Ajankohtaista

26.09.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Karjaan Puhelimen ensimmäinen hallintoneuvosto järjestäytyi

Tarve hallintoneuvostolle on muodostunut, kun kuituosakeliittymiä rakennetaan yhä suuremmalla alueella Länsi-Uudellamaalla. Hallintoneuvosto parantaa osakkeenomistajien mahdollisuuksia tulla kuulluksi yhtiössä sekä mahdollistaa monipuolisemman dialogin yhtiön ja ympäröivän yhteisön välillä. Hallintoneuvosto valtsee yhtiön hallituksen, minkä lisäksi sitä tullaan kuulemaan myös yhtiön tulevaisuuden kehitystä koskevissa merkittävissä kysymyksissä.

Karjaan Puhelimen 94 vuoden historian ensimmäisen hallintoneuvoston muodostamisesta päättivät osakkeenomistajat sääntömääräisessä yhtiökokouksessa 30.5.2014. Hallintoneuvosto piti järjestäytymiskokouksensa 25.9.2014.

Hallintoneuvosto,  joka edustaa osakkeenomistajia Hangossa, Raaseporissa ja Inkoossa,  koostuu seuraavista jäsenistä :

Lasse Tallqvist, puheenjohtaja
Henrik Lindholm, varapuheenjohtaja
Märtha Flemming
Camilla Grundström
Sture Holm
Matti Kivimäki
Henrik Kullberg
Anders Walls
Sten Öhman

Hallituksen kokoonpano:

Sven Holmberg, puheenjohtaja
Maarit Feldt-Ranta
Roger Nyberg
Tomas Landers
Hans Siggberg
Henrik Ekblom, siht., tj.

 
 
12.09.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Olemme Tammisaaren Syysmarkkinoilla - asiakaspalvelu kiinni 18. - 19.9

Tammisaaren asiakaspalvelupisteemme on kiinni 18. - 19.9, löydätte meidät silloin Tammisaaren syysmarkkinoilta.

Palvelupisteemme Karjaalla on auki normaalisti ja jälleenmyyjämme auttavat tarvittaessa.

 
 
19.08.2014
PDF Tulosta Sähköposti

ISOVELI valvoo tänä vuonna MTV TOTAL -PAKETISSA

BB-kausi 24.8. - 14.11.

Tänä vuonna Big Brother 24/7 -kanava tarjotaan osana MTV Total -kanavapakettia. Mikäli olet MTV Total -paketin tilaaja, sinun ei tarvitse tehdä mitään nähdäksesi BB-kauden, koska BB 24/7 -kanava lisätään tilaukseesi automaattisesti. Myös uudet MTV Total -tilaajat saavat BB 24/7 -kanavan koko kaudeksi näkyviin.

BB 24/7 -kanava avataan kaikille MTV Total -asiakkaille automaattisesti näkyviin viimeistään 24.8., eli kauden aloituspäivänä. Kanavan näkyminen saattaa vaatia sen, että suoritat omalle laitteistollesi kanavahaun ja tehdasasetusten palautuksen.

Kausi 2014 on BB-historian 10. kausi, joten aihetta juhlaan on. Kyseessä on paluu juurille, eli BB tulee olemaan tänä vuonna vaativampi kuin koskaan. Asukkaat laitetaan vanhaan malliin haastaviin tilanteisiin. Kyse on nk. ”taviskaudesta”, jossa voittaja kuittaa juhlavuoden kunniaksi 100.000 euron voittopotin. Big Brother Talk Show:ta juontaa viimevuotiseen tapaan Mari Sainio ja BB Extran juontajana nähdään Sauli Koskinen.

Katso Voimassa olevat tarjoukset

 
 
19.08.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Tutustu MTV:n maksukanaviin veloituksetta 21.-24.8.

Kanavat ovat auki koko viikonlopun ja näkyvät yhtiömme verkossa kaikille kaapeliverkon asiakkaille.

Kaikki vapaasti katsottavissa olevat kanavat:
MTV Max
MTV Max HD
MTV Leffa
MTV Juniori
MTV Fakta
MTV Sport 1
MTV Sport 1 HD
MTV Sport 2
MTV Sport 2 HD

 
 
27.06.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Kuukauden HINKUteko-palkinto Karjaan Puhelimelle

Suomen ympäristökeskus on myöntänyt Karjaan Puhelin Oy:lle Kuukauden HINKUteko-palkinnon. Palkinto myönnetään esimerkillisestä aktiivisuudesta ilmastopäästöjen vähentämiseksi HINKU-kunnissa.

Ympäristökeskuksen juttu aiheesta:
http://www.hinku-foorumi.fi/yritys/fi_FI/laajakaistapalvelujaenergiatehokkaasti/

Lisätietoa Kuukauden HINKUteko-palkinnosta:
http://www.hinku-foorumi.fi/hinku-foorumi/parhaatkaytannot/fi_FI/kuukaudenhinkuteko/

 

Karjaan Puhelin Oy on toteuttanut merkittävän energiahankkeen Raaseporissa. Tietoliikenneyhteyksiä ylläpitävässä konesalissa on siirrytty öljystä kaukolämmön käyttöön, uusittu konesalin jäähdytyslaitteiston ja asennettu lämmön talteenottojärjestelmä. Hankkeen toteutti Schneider Electric.

Karjaan Puhelin Oy:n tietoliikennepalvelut tuotetaan jatkossa entistä energiatehokkaammin ja vähäpäästöisemmin. Yhtiön Raaseporissa sijaitsevassa konesalissa on toteutettu laaja-alainen energiahanke.

”Halusimme päästä eroon fossiilisesta polttoaineesta laajakaistapalveluissa. Pyrimme tähän mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja hyvällä hyötysuhteella”, kertoo Karjaan Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Henrik Ekblom.

Raaseporin konesalissa luovuttiin öljyn käytöstä lämmityksessä ja siirryttiin Tammisaaren Energian biopolttoaineella tuotettuun kaukolämpöön. Konesalin jäähdytyslaitteisto on uusittu ja tiloihin on asennettu lämmön talteenottojärjestelmä. ”Konesalissa syntyy hukkalämpöä, joka aiemmin meni harakoille. Nyt se hyödynnetään toimiston lämmityksessä.”

Energiahankkeen on toteuttanut Schneider Electric avaimet käteen -periaatteella. Schneider Electricin arvion mukaan hanke vähentää konesalin kasvihuonekaasupäästöjä 42 tonnia vuodessa. Sähkönkulutus vähenee noin 10 % ja lämmönkulutus 30 %. Investoinnin hinta on ollut noin 300 000 euroa, johon saatiin työ- ja elinkeinoministeriön tukea noin 40 000 euroa. Investoinnin takaisinmaksuaika on arviolta noin seitsemän vuotta.

Karjaan Puhelin Oy:n strategiassa kestävän kehityksen edistämisellä on roolinsa. ”Karjaan Puhelimella on noin 5 000 osakeenomistajaa, joille haluamme tuottaa hyötyä toimittamalla uudenaikaisia kuituyhteyksiä kannattavasti ja ympäristöystävällisesti. Laajakaistapalvelumme voi vähentää ympäristöhaittoja, kun liikkumisen tarve vähenee. Asiakkaat ovat kertoneet lisänneensä etätyöskentelyä, jolloin ei tarvitse joka päivä lähteä autolla töihin”, Ekblom kertoo.

 
 
27.06.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Kaikkien Viasat-kanavapakettien hinnat laskevat 1.8.2014

Kaikkien Viasat-kanavapakettien hinnat laskevat 1.8.2014 lähtien. Uudet hinnat ovat:

Viasat Kulta 29,95 €/kk
Viasat Sport 19,95 €/kk
Viasat Viihde 19,95 €/kk

Muutos koskee sekä uusia että vanhoja kanavapakettien tilaajia.

 
 

Sivu 1 / 33

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2014 All rights reserved.
Planning & design: SydWeb