Ajankohtaista

13.10.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Poikkeavat aukioloajat pe 20. ja 27.10.

Perjantaina 20. ja 27.10 avaamme vasta klo 12.30 henkilökunnan ensiapukurssin takia.
Palvelemme siis näinä päivinä klo 12.30 - 16.00 sekä Karjaalla että Tammisaaressa.

 
 
06.10.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Meridatakaapeli otettiin maihin Hangossa eilen

CINIAN UUSI YHTEYS KYTKEE HANGON ALUEEN SUORAAN KANSAINVÄLISIIN TIETOVERKKOIHIN

Cinia Group Oy:n Suomen ja Saksan välisen C-Lion1-merikaapelin liittymä Hankoon on valmistumassa. Uusi yhteys lisää Länsi-Uudenmaan alueen kiinnostavuutta uusien elinkeinomahdollisuuksien ja työpaikkojen kannalta. Hangon ja Raaseporin alueen yritysten ja kuntien tavoitteena on muodostaa alueesta merkittävä kansainvälisen tietoliikenteen solmupiste Frankfurtin, Tukholman ja Helsingin rinnalle. Cinian kansainvälistä verkkoa Hankoon rantautuminen täydentää uusilla reittimahdollisuuksilla.

”Länsi-Uudenmaalle liittymä on tärkeä, sillä se luo paremmat edellytykset yritysten kilpailukyvylle ja siten myös halulle etabloitua alueelle. Sitähän alue haluaa ja kaipaa, koska se edistää alueen kehitystä monesta eri näkökulmasta, esimerkiksi lisääntyvinä työpaikkoina, toteaa Raaseporin kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist.

”Valokuituyhteys Hangon kautta parantaa oleellisesti Länsi-Uudenmaan houkuttelevuutta yritysten silmissä ja edesauttaa merkittävästi pyrkimystämme houkutella muun muassa datakeskuksia alueelle”, sanoo Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell.

”Digitaalisen infrastruktuurin kehittäminen edistää koko seudun elinvoimaa, ja hankkeisiin tarvitaan kuntien ja elinkeinoelämän yhteistyötä. Hangon ja Raaseporin kaupungeissa on jo kaavoitettu valmiiksi alueita datakeskusten toteuttamishankkeiden nopeuttamiseksi.  Esimerkiksi Hangossa vanha tuontiautojen varastointialue ja Raaseporissa Horsbäckin alue ovat kaavan, sähkönsyöttöinfransa sekä alueen huippumodernin optisen kuituverkon puolesta valmiita alan yritysten käyttöön”, toteaa C-Fiber Hanko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Hettula.  

”Hangon ja Raaseporin kunnat sekä alueen elinkeinoelämä ovat selkeästi tarttuneet mahdollisuuksiin, jotka Cinian kansainvälinen verkko avaa. Tavoitteemme on tarjota nopeimmat ja luotettavimmat tietoliikenneyhteydet ja niihin perustuvia uusia liiketoimintamahdollisuuksia kaikkialla Suomessa toimiville yrityksille ja organisaatioille. Meille uusi yhteys luo täydentävän reitin pääkaapeliin ja mahdollisuuden reitittää länsisuunnalta tulevaa liikennettä suoremmin C-Lion1-kaapelijärjestelmään. Toinen rantautuminen on myös varautumista tietoliikenteen jatkuvuuden turvaamisessa”, sanoo Cinia Groupin toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila.

bild5
Foto: Multifoto.fi

sjökabel

kabel
Kuvassa toimitusjohtajamme Henrik Ekblom, Länsi-Uudenmaan kauppakamarin toimitusjohtaja sekä C-Fiber Hanko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Hettula, tekninen johtajamme Patrik Gustafsson sekä Tammisaaren Energian toimitusjohtaja Frank Hoverfelt.


Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, järjestelmä- ja ohjelmistopalveluita sekä turvallisia pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen ja parantavat maailman toimivuutta. Vahva osaaminen kriittisissä järjestelmissä sekä oma yli 10 000 kilometrin laajuinen kuituoptinen runkoverkko Suomessa mahdollistavat yrityksille tietoturvallisen it-infrastruktuurin ja tulevaisuuden pilvipohjaisen toimintaympäristön. Cinian C-Lion1-merikaapeli vahvistaa Euroopan digitaalisia sisämarkkinoita tarjoamalla lyhyimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopasta pohjoisen Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Suomalaisen Cinian palveluksessa on noin 200 osaajaa. Lisätietoa: www.cinia.fi

C-Fiber Hanko Oy on kuntien ja paikallisen elinkeinoelämän yhteisesti omistama yhtiö Hanko-Raaseporin alueella. C-Fiber Hanko Oy on yhteistyössä pääosin valtion omistaman Cinia Group Oy:n kanssa sopinut rahoitusmenettelystä, jolla toteutetaan Saksaan kulkevaan C-Lion1-merikaapeliin uusi haara Hankoon. Yhtiön tavoitteena on edesauttaa kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien rantautumista Hangon ja Raaseporin alueelle, ja sitä kautta tehdä seudusta merkittävä kansainvälisen tietoliikenteen solmukohta mm. Frankfurtin, Tukholman ja Helsingin rinnalle sekä pohjoiseen ja itään liittyville reiteille. Tällä yhtiö haluaa edistää datakeskusten ja muun dataintensiivisen teollisuuden rakentamista Länsi-Uudellemaalle. www.c-fiber.fi

 

 
 
28.09.2017
PDF Tulosta Sähköposti

TotoTV avataan ilmaiseen katseluun kahdeksi viikoksi 2.-15.10.

TotoTV avataan veloituksetta katsottavaksi kaikille kaapeli-tv-asiakkaillemme 2.-15.10. Kanava näkyy ilman TV-korttia kanavapaikalla 398. Jos kanava ei näy automaattisesti, tulee laitteeseen tehdä uusi kanavahaku ja tarvittaessa tehdasasetusten palautus.

TotoTV:stä näet ravipäivän kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta. Ohjelma-aika on päivittäin noin klo 12:00 – 23:30.

Kampanjaviikkojen kohokohtina ovat 7.10. Kriterium-ravit Tampereella ja 14.10. Toto76-ravit Mikkelissä. Helsingin Vermossa ravataan Toto65-ravit 4.10. ja samassa yhteydessä ohjelmassa on myös Toto-pelien SM-karsinta. Keskiviikkona 11.10. nähdään nuorten ohjastajatähtien Salamakypärät-lähtö.

TotoTV netti 600x300px

 
 
27.09.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Allt flere tv-kanaler kräver HD-utrustning

Kanalerna Disney Channel och Disney XD ändrar den 4 oktober sändningsformat till MPEG4.

För att se dessa kanaler även i fortsättningen behöver du en Cable Ready HD-mottagare, som länkas ihop med ditt TV-kort.
Läs mera om HD-utrustning och kortlänkning här.

 
 
05.09.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Kuituinfoiltoja syyskuussa

Mitä on optinen kuitu? Oma ja jaettu kaista? Kapasiteetin tarve nyt ja tulevaisuudessa? 5G? Miten saan kuidun kiinteistölleni?

Kaikista näistä ja monesta muustakin kerromme kuituinfoilloissamme, joita syyskuulle on varattu seuraavasti aktiivisten kyläyhdistysten maille:
to 14.9. klo 18 työväentalo, Antskog
ke 20.9. klo 18 Wallhalla, Barösund
to 21.9. klo 18 Tähtelän Asema

Tervetuloa mukaan niin paikalliset asukkaat kuin kaikki muutkin!
Kahvitarjoilu


Tulemme mielellämme keskustelemaan kuidusta myös muualle. Mikäli olet valmis kokoamaan yhteen naapurustoasi/kyläläisiäsi, ota yhteyttä asiakasneuvontaamme, niin pääsemme asiassa eteenpäin.

 
 
25.08.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Myös viikonlopun Formulat ilmaiseksi tv-asiakkaillemme!

Penkkiurheilijan unelmaviikonloppu on alkanut! Viasatin sporttikanavat on jo avattu vapaaseen katseluun ja tänään klo 16 aukeaa myös C More Max. Katso siis formuloita, jalkapalloa tai jääkiekkoa mielesi mukaan perjantaista sunnuntai-iltaan asti niin paljon kuin haluat näillä kanavilla:

C More Max (kanavanumero149)
C More Max HD (202)
Viasat Jääkiekko HD (498)
Viasat Jalkapallo HD (452)
Viasat Urheilu (460)
Viasat Urheilu HD (464)

Kanavat näkyvät siis ilman TV-korttia ilmaiseksi kaikille kaapeli-tv-asiakkaillemme. HD-kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -laite.

Tämä ihanuus päättyy aikaisin maanantaiaamuna, joten nyt pikaisesti ruutujen ääreen!

C More F1 kuskit 2017

 
 

Sivu 1 / 59

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb