PDF Tulosta Sähköposti

HDTV

HD- ja MPEG4-kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD merkityn vastaanottimen (television tai digiboksin).

Tarkista onko televisiosi tai digiboksisi Cable Ready HD hyväksytty osoitteesta www.testatutlaitteet.fi. Jos vastaanottimesi on Cable Ready HD merkitty, se on linkitettävä TV-korttiin vaikka et katsoisikaan HD-kanavia.

 


 

Cable Ready HDTV

 

alt

Katsoaksesi HD-kanavia Cable Ready HDTV:llä tarvitset kortinlukijan (CI-moduuli) ja linkitetyn TV-kortin.

Kortinlukijan päällä on linkitysnumero, yksitoistanumeroinen numerosarja joka alkaa numeroilla 005 tai 006. Linkitysnumeroa käytetään kortinlukijan ja TV-kortin linkittämiseen. Ilmoita linkitysnumero Karjaan Puhelimen asiakaspalveluun tai jollekin jälleenmyyjistämme niin teemme linkityksen.

Karjaan Puhelin ei myy kortinlukijoita, jälleenmyyjämme voivat auttaa sen kanssa.

 

 

 Cable Ready HD digiboksi

 

alt

Katsoaksesi HD-kanavia Cable Ready HD digiboksilla tarvitset HD Ready, Full HD Ready tai Full HDTV:n ja linkitetyn TV-kortin.

Digiboksin alla on linkitysnumero, yksitoistanumeroinen numerosarja joka alkaa numeroilla 005 tai 006. Linkitysnumeroa käytetään kortinlukijan ja TV-kortin linkittämiseen. Ilmoita linkitysnumero Karjaan Puhelimen asiakaspalveluun tai jollekin jälleenmyyjistämme niin teemme linkityksen.

 

 

 

 Televisiossa on sisäänrakennettu HD-digiboksi mutta se ei ole Cable Ready HD hyväksytty

 

alt

Jos sisäänrakennetulla HD-digiboksilla varustettu televisiosi ei ole Cable Ready HD hyväksytty, voit silti katsoa HD-lähetyksiä kytkemällä Cable Ready HD digiboksin televisioosi HDMI-kaapelilla.

Digiboksin alla on linkitysnumero yksitoistanumeroinen numerosarja joka alkaa numeroilla 005 tai 006. Linkitysnumeroa käytetään kortinlukijan ja TV-kortin linkittämiseen. Ilmoita linkitysnumero Karjaan Puhelimen asiakaspalveluun tai jollekin jälleenmyyjistämme niin teemme linkityksen.

 
 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb