Ajankohtaista

08.10.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Kaikki NHL-pelit Viasat-kanavilla kaapeli-tv- ja kuituverkossamme!

NHL-kausi 2014–15 starttaa asiakkaidemme ruuduissa entistäkin kovempana, sillä Viasat Kulta ja Viasat Sport -paketteihin on verkossamme lisätty peräti seitsemän uutta Viasat NHL Xtra –kanavaa. Niiden ansiosta Viasat pystyy näyttämään kauden kaikki NHL-ottelut – jopa kymmenen peliä samanaikaisesti. Viasat-kanavapakettien tilaajat saavat Viasat NHL Xtra 1–7 -kanavien ansiosta nyt vieläkin enemmän iloa paketistaan, samaan hintaan.

NHL-kausi alkaa 9.10. Suomen aikaa.

Näin saat Viasat NHL Xtra -kanavat televisioosi:
Viasat NHL Xtra 1–7 -kanavat sisältyvät kaapeliverkon Viasat Kulta ja Viasat Sport -kanavapaketteihin. Kanavat on lisätty paketteihin automaattisesti. Kanavalisäys ei vaikuta paketin hintaan.

Viasat NHL Xtra 1–7 ovat tavallisen tarkkuuden (SD) kanavia. Nämä kanavat lähetetään kuitenkin uudella tehokkaammalla MPEG-4-pakkauksella, joten katseluun tarvitaan Cable Ready HD -merkitty vastaanotin (ks. www.testatutlaitteet.fi).

Mikäli kanavat eivät ilmesty kanavalistalle automaattisesti, tee uusi kanavahaku laitteesi käyttöohjeen mukaisesti.

NHL-seuranta Viasatin kanavilla
NHL-ottelut jakautuvat Viasatin urheilukanaville seuraavasti:


Viasat Hockey Finland näyttää suomalaisittain kiinnostavimmat pelit. Viikossa jopa 7-10 NHL-ottelua, joista 2-4 suomeksi selostettuna (muilla kanavilla alkuperäinen selostus).
Viasat Hockey, Viasat Sport ja Viasat Sport Xtra -kanavat tuovat lisää pelejä ruutuun.
• Voit seurata pelejä myös teräväpiirtolähetyksinä Viasat Hockey HD ja Viasat Sport HD -kanavilla.
• Uudet Viasat NHL Xtra 1–7 * -kanavat täydentävät tarjonnan verkossamme heti kauden alkaessa.
NHL:n otteluohjelma 2014-15

 

Kanava Kanavapaikka
Viasat Hockey Finland​ 460
Viasat Hockey​ 458
Viasat Hockey HD​ 459
Viasat Sport​ 455
Viasat Sport HD ​ 456
Viasat Sport Xtra
 
457 *
463 (31.12.2014 asti)
Viasat NHL Xtra 1​ 481 *
Viasat NHL Xtra 2​ 482 *
Viasat NHL Xtra 3​ 483 *
Viasat NHL Xtra 4​ 484 *
Viasat NHL Xtra 5​ 485 *
Viasat NHL Xtra 6 486 *
Viasat NHL Xtra 7 487 *

 

* Katselu edellyttää Cable Ready HD -merkittyä vastaanotinta, sillä kanava jaetaan uudella MPEG-4-pakkauksella. Kanava on kuitenkin tavallisen tarkkuuden SD-kanava.

 
 
12.09.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Olemme Tammisaaren Syysmarkkinoilla - asiakaspalvelu kiinni 18. - 19.9

Tammisaaren asiakaspalvelupisteemme on kiinni 18. - 19.9, löydätte meidät silloin Tammisaaren syysmarkkinoilta.

Palvelupisteemme Karjaalla on auki normaalisti ja jälleenmyyjämme auttavat tarvittaessa.

 
 
19.08.2014
PDF Tulosta Sähköposti

ISOVELI valvoo tänä vuonna MTV TOTAL -PAKETISSA

BB-kausi 24.8. - 14.11.

Tänä vuonna Big Brother 24/7 -kanava tarjotaan osana MTV Total -kanavapakettia. Mikäli olet MTV Total -paketin tilaaja, sinun ei tarvitse tehdä mitään nähdäksesi BB-kauden, koska BB 24/7 -kanava lisätään tilaukseesi automaattisesti. Myös uudet MTV Total -tilaajat saavat BB 24/7 -kanavan koko kaudeksi näkyviin.

BB 24/7 -kanava avataan kaikille MTV Total -asiakkaille automaattisesti näkyviin viimeistään 24.8., eli kauden aloituspäivänä. Kanavan näkyminen saattaa vaatia sen, että suoritat omalle laitteistollesi kanavahaun ja tehdasasetusten palautuksen.

Kausi 2014 on BB-historian 10. kausi, joten aihetta juhlaan on. Kyseessä on paluu juurille, eli BB tulee olemaan tänä vuonna vaativampi kuin koskaan. Asukkaat laitetaan vanhaan malliin haastaviin tilanteisiin. Kyse on nk. ”taviskaudesta”, jossa voittaja kuittaa juhlavuoden kunniaksi 100.000 euron voittopotin. Big Brother Talk Show:ta juontaa viimevuotiseen tapaan Mari Sainio ja BB Extran juontajana nähdään Sauli Koskinen.

Katso Voimassa olevat tarjoukset

 
 
19.08.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Tutustu MTV:n maksukanaviin veloituksetta 21.-24.8.

Kanavat ovat auki koko viikonlopun ja näkyvät yhtiömme verkossa kaikille kaapeliverkon asiakkaille.

Kaikki vapaasti katsottavissa olevat kanavat:
MTV Max
MTV Max HD
MTV Leffa
MTV Juniori
MTV Fakta
MTV Sport 1
MTV Sport 1 HD
MTV Sport 2
MTV Sport 2 HD

 
 
27.06.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Kuukauden HINKUteko-palkinto Karjaan Puhelimelle

Suomen ympäristökeskus on myöntänyt Karjaan Puhelin Oy:lle Kuukauden HINKUteko-palkinnon. Palkinto myönnetään esimerkillisestä aktiivisuudesta ilmastopäästöjen vähentämiseksi HINKU-kunnissa.

Ympäristökeskuksen juttu aiheesta:
http://www.hinku-foorumi.fi/yritys/fi_FI/laajakaistapalvelujaenergiatehokkaasti/

Lisätietoa Kuukauden HINKUteko-palkinnosta:
http://www.hinku-foorumi.fi/hinku-foorumi/parhaatkaytannot/fi_FI/kuukaudenhinkuteko/

 

Karjaan Puhelin Oy on toteuttanut merkittävän energiahankkeen Raaseporissa. Tietoliikenneyhteyksiä ylläpitävässä konesalissa on siirrytty öljystä kaukolämmön käyttöön, uusittu konesalin jäähdytyslaitteiston ja asennettu lämmön talteenottojärjestelmä. Hankkeen toteutti Schneider Electric.

Karjaan Puhelin Oy:n tietoliikennepalvelut tuotetaan jatkossa entistä energiatehokkaammin ja vähäpäästöisemmin. Yhtiön Raaseporissa sijaitsevassa konesalissa on toteutettu laaja-alainen energiahanke.

”Halusimme päästä eroon fossiilisesta polttoaineesta laajakaistapalveluissa. Pyrimme tähän mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja hyvällä hyötysuhteella”, kertoo Karjaan Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Henrik Ekblom.

Raaseporin konesalissa luovuttiin öljyn käytöstä lämmityksessä ja siirryttiin Tammisaaren Energian biopolttoaineella tuotettuun kaukolämpöön. Konesalin jäähdytyslaitteisto on uusittu ja tiloihin on asennettu lämmön talteenottojärjestelmä. ”Konesalissa syntyy hukkalämpöä, joka aiemmin meni harakoille. Nyt se hyödynnetään toimiston lämmityksessä.”

Energiahankkeen on toteuttanut Schneider Electric avaimet käteen -periaatteella. Schneider Electricin arvion mukaan hanke vähentää konesalin kasvihuonekaasupäästöjä 42 tonnia vuodessa. Sähkönkulutus vähenee noin 10 % ja lämmönkulutus 30 %. Investoinnin hinta on ollut noin 300 000 euroa, johon saatiin työ- ja elinkeinoministeriön tukea noin 40 000 euroa. Investoinnin takaisinmaksuaika on arviolta noin seitsemän vuotta.

Karjaan Puhelin Oy:n strategiassa kestävän kehityksen edistämisellä on roolinsa. ”Karjaan Puhelimella on noin 5 000 osakeenomistajaa, joille haluamme tuottaa hyötyä toimittamalla uudenaikaisia kuituyhteyksiä kannattavasti ja ympäristöystävällisesti. Laajakaistapalvelumme voi vähentää ympäristöhaittoja, kun liikkumisen tarve vähenee. Asiakkaat ovat kertoneet lisänneensä etätyöskentelyä, jolloin ei tarvitse joka päivä lähteä autolla töihin”, Ekblom kertoo.

 
 
27.06.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Kaikkien Viasat-kanavapakettien hinnat laskevat 1.8.2014

Kaikkien Viasat-kanavapakettien hinnat laskevat 1.8.2014 lähtien. Uudet hinnat ovat:

Viasat Kulta 29,95 €/kk
Viasat Sport 19,95 €/kk
Viasat Viihde 19,95 €/kk

Muutos koskee sekä uusia että vanhoja kanavapakettien tilaajia.

 
 

Sivu 1 / 33

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2014 All rights reserved.
Planning & design: SydWeb