Ajankohtaista

23.09.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Huoltokatko laajakaistapuhelin (VoIP) -palvelussamme

Laajakaistapuhelinjärjestelmää huolletaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä 28-29.9.2016 alkaen kello 23:00. Työn seurauksena kaikki käynnissä olevat puhelut katkeavat, eikä uusia voi muodostaa. Katkoksen pituus on noin kaksi tuntia.

Tehtävien muutosten seurauksena järjestelmän IP-osoitteet muuttuvat. Useimmat päätelaitteet havaitsevat tämän automaattisesti, mutta jotkut vaativat uudelleenkäynnistyksen.

Mikäli puhelimesi ei siis toimi katkoksen jälkeen, kynnistä se uudelleen. Jollei puhelin tämän jälkeenkään toimi normaalisti, ole yhteydessä ilmaiseen vikailmoitusnumeroomme 0800 9 2788.

 
 
19.09.2016
PDF Tulosta Sähköposti

SYYSMARKKINAKISA – hauskoja vetolamppuja jaossa!

Tykkää Facebook-sivustamme ja jaa jokin siellä julkaisemistamme kuvista julkisena omalla Facebook/Instagram/Twitter-sivullasi, niin saat vetolampun markkinateltaltamme. Käytä mielellään hashtagejä #OmaKuitu ja #FiberHem.

Eli
1. Jaa jokin Facebookissa julkaisemistamme kuvista sosiaalisessa mediassa.
2. Tule käymään OmaKuitu-teltalla Tammisaaren syysmarkkinoilla ja näytä julkaisusi. Löydät meidät tutulta paikaltamme Västra Nyland/HBL-lehtien vierestä kentän kulmalta.
3. Saat vetolampun syysiltoja valaisemaan, kuhan ehdit teltallemme 50 ensimmäisen joukossa.

Lamppuja jaetaan 50 kpl/markkinapäivä klo 9-18.

 
 
16.09.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Nelonen Pro 3-8 -kanavat kaapeli-tv-palvelussamme

Päivitys klo 20.25:

Nyt on päästy sopimukseen Nelonen Median kanssa ja Nelonen Pro 3-8 -kanavat näkyvät taas verkossamme Ruutu+ Viihde ja Urheilu -paketissa.
Pahoittelemme, että ratkaisu venyi näin myöhäiseen ajankohtaan, emmekä ehtineet ihan kauden alkuun.

- - -

Jääkiekon SM-liiga starttaa tänään, mutta Nelonen Pro 3-8 -kanavien lähetykset eivät valitettavasti näy verkossamme.
Sopimusneuvotteluihin Nelonen Median kanssa pyritään löytämään pikainen ratkaisu.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että saamme signaalin verkkoomme pikaisesti, ennen pelien alkua.

 
 
16.09.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Palvelemme Tammisaaren Syysmarkkinoilla 22.–23.9.

Löydät OmaKuitu-telttamme tänäkin vuonna Syysmarkkinoilta. Tervetuloa tutustumaan kuituliittymiin ja -palveluihin! Kiinnostuksesta kannattaa ilmoittaa, sillä alamme jo kartoittaa ensi vuonna rakennettavia asuinalueita.

Palvelemme niin kuitu- kuin muitakin asiakkaitamme markkinakentällä torstaina ja perjantaina klo 9–18. Tammisaaren palvelupisteemme on näinä päivinä suljettu.

OmaKuitu-Facebook-sivuamme kannattaa nyt seurata - maanantaina julkaistaan tämänvuotinen markkinakisamme!

 
 
08.09.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Ruotsin TV3- kanavan lähetyksiin pimennyksiä World Cup-turnauksen aikana 08.09.-25.09.2016

Jääkiekon World Cup –lähetysoikeudet omistaa Suomessa Viasat. Viasat ja Nelonenmedia ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Nelonen näyttää Suomen esiottelut sekä alkusarjan ottelut vapaasti Nelosella.

TV3 näyttää Ruotsissa World Cup -otteluita, mutta nämä joudutaan valitettavasti Suomessa blokkaamaan tarjonnasta pois. Eli kanava on verkossamme pimeänä otteluiden aikana.

Kyseiset ottelut ovat katsottavissa joko Viasat Jääkiekko -kanavalla (kaikki World Cup ottelut) tai Nelosella (Suomen harjoituspelit sekä Suomen alkusarjan ottelut).

 
 
02.09.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Uusi C More Stars -kanava korvasi C More Emotion- ja C More Action -kanavat

Uusi C More Stars -kanava korvasi C More Emotion- ja C More Action -kanavat 1.9.2016 alkaen kaapeli-tv-palvelussamme. C More Stars löytyy kanavapaikalta 409.

Kanavamuutoksen yhteydessä ohjelmatarjontaa kehitetään. Elokuvien määrä pysyy muuttumattomana ja huippuelokuvia näytetään entistä enemmän parhaaseen katseluaikaan. C More Starsin ohjelmisto sisältää niin toimintaa, trillereitä ja seikkailua kuin romantiikan nälkää tyydyttäviä komedioita ja koskettavaa draamaa. Voit katsoa suosikkisi vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja.

 
 

Sivu 1 / 51

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2016 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb