Ajankohtaista

27.03.2017
PDF Tulosta Sähköposti

TÄRKEÄ TIEDOTE: VARO HUIJAUSKILPAILUJA INTERNETISSÄ!

Karjaan Puhelin järjestää kilpailuja vain omalla Facebook-sivullaan (www.facebook.com/fiberhem) ja omilla kotisivuillaan (www.omakuitu.fi ja www.karjaanpuhelin.fi). Mikäli näillä virallisilla sivuillamme ei ole mainintaa mistään kilpailusta, kilpailu on huijaus! Järjestämämme kilpailut eivät koskaan ole maksullisia.

Tällä hetkellä on liikkeellä kilpailuja tunnettujen, tuttujen yritysten nimissä, jotka kuitenkin ovat huijauksia. Jos epäilet kilpailun todenmukaisuutta, kannattaa jättää osallistumatta siihen tai ainakin ensin tarkistaa omilta sivuiltamme tai asiakaspalvelustamme, onko kilpailu meidän järjestämä.

Olemme viime päivien aikana saaneet asiakkailtamme ilmoituksia sekä huijaussähköposteista että netissä surffatessa avautuvista pop-up-ikkunoista. Kuvassa esimerkki.

varning

 
 
16.03.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Uusi maksukanava English Club TV HD sekä muutoksia kanavapaketeissa

Kaapeli-tv-verkkoomme lisättiin 15.3.2017 uusi kanava English Club TV HD. Kanava on kaikille englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. English Club TV tarjoaa päivittäisen kielikylvyn, jonka avulla on mahdollista oppia kielioppia, kasvattaa sanastoa ja parantaa ääntämistä: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Ohjelmia on tarjolla monipuolisesti kaikenikäisille. Katsomalla kanavaa opit tuhansia uusia englannin kielen sanoja ja useita erilaisia lauserakenteita. Ohjelmaa 24 h/vrk.  Linkki kanavan kotisivuille http://english-club.tv/channels/english-club-tv/

Kanava näkyy kanavapaikalla 363 ja kuuluu S-, M- ja L-paketteihin sekä on valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

Koska National Geographic Channel muuttui vapaasti katsottavaksi kanavaksi 1.3. ja C More Juniori -kanava poistuu L-paketista, sekä MIX-pakettien uusmyynnistä, maaliskuun lopussa, lisättiin S-pakettiimme uusina kanavina 1.3. Nat Geo Wild-kanava sekä 15.3. English Club TV HD. M- ja L-paketteihin lisättiin 15.3. uudet kanavat English Club TV HD ja Motorvision TV.
Talven aikana uusina kanavina tarjontaamme tulleet Motorvision TV ja Ginx eSports TV sisältyvät myös Active Sports -pakettiin sekä ovat valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

 
 
02.03.2017
PDF Tulosta Sähköposti

C More Juniori jatkossa vain MTV:n omissa kanavapaketeissa

Kanavayhtiön päätöksen mukaisesti C More Juniori -kanava on jatkossa tarjolla vain MTV:n omissa paketeissa.

Kanava poistuu uusmyynnistä MIX- sekä L-paketeistamme 31.3. MIX-pakettien nykyasiakkailla on mahdollisuus valita Juniori-kanava mixiinsä 30.3. asti, jonka jälkeen kanava ei ole enää miksattavissa. Jos tämän jälkeen poistat kanavan mixistäsi, sitä ei enää ole mahdollista valita takaisin. L-paketista kanava poistuu myös nykyisiltä asiakkailta.

 
 
01.03.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Viasat panostaa HD-kanaviin ja elokuviin

Viasat panostaa jatkossa nykyistä enemmän HD-kanavien ja elokuvien tarjontaan, joten kanavilla tapahtuu kevään aikana useampia muutoksia. Muutosten myötä saat entistä kattavamman elokuvatarjonnan.

Viasat Kulta - ja Viasat Viihde -kanavapakettehin lisättiin helmikuun alussa Viasat History HD, -Nature HD ja -Explore HD -kanavat. Kyseiset kanavat olivat jo aikaisemmin paketeissa ns. normaalin tarkkuuden kanavina, mutta jatkossa kanavia voi katsella myös parammalla HD-laadulla. HD-kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -laitteen ja sen kanssa linkitetyn TV-kortin.

Viasat Film Hits - ja Viasat Film Action -kanavien esitysajat laajenevat 4.4. alkaen 24 tuntiin. Voit siis jatkossa nauttia kanavien kattavasta elokuvatarjonnasta vuorokauden ympäri! Lisäksi Viasat Film Hits -kanavasta lanseerataan HD-versio. Elokuvakanavien esitysaikojen laajenemisen vuoksi aikuisviihdekanava Blue Hustler poistuu Viasat Kulta - ja Viasat Viihde -kanavapaketeista 1.3. sekä Penthouse 1 ja 2 -kanavat 29.3. Aikuisviihdettä voi kuitenkin edelleen seurata Playboy-kanavalta.

Viasat Film Family - ja Viasat Film Comedy -kanavat yhdistyvät uudeksi Viasat Film Family -kanavaksi 4.4. Uudella Viasat Film Family -kanavalla lähetysaika on 24h vuorokaudessa ja kanavalla tulee olemaan vastaavat sisällöt kuin aiemmilla Viasat Film Family - ja -Comedy -kanavilla. Myös Disney Jr -kanavan lähetysaika pitenee - uusi lähetysaika on 07:00–24:00.

Näiden muutoksien lisäksi Viasat Film Hits -kanava muuttuu HD-kanavaksi 4.4. Voit katsella kanavalta edelleen samaa sisältöä, mutta paremmalla kuvan laadulla. HD-kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -laitteen.


KultaRGB   ViihdeRGB

 
 
28.02.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Ava-, Hero-, Jim- ja Liv-kanavien jakelu ei keskeydy

Tv-ohjelmien kaapelijakelu jatkuu - sidosryhmät etsivät yhteistä tulevaisuuden ratkaisua.

Suomalaiset televisioyhtiöt, kaapelitelevisio-operaattorit ja televisio-ohjelmien oikeudenhaltijoita edustavat järjestöt ovat muodostaneet työryhmän etsimään yhteistä ratkaisua vapaasti vastaanotettavien televisiokanavien kaapelijakeluun liittyviin kysymyksiin. Työryhmä raportoi säännöllisesti työskentelystään ja edistymisestään  opetus- ja kulttuuriministeriölle.

Tv-ohjelmien kaapelitelevisiojakelua koskevien sopimusten osapuolet ovat ilmoittaneet, että ohjelmien kaapelijakelu jatkuu myös 1.3. jälkeen.

 
 
27.02.2017
PDF Tulosta Sähköposti

National Geographic Channelista tulee ilmaiskanava 1.3.

National Geographic Channel- ja National Geographic HD -kanavat poistuvat kaikista maksu-tv-paketeista 1.3.2017. National Geographic Channelista tulee ilmaiskanava, ja se löytyy 1.3. alkaen kanavapaikalta 20. HD-versio kanavasta löytyy kanavapaikalta 33.

National Geographic Channel poistuu seuraavista maksu-tv-paketeista: Viasat Kulta ja Viasat Viihde, S-, M- ja L-paketti sekä MIX 4, MIX 8 ja MIX 12. Mikäli olet valinnut MIX-pakettiisi kyseisen kanavan, vaihdathan kanavan uuteen maaliskuun alusta. Voit vaihtaa kanavan kätevästi osoitteessa www.omahallinta.fi tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

S-pakettiin uutena kanavana Nat Geo Wild

S-paketista poistuvan National Geographic Channelin tilalle tulee 1.3. alkaen Nat Geo Wild -kanava.

 
 

Sivu 1 / 56

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb