Ajankohtaista

23.02.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Ava-, Hero-, Jim- ja Liv-kanavien jakelu vaarassa keskeytyä kaapeli-tv-verkoissa 1.3.

Varaudumme keskeyttämään seuraavien vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelun kaapeliverkossamme 1. maaliskuuta alkaen toistaiseksi: Ava (MTV) sekä Hero, Jim ja Liv (Nelonen Media).

Tv-yhtiöt ovat irtisanoneet näiden kanavien kaapelijakelua koskevat sopimukset päättymään helmikuun lopussa, eikä operaattori voi jakaa kanavia ilman sopimusta. Kanavien jakelu voi jatkua vasta, kun neuvotteluissa päästään sopimukseen jatkosta. Signaalitoimittajamme tavoitteena on edelleen päästä sopimukseen tv-yhtiöiden kanssa siten, että jakelu voi jatkua keskeytyksettä. Neuvottelut jatkuvat, ja tiedotamme asiasta heti, kun asiasta on uutta kerrottavaa.

Pahoittelemme mahdollista keskeytystä kanavien jakelussa.

 
 
13.02.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Pohjan ADSL-liittymien huoltotöitä ti 14.2. klo 05:00-06:30

Pohjalaisten asiakkaidemme ADSL-liittymät ovat pois käytöstä noin puolentoista tunnin ajan aikaisin tiistaiaamuna.
Pahoittelemme tätä huoltotöistä aiheutuvaa katkosta.

 
 
10.02.2017
PDF Tulosta Sähköposti

MTV Total -kanavapaketteihin muutoksia maaliskuussa 2017

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017, ja myös MTV:n kanavapaketit kokevat muutoksia.

C More on jatkossa elokuvien ja sarjojen paketti

C More -kanavapaketin sisältöä on selkeytetty ja jatkossa paketti tarjoaakin puhtaasti elokuva- ja sarjasisältöjä. Urheilusisällöt löytyvät jatkossa MTV:n muilta kanavapaketeilta: elokuvia, sarjoja ja urheilua tarjoavalla C More Totalilta ja vain urheiluun keskittyvältä C More Sportilta. C More Golf -kanava siis poistuu nykyisestä C More -paketista. Täysin uutena kanavana C More -pakettiin kuuluu jatkossa taas lastenkanava C More Juniori, jonka vanha nimi oli MTV Juniori.

MTV Total on 1.3.2017 alkaen C MORE Total ja MTV Total Sport  C MORE Sport.

cmore-data

 
 
09.02.2017
PDF Tulosta Sähköposti

TV-korttien käyttäjien tv-ruuduille vahingossa testiviesti

Testitilanteen yhteydessä TV-korttien käyttäjille meni vahingossa tuotantoon testiviesti, jossa tv-kuvan päälle tulee viesti ”Grillikylki” 30 sekunnin välein. Viesti näkyy kaapeliverkon lähetteessä kaikilla kanavilla. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Vika on nyt korjattu. Mikäli tv-ruudullesi edelleen tulee kyseinen teksti, saat sen pois palauttamalla digiboksiisi tai -televisioosi tehdasasetukset.

 

 
 
31.01.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Uusia kanavia kaapeli-tv-palvelussamme

Viasat Kulta- ja Viasat Viihde -kanavapakettehin lisätään huomenna Viasat History HD, -Nature HD ja -Explore HD -kanavat. Kyseiset kanavat ovat jo tällä hetkellä paketeissa ns. normaalin tarkkuuden kanavina, mutta jatkossa kanavia voi katsella myös paremmalla HD-laadulla. HD-kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -laitteen ja sen kanssa linkitetyn TV-kortin. Nämä kanavat ovat nyt valittavissa myös MIX8- ja MIX12-kanavapaketteihimme.

Lisäksi Active Sports -paketti kasvaa kahdella kanavalla, jotka voi valita myös kaikkiin MIX-paketteihimme:
Motorvision TV (kanavapaikka 342)
Korkeaoktaanista viihdettä moottoriurheilun ystäville. Pääosissa autot, moottoripyörät sekä rekat. Autourheilun jännitystä, tyylikkäitä life-style -ohjelmia, luotettavia autotestejä sekä dokumentteja autojen klassikkomalleista. Lähetyksiä vuorokauden jokaisena tuntina, seitsemänä päivänä viikossa.
Ginx eSports TV (kanavapaikka 345)
Pelaamiseen ja peleihin keskittynyt kanava. Ginx eSports kattaa elektronisen kilpapelaamisen, tietokone-, konsoli- sekä mobiilipelit. Mukana peliarvosteluita, pelivinkkejä sekä klassikkopelien historiaa. Kanavalla ohjelmaa 24/7.

 
 
25.01.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Puhelinpalveluissa huoltotöitä yöllä 25.-26.1.

Huoltotyöt aiheuttavat lyhyitä katkoksia puhelupalveluihimme tänä yönä (25.-26.1.) klo 22:00-02:00. Katkoksia voi esiintyä sekä perinteisissä lankapuhelimissa että laajakaistapuhelimissa.
Laajakaistapuhelin kannattaa käynnistää uudelleen katkosten jälkeen (itse puhelinlaite sekä modeemi).

 
 

Sivu 1 / 55

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb