Ajankohtaista

19.06.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Tammisaaren palvelupisteessämme poikkeavat kesäaukioloajat 26.6.-11.8.

Tammisaren palvelupisteemme Viherlehdonkadulla palvelee juhannuksen ja koulujen alun välillä (viikot 26-32) seuraavasti:
maanantaisin klo 11-17
tiistaisin ja perjantaisin 11-16

Puhelimitse numerosta 019 278 480 tavoitat asiakasneuvojamme koko kesän maanantaisin klo 9-17 ja muina arkipäivinä klo 9-16. Karjaan palvelupisteemme (Laaksokatu 7) on avoinna normaalisti ma klo 11-17 ja muina arkipäivinä klo 11-16.

Jälleenmyyjämme Tekniset ja Gigantti palvelevat Tammisaaressa laajemmin aukioloajoin, Teknisiltä saa myös tarvittaessa lainaan testimodeemin.

 
 
12.06.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Ilmaista kesäviihdettä Viasat urheilukanavapakettien tilaajille

Viasat urheilukanavapakettien tilaajat saavat Viasat Viihde -kanavapaketin kanavat katseltavakseen kesän ajaksi. Etu on voimassa heinäkuun loppuun saakka ja edellyttää voimassa olevaa tilausta jostain seuraavista Viasat urheilukanavapaketista: Viasat Urheilu, Viasat Golf, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko.

 
 
08.06.2017
PDF Tulosta Sähköposti

TÄRKEÄ TIEDOTE: VARO HUIJAUSKILPAILUJA INTERNETISSÄ!

Karjaan Puhelin järjestää kilpailuja vain omalla Facebook-sivullaan (www.facebook.com/fiberhem) ja omilla kotisivuillaan (www.omakuitu.fi ja www.karjaanpuhelin.fi). Mikäli näillä virallisilla sivuillamme ei ole mainintaa mistään kilpailusta, kilpailu on huijaus! Järjestämämme kilpailut eivät koskaan ole maksullisia.

Tällä hetkellä on liikkeellä kilpailuja tunnettujen, tuttujen yritysten nimissä, jotka kuitenkin ovat huijauksia. Jos epäilet kilpailun todenmukaisuutta, kannattaa jättää osallistumatta siihen tai ainakin ensin tarkistaa omilta sivuiltamme tai asiakaspalvelustamme, onko kilpailu meidän järjestämä. Karjaan Puhelimen nimeä käytetään valitettavasti väärin tällaisessa yhteydessä, koska nettisurffailijan IP-osoitteen perusteella huijarit pystyvät päättelemään, minkä operaattorin asiakas hän on.

Olemme viime päivien aikana taas saaneet asiakkailtamme ilmoituksia sekä huijaussähköposteista että netissä surffatessa avautuvista pop-up-ikkunoista. Kuvassa esimerkki.

varoitus

 
 
06.06.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Suomelle laadittava kiireesti laajakaistastrategia

Neljäs teollinen vallankumous edellyttää kuituyhteyksien rakentamista koko maahan!

Meillä Raaseporissa ja Hangossa ollaan onneksi päästy jo pitkälle kiinteistöjen kuiduttamisessa – puolet alueen talouksista on jo 1 GB/s tietoliikenneyhteyden mahdollistavan verkon piirissä. Myös Inkoossa rakentaminen on aloitettu ja kiinnostusta kartoitetaan juuri nyt esimerkiksi Degerbyn kylässä. Kaikkiin kiinteistöihin ulottuva kuituverkko on tärkeä valtti kuntiemme kilpailukyvylle.

Lue kuinka Finnet-liitto peräänkuuluttaa Suomelle laajakaistastrategiaa: https://www.finnet.fi/suomelle-laajakaistastrategia/

 
 
23.05.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Koe VR ja opi kuidusta Raasepori Expossa!

Osallistumme jälleen tämän viikon lopulla järjestettävään Raasepori Expoon. Löydät meidät osastoltamme E10 perjantaina 26.5. klo 14 - 20 ja lauantaina 27.5. klo 10 - 16.

Meille voit ilmoittaa kiinnostuksestasi saada kuitu kotiisi, tilata liittymän tai palveluita, kysyä saatavuudesta omaan osoitteeseesi jne. Lisäksi pääset testaamaan tivolipelejä virtuaalitodellisuudessa. Tervetuloa!

Kuidusta kuulet myös Expon luentosalissa perjantaina klo 18 (ruotsiksi) ja lauantaina klo 13 (suomeksi). Toivottavasti ehdit poiketa kuulemaan kuitufaktaa sekä tietoa kuitualueistamme.

vr collage

 
 
22.05.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Tietoturvapalvelumme uudistuvat 23.5.2017 – TURVAPAKETTI antaa nyt entistä paremman suojan koko perheen laitteille!

Päivitämme F-Secure TURVAPAKETTI-palvelun vastaamaan entistä paremmin koko perheen tietoturvatarpeita. Samalla palvelun ulkoasu ja hallintasivusto uudistuvat. Uudet ominaisuudet päivitetään palveluun automaattisesti. Asiakkaiden nykyisissä laitteissa olevaa TURVAPAKETTI-palvelua ei siis tarvitse asentaa uudelleen, vaan palvelun käyttöä voi jatkaa normaalisti ja laitteet ovat edelleen suojattuja. Jatkossa palvelulla voi suojata Windows, Mac ja Android-laitteiden lisäksi iOS-laitteita, kuten iPhone ja iPad-laitteita.

Nykyiset asiakkaat (joiden sähköpostiosoite on tiedossamme) saavat 23.5.2017 sähköpostitse ”F-Secure Turvapaketti-palvelusi - Ota käyttöön!”-viestin, jonka avulla pääsee halutessaan heti tutustumaan uuteen palveluun ja voi suojata lisää laitteita. Palvelun hallintasivustolle tarvitaan jatkossa aina henkilökohtaiset tunnukset, jotka löytyvät Ota käyttöön! -sähköpostista tai nykyisen omahallintasivun kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

SAFE 5devices

 
 

Sivu 1 / 58

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb