Ajankohtaista

23.08.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Viasat Open Weekend 25.-28.8!

logo


Viasat avaa kolme urheilukanavaa ilmaiseen katseluun viikonlopuksi 25.-28.8:
- Viasat Urheilu HD (kanalplats 464)
- Viasat Jalkapallo HD (452)
- Viasat Jääkiekko HD (498)
Katseluun ei tarvita TV-korttia.

Nyt siis nautitaan sporttisesta viikonlopusta jalkapallon, jää- kiekon ja NFL- preseason matsejen parissa!

 

ohjelma

 

 
 
24.07.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Grävarbetens tider

Sommaren är grävarbetens tider både för oss och andra nätbyggare. Vi samarbetar bl.a. med Caruna och städerna alltid när det är vettigt. Till exempel på Brunkom Strandvägen i Pojo grävs det för tillfället ner både el- och fiberkablar. Yle Svenska skriver om projektet.

Det är oftast vårt fibernäts stamkablar som grävs ner i samarbete med Caruna. Huskablar och annan teknik till området byggs vanligen som ett skilt projekt i ett senare skede p.g.a. bl.a. tidtabellsmässiga utmaningar i samarbetsprojekt. Bor du nära såna här kablar och är intresserad av fiberanslutning till din fastighet, lönar det sig att anmäla ditt intresse här eller ringa oss. Då har vi möjlighet att kontakta dig när det går att ansluta sig till vårt fibernät.

För tillfället har vi samarbets- och egna projekt i gång bl.a. i Bäljars, Kila och Djupbäck i Karis, Österby i Ekenäs och Hangöby.

kaivuu

 
 
20.07.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Sähköautojen latauspiste nyt käytössä

Sähköautojen latauspiste Keskuskadulla on nyt käyttövalmis. Latausasema kuuluu Virta-verkostoon, www.virta.fi.
Lataus maksaa 0,2 €/kWh. Kaikki sähköautoilijat ovat tervetulleita lataamaan autojaan pisteellemme!

elbil

 
 
13.07.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Osuuspankki Raasepori ja Karjaan Puhelin osallistuvat sähköautojen latausverkon rakentamiseen

Hallituksen tavoite lisätä sähköautoilua ja siten tukea kestävää kehitystä Suomessa vaatii yhteisiä panostuksia paikallistasolla.

OP ja Fortum rakentavat yhdessä sata latausasemaa noin 80 paikkakunnalle ympäri Suomea. Näistä neljä on suunniteltu Osuuspankki Raaseporin konttorien yhteyteen, kaksi Raaseporiin (Tammisareen ja Karjaalle), yksi Hankoon sekä yksi Kemiöön.

Sähköautojen käytön edistäminen latauspalveluja tarjoamalla on erinomainen tapa toteuttaa yhteiskunnallista rooliamme paikallistasolla. Haluamme edesauttaa sähköautoilun lisääntymistä ja yksinkertaistaa sähköautojen käyttöä uusilla palveluilla, kertoo Osuuspankki Raaseporin toimitusjohtaja Lars Björklöf. Osuuspankin konttorien yhteyteen rakennettavat latauspisteet ovat osa Fortum Charge & Drive -verkkoa, johon kuuluu yli 1200 latausasemaa pohjoismaissa. Reilu kolmasosa pisteistä on pikalatausasemia. Charge & Drive -asemia on Suomessa nyt reilu 90 kappaletta ja näistä 35 on pikalatausasemia.

Osuuspankki Raaseporin projektivastaava Magnus Roth kertoo, että jokaisella latausasemalla on kaksi latauspistettä, joiden teho on 2x22 kW tai 2x11 kW. Asemien suunnittelu konttorien yhteyteen on aloitettu ja rakentaminen alkaa mahdollisimman pian. Tavoitteena on saada ne käyttöön vuoden loppuun mennessä. Latausasemat ovat kaikkien vapaassa käytössä.
 
Karjaan Puhelin asentaa parhaillaan ensimmäistä 22 kW latauspistettään toimistonsa eteen Karjaalla. Osoitteessa Laaksokatu 7 sijaitseva piste on kaikkien käytettävissä ja sen toimittaa Tammisaaren Energia, joka on jo itse rakentanut neljä latausasemaa Raaseporiin ja Hankoon. Kaikki asemat kuuluvat Virta-verkostoon, joka on Suomen laajin julkisten latausasemaverkosto 250 pisteellään Hangosta Ivaloon. Roaming-partnereiden avulla Virta-asiakkaat voivat ladata autojaan yli 5000 avoimella latauspisteellä Euroopassa.

Karjaan Puhelimen strategiaan kuuluu liiketoiminnan harjoittaminen ja kehittäminen kestävän kehityksen ehdoilla. Yhtiön datakeskukset, jotka välittävät niin laajakaista-, tv- kuin puhelinpalveluita kuituverkossa, pyörivät pohjoismaisissa vesivoimaloissa tuotetulla sähköllä sekä paikallisella aurinkoenergialla. Yhtiö on lisäksi hiljattain tilannut ensimmäisen täysin sähköisen autonsa ja luonnollista on tuolloin tarjota latausmahdollisuus myös muiden sähköautoille, toteaa Karjaan Puhelimen toimitusjohtaja Henrik Ekblom.

latauspiste

 
 
19.06.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Tammisaaren palvelupisteessämme poikkeavat kesäaukioloajat 26.6.-11.8.

Tammisaren palvelupisteemme Viherlehdonkadulla palvelee juhannuksen ja koulujen alun välillä (viikot 26-32) seuraavasti:
maanantaisin klo 11-17
tiistaisin ja perjantaisin 11-16

Puhelimitse numerosta 019 278 480 tavoitat asiakasneuvojamme koko kesän maanantaisin klo 9-17 ja muina arkipäivinä klo 9-16. Karjaan palvelupisteemme (Laaksokatu 7) on avoinna normaalisti ma klo 11-17 ja muina arkipäivinä klo 11-16.

Jälleenmyyjämme Tekniset ja Gigantti palvelevat Tammisaaressa laajemmin aukioloajoin, Teknisiltä saa myös tarvittaessa lainaan testimodeemin.

 
 
12.06.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Ilmaista kesäviihdettä Viasat urheilukanavapakettien tilaajille

Viasat urheilukanavapakettien tilaajat saavat Viasat Viihde -kanavapaketin kanavat katseltavakseen kesän ajaksi. Etu on voimassa heinäkuun loppuun saakka ja edellyttää voimassa olevaa tilausta jostain seuraavista Viasat urheilukanavapaketista: Viasat Urheilu, Viasat Golf, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko.

 
 

Sivu 1 / 58

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb