Ajankohtaista

19.08.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Antenni-tv-verkon taajuusmuutokset

Digitan antenni-tv-verkossa tehdään parhaillaan maanlaajuisia lähetystaajuuksien muutostöitä. Muutokset vaativat toimenpiteitä kaikilta, jotka katsovat televisiota antennin (n.s. harava katolla) kautta. Lue lisää: http://www.digita.fi/taajuusmuutos.fi. Länsi-Uudenmaan taajuusmuutokset on suunniteltu viikolle 36/2016.

Taajuusmuutos ei koske Karjaan Puhelimen kaapeli-tv-verkon asiakkaita.

Tästä huolimatta kaapeli-tv-verkossamme saattaa esiintyä pieniä häiriöitä peruskanavilla (Yle 1 jne.), kun alueemme muutostöitä tehdään. Häiriöiden syynä ovat kaapeli-tv-palveluiden taustalla vaikuttavat tukijärjestelmät.

Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä. Mikäli huomaat häiriöitä, tee ensimmäisenä toimenpiteenä uusi kanavahaku tv-vastaanottimessa/digiboksissa.

 
 
18.08.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Yhä useammat tv-kanavat vaativat HD-vastaanottimen

Maksu-tv-kanavat CNN International, Cartoon Network ja TCM Nordic ovat tänään siirtyneet käyttämään jakelussa MPEG4-formaattia. ETV ja Viasat Urheilu siirtyvät MPEG4-formaattiin 4.10.

Nähdäksesi kanavat jatkossakin tarvitset Cable Ready HD -vastaanottimen, joka linkitetään yhteen TV-korttisi kanssa.
Lue lisää HD-vastaanottimista ja korttilinkityksestä täältä.

 
 
05.08.2016
PDF Tulosta Sähköposti

TÄRKEÄ TIEDOTE: VARO HUIJAUSKILPAILUJA INTERNETISSÄ!

Karjaan Puhelin järjestää kilpailuja vain omalla Facebook-sivullaan (www.facebook.com/fiberhem) ja omilla kotisivuillaan (www.omakuitu.fi ja www.karjaanpuhelin.fi). Mikäli näillä virallisilla sivuillamme ei ole mainintaa mistään kilpailusta, kilpailu on huijaus! Järjestämämme kilpailut eivät koskaan ole maksullisia.

Tällä hetkellä on liikkeellä kilpailuja tunnettujen, tuttujen yritysten nimissä, jotka kuitenkin ovat huijauksia. Jos epäilet kilpailun todenmukaisuutta, kannattaa jättää osallistumatta siihen tai ainakin ensin tarkistaa omilta sivuiltamme tai asiakaspalvelustamme, onko kilpailu meidän järjestämä.

Olemme viime päivien aikana saaneet asiakkailtamme ilmoituksia sekä huijaussähköposteista että netissä surffatessa avautuvista pop-up-ikkunoista. Kuvissa pari esimerkkiä.


skräp 1


skräp 2

 
 
03.08.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Viasatilta laajempi urheilutarjonta ja uudistuneet kanavapaketit

Loppukesä tuo mukanaan raikkaita tuulia Viasatin kanaville, kun tarjontaan tulee 1.8.2016 neljä uutta urheilukanavaa. Uudella Viasat Jalkapallo HD -kanavalla näytetään kauden isoimpia otteluita, muun muassa UEFA Champions League -otteluita, Valioliigaa ja La Ligaa. Uudella Viasat Jääkiekko HD -kanavalla seurataan erityisesti NHL:n kärkijoukkueiden otteluita ja Jokereiden kautta KHL:ssä. Lisäksi kanavatarjontaan tulee Ruotsin urheilukanavat Viasat Fotboll ja Viasat Sport Premium HD - ohjelmistossa mm. paljon La Ligan otteluita sekä Valioliigan ja UEFA Champions Leaguen rinnakkaisoitteluita.

Viasat Sport Finland HD muuttuu Viasat Urheilu HD -kanavaksi, joka tarjoaa entistä laajemman kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Kanavalla nähdään jääkiekkoa, jalkapalloa ja muuta urheilua kuten golfin huippukisoja, koripallon Euroliigaa ja amerikkalaista jalkapalloa.

Kaikki urheilukanavat näkyvät jatkossa teräväpiirtolähetyksinä, joiden katseluun tarvitset HD-yhteensopivat laitteet sekä linkitetyn tv-kortin (linkitys hoituu asiakaspalvelussamme).


Viasatin nykyiset Kulta- ja Sport-asiakkaat saivat uudet kanavat näkyviinsä verkossamme automaattisesti eilen ja pääsevät nauttimaan kaikista uusista lajeista (Valioliiga, Ranskan Ligue 1 ja jääkiekon World Cup). Pakettien uudet hinnat ovat voimassa 1.8. alkaen. Pakettien hinnoittelu nykyisille tilaajille säilyy kuitenkin ennallaan 30.9. asti, tai jos asiakkaalla on määräaikainen tilaus, uusi hinta astuu voimaan vasta kun määräaikainen sopimuskausi päättyy.

Viasatin uudet lajikohtaiset kanavapaketit:

Viasat Jääkiekko 29,95 €/kk
Kanavat: Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu HD, Viasat NHL Xtrat, Viasat Hockey SD&HD (SE)
Sisältö: NHL, KHL, Jokereiden ottelut, World Cup 2016 ja Viasat Urheilu HD-kanavalla näytettävät muut lajit              

Viasat Jalkapallo 29,95 €/kk
Kanavat: Viasat Jalkapallo HD, Viasat Urheilu HD, Viasat Fotboll HD (SE), Viasat Sport SD&HD (SE), Viasat Sport Premium HD (SE)
Sisältö:  UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Fa Cup, Saksan Cup, Capital One Cup ja ja Viasat Urheilu HD -kanavalla näytettävät muut lajit

Viasat Golf 19,95 €/kk
Kanavat: Viasat Golf SD&HD
Sisältö: European Tour, LPGA Tour, US Open, The Open Championship, PGA Championship, Ryder Cup

Viasat Urheilu sisältää kaikki Viasatin lajikohtaisissa kanavapaketeissa olevat urheilukanavat ja sen hinta 1.8. alkaen on 34,95 €/kk.

Viasat Kulta sisältää kaikki Viasatin urheilukanavat ja viihdetarjonnan hintaan 39,95 €/kk.

 
 
29.07.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Bloomberg-kanava poistuu 31.8.

Kaapelitelevisioomme MIX 8 - ja MIX 12 -kanavapaketeissa valittavana ollut Bloomberg-kanava poistuu valikoimastamme 31.8.2016.

Mikäli sinulla on Bloomberg valittuna kanavapakettiisi, saat vaihdettua sen toiseen kanavaan osoitteessa www.omahallinta.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 019 278 480.

 
 
29.07.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Uusi kanava Rossija-pakettiin 10.8: Dom Kino

Dom Kino on legendaarinen venäläinen elokuvakanava, jonka tarjontaan kuuluu ainutlaatuisia venäläisiä ja neuvostoliittolaisia elokuvia. Tarjontaa uudistetaan jatkuvasti ja elokuvatarjonta kattaa paitsi uusia elokuvia, myös vanhoja klassikoita. Joka päivä vietetään perheen yhteistä elokuvailtaa - kanava esittää iltaisin kolme rakkaudella valittua ja koko perheelle sopivaa elokuvaa.

Dom Kino on voittanut useita palkintoja ja sen kotisivut löytyvät osoitteesta www.domkino.tv.

 
 

Sivu 1 / 50

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2016 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb