PDF Tulosta Sähköposti

Ilmaisia bonuskatseluita kuukausittain

Tarjoamme kuukausittain veloituksettomia tutustumiskatseluita maksu-tv-kanaviin. Bonuskatselu koskee TV-kortin hankkineita kaapeli-tv-asiakkaitamme Karjaalla, Pohjassa, Tammisaaressa, Hangossa ja Inkoossa.

Syyskuun bonuskanavana Nat Geo Wild

Nat Geo Wild - Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. Nat Geo Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden.

Ohjelmiston löydät ohjelmaoppaasta.

Kanava kuuluu S-, M- ja L- sekä Viasat Kulta - ja Viasat Viihde -paketteihin ja on lisäksi valittavissa Mix4-, Mix8- ja Mix12 -paketteihin.


Katso kanavatarjoukset!

Bonuskanava näkyy aina kanavapaikalla 98.

Lähetyksien katsomiseen tarvitaan TV-kortti sekä kaapeli-vastaanottoon tarkoitettu televisio, jossa on sisäänrakennettu digiboksi tai vaihtoehtoisesti ulkoinen digiboksi. HD-kanavien katselemiseen tarvitaan Cable Ready HD -hyväksytty päätelaite. Mikäli Bonuskanavaksi osuu nyt kanava, jonka olet jo tilannut, jatkuu tilauksesi normaalihintaisena siitä huolimatta. Toivottavasti seuraava Bonuskanava tuo sinullekin uutta katsottavaa!

 
 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb