PDF Tulosta Sähköposti

Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv

altKarjaan Puhelimen Kaapeli-tv tuo kotiisi monipuoliset tv- ja radiopalvelut, jotka tarjoavat vauhtia, viihdettä, asiaa ja elämyksiä koko perheelle ympäri vuorokauden. Kaapeli-tv:n avulla nautit häiriöttömästä kuvan ja äänen laadusta eikä sinulla ole antennimurheita. Digiboksin päivityksetkin hoituvat helposti verkon kautta. Lisäksi liittymä nostaa asuntosi arvoa!

Kaapeli-tv-palvelun kuukausimaksu omakotiasukkaille on 5,30 €/kk.

 

Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv

Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv tuo kotiisi monipuoliset tv- ja radiopalvelut, jotka tarjoavat vauhtia, viihdettä, asiaa ja elämyksiä koko perheelle ympäri vuorokauden. Kaapeli-tv:n avulla nautit häiriöttömästä kuvan ja äänen laadusta eikä sinulla ole antennimurheita. Digiboksin päivityksetkin hoituvat helposti verkon kautta. Lisäksi liittymä nostaa asuntosi arvoa!

 

Kaapeli-tv:n kautta on mahdollista saada paljon enemmän televisiokanavia kuin suoraan ilmasta antennilla vastaanotettuna.

Ilmaiset parisenkymmentä peruskanavaa ovat katsottavissa heti, kunhan sinulla on käytössäsi televisio ja kaapelimallin (DVB-C) digisovitin (joko televisioon sisäänrakennettu tai erillinen digiboksi). Hankkimalla myös TV-kortin näet lisäksi 3 katselukorttikanavaa, kuukausittaiset bonuskatselut sekä kaikki haluamasi laajasta, lähes 150 kappaleen, maksukanavatarjonnasta.

Peruskanavat kanavapaikkoineen:

YLE TV1
1
YLE TV2
2
MTV3

3
Nelonen

4
YLE FST5

5
Sub

6
YLE Teema

7
LIV

8
JIM

9
TV Viisi

10
The Voice
11
FOX 12
AVA

13
MTV Music Television (F)

60
TV7

65
France 24 83
TV5 Monde Europe

87
Karjaan TV

76
Ekenäs TV

77
YLE HD 21

Kaapeli-tv-liittymä on saatavilla vanhoilla kaapeli-tv-alueillamme, minkä lisäksi palvelu on mahdollista ottaa käyttöön OmaKuitu-liittymän kautta.

Uusille alueille tarjoamme palvelua kuituliittymän kautta, joten asuinalueesi saatavuuteen voit vaikuttaa ilmoittamalla kiinnostuksesi OmaKuitua kohtaan.

Mikäli kotisi ei vielä kuulu kaapeli-tv- tai kuituverkkoon, pyydä meiltä tarjous.

Kaapeli-tv-liittymä tai OmaKuitu mahdollistaa palvelun myös taloyhtiöille, joilla on keskusantennijärjestelmä. Taloyhtiössä kaapeli-tv-palvelun vuosimaksu, jonka suuruus riippuu asuntojen määrästä, veloitetaan yhtiöltä.

Mikäli yhtiölläsi ei vielä ole Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv-palvelua, ota yhteyttä taloyhtiösi hallitukseen, isännöitsijään tai suoraan meihin, niin saatte lyömättömän tarjouksen.

Kuukauden bonuskanava


Elokuun bonuskanava on
Eurosport 2

Lue lisää bonuskatseluistamme

webTV
 
Karis Telefon Ab © 2014 All rights reserved.
Planning & design: SydWeb