PDF Tulosta Sähköposti

Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv

altKarjaan Puhelimen Kaapeli-tv tuo kotiisi monipuoliset tv- ja radiopalvelut, jotka tarjoavat vauhtia, viihdettä, asiaa ja elämyksiä koko perheelle ympäri vuorokauden. Kaapeli-tv:n avulla nautit häiriöttömästä kuvan ja äänen laadusta eikä sinulla ole antennimurheita. Digiboksin päivityksetkin hoituvat helposti verkon kautta. Lisäksi liittymä nostaa asuntosi arvoa!

Kaapeli-tv-palvelun kuukausimaksu omakotiasukkaille Karjaan kaapeli-tv-verkossa (koaksiaaliverkko) on 5,90 €/kk.

Uudessa kuituverkossamme kaapeli-tv-palvelu tarjotaan osana OmaKuitu-palvelupakettia. Lue lisää

 

Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv

Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv tuo kotiisi monipuoliset tv- ja radiopalvelut, jotka tarjoavat vauhtia, viihdettä, asiaa ja elämyksiä koko perheelle ympäri vuorokauden. Kaapeli-tv:n avulla nautit häiriöttömästä kuvan ja äänen laadusta eikä sinulla ole antennimurheita. Digiboksin päivityksetkin hoituvat helposti verkon kautta. Lisäksi liittymä nostaa asuntosi arvoa!

 

Kaapeli-tv:n kautta on mahdollista saada paljon enemmän televisiokanavia kuin suoraan ilmasta antennilla vastaanotettuna.

Ilmaiset parisenkymmentä peruskanavaa ovat katsottavissa heti, kunhan sinulla on käytössäsi televisio ja kaapelimallin (DVB-C) digisovitin (joko televisioon sisäänrakennettu tai erillinen digiboksi). Hankkimalla myös TV-kortin näet lisäksi 3 katselukorttikanavaa, kuukausittaiset bonuskatselut sekä kaikki haluamasi laajasta, lähes 150 kappaleen, maksukanavatarjonnasta.

Peruskanavat kanavapaikkoineen:

YLE TV1   1
YLE TV2   2
MTV3
  3
Nelonen
  4
YLE Fem
  5
Sub
  6
YLE Teema
  7
LIV
  8
JIM
  9
TV 5
  10
Kutonen
  11
FOX   12
AVA
  13
Hero   14
AlfaTV   15
Frii   16
Iskelmä/Harju&Pöntinen   17
YLE TV1 HD   21
YLE TV2 HD   22
YLE Fem HD   25
YLE Teema HD   27
MTV (Music Television Finland)
  60
TV7
  65
Åland24   74
KEXTV   76
France 24   83

Kaapeli-tv-liittymä on saatavilla vanhoilla kaapeli-tv-alueillamme, minkä lisäksi palvelu on mahdollista ottaa käyttöön OmaKuitu-liittymän kautta.

Uusille alueille tarjoamme palvelua kuituliittymän kautta, joten asuinalueesi saatavuuteen voit vaikuttaa ilmoittamalla kiinnostuksesi OmaKuitua kohtaan.

Mikäli kotisi ei vielä kuulu kaapeli-tv- tai kuituverkkoon, pyydä meiltä tarjous.

Kaapeli-tv-liittymä tai OmaKuitu mahdollistaa palvelun myös taloyhtiöille, joilla on keskusantennijärjestelmä. Taloyhtiössä kaapeli-tv-palvelun vuosimaksu, jonka suuruus riippuu asuntojen määrästä, veloitetaan yhtiöltä.

Mikäli yhtiölläsi ei vielä ole Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv-palvelua, ota yhteyttä taloyhtiösi hallitukseen, isännöitsijään tai suoraan meihin, niin saatte lyömättömän tarjouksen.

Kuukauden bonuskanava


Lokakuun bonuskanava on
Viasat History

Lue lisää bonuskatseluistamme

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb