Ajankohtaista

17.12.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Tv-kanavauutisia

C More Kids -kanavan jakelu päättyy

C More Film - ja MTV Total -paketeihin kuuluvan C More Kids -kanavan jakelu päättyy koko maassa 1.2.2015.

MTV kertoo Ruotsista suoraan Suomeen välitetyn kanavan katselun jääneen alhaiseksi. Lastenohjelmia ja koko perheen sisältötarjontaa on runsaasti tarjolla muilta MTV:n maksukanavilta esim. Juniori -kanavalta. C More Kids -kanavan sisältöä on laajasti tarjolla muilta MTV:n maksukanavilta sekä C More Play -palvelusta.

MTV Total on ravien uusi koti

MTV näyttää 1.1. alkaen raveja suorana joka arkipäivä, ympäri vuoden. Pääsääntöisesti kanava on MTV Max, mutta toisinaan lähetykset ovat kanavilla MTV Sport 1 tai 2. MTV:n muutenkin ensiluokkainen urheilutarjonta saa hyvän lisän raveista, joka on jääkiekon jälkeen Suomen toiseksi seuratuin urheilulaji katsomoiden yleisömäärien perusteella. Katso lisää: https://www.youtube.com/watch?v=3JPQwF-n8sk.

TV5 MONDE MIX 8 -pakettiin

Ranskankielinen TV5 MONDE -kanava siirtyy 2.1.2015 alkaen MIX8-pakettiin. Paketin hinta on 24,95 €/kk ja siihen voi valita 8 eri vapaavalintaista kanavaa, joita voi vaihtaa kuukausittain.
Kanava poistuu vapaasta jakelusta 26.1.2015. 
 
12.12.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Vuodenvaihteen aukioloajat

Asiakaspalvelumme ja palvelupisteemme ovat kiinni 24. - 26.12, 1.1 ja 6.1. Uudenvuodenaattona 31.12. suljemme klo 14.

Helpdesk on kiinni 24. - 26.12 ja 31.12 - 1.1.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 
 
18.11.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Olemme Hangon Joulukadun avajaisissa

Olemme mukana Hangon Joulukadun avajaisissa lauantaina 22.11. klo 16 - 18. Löydät OmaKuitu-telttamme Forumin pihasta, osoitteesta Vuorikatu 21.

Tervetuloa glögille, piparille ja kuulemaan kuidusta!

 
 
18.11.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Ensi vuoden uudet kuitualueet päätetään pian

Vielä ehdit vaikuttaa ilmoittamalla kiinnostuksestasi! Rakennuspäätökset tehdään myös asukkaiden osoittaman kiinnostuksen perusteella. OmaKuitu-liittymällä varmistat itsellesi huippupalvelut nyt ja tulevaisuudessa.

• Kuituliittymän kapasiteetti on lähes rajaton. Jo nyt tarjoamme kaikilla alueilla symmetrisen Kuitukaistan 200/200 M nopeudella. Vertaa tavalliseen adsl-laajakaistaan, jonka maksiminopeus yleensä on korkeintaan 8–24 M! Naapureiden internetin käyttö ei kuituverkossa vaikuta sinun nopeuteesi. Liitä tietokoneesi, tablettisi ja puhelimesi verkkoon kaapelilla tai langattomasti.
• Kaapeli-tv Suomen laajimmalla kanavatarjonnalla – Ruotsin kanavia, leffoja, tv-sarjoja, suosikkiurheiluasi y.m. Noin 20 ilmaista peruskanavaa ja suuri valikoima maksukanavia.
• Voit vaihtaa nykyisen lankapuhelimesi Laajakaistapuhelimeen ja säilyttää saman puhelinnumeron.

Ilmoita kiinnostuksesi tästä tai asiakaspalvelupisteissämme jouduttaaksesi erinomaisten tietoliikennekokemusten ja -palveluiden saapumista juuri omalle asuinalueellesi!

OmaKuitu-liittymä alkaen 1050 €, myös osamaksulla. Liittymän hinta sisältää asennusmaksun 550 €, joka oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Liittymä vaatii Karjaan Puhelimen osakkeen, jonka välitämme tarvittaessa noin 200 euron hintaan.

 
 
10.11.2014
PDF Tulosta Sähköposti

National Geographic Channel vapaasti katsottavissa keskiviikkona 12.11.

Katso avaruuteen ja maailmankaikkeuteen liittyviä ohjelmia vapaasti keskiviikkona 12.11. Esim. klo 21 Rosetta: Komeetta laskeutuu.

Kanava on avoinna kuitu- ja kaapeli-tv-verkossamme kaikille asiakkaille. Kanavapaikka on 130. Lisätietoa kanavasta: http://www.natgeotv.com/fi

 
 
07.11.2014
PDF Tulosta Sähköposti

Kanavatarjontaa laajennetaan 10.11. kahdella uudella kanavalla! Samalla Iskelmä-TV:n kanavapaikka muuttuu.

Verkkoon lisätään maanantaina 10.11.2014 kaksi uutta ilmaista peruskanavaa! Samalla Iskelmä-TV:n kanavapaikka muuttuu, uusi kanavapaikka on 17.

Hero-kanava on Nelonen Median uusi kanava, se tullaan näkemään kanvapaikalla 14. Heron ohjelmisto koostuu kansainvälisistä sarjoista ja hittielokuvista, joita esitetään parhaaseen katseluaikaan kello kuuden ja puolenyön välillä. Uusina sarjoina ja samalla Suomen ensiesityksinä nähdään syksyllä muun muassa Emmy-palkittu Fargo ja Ashley Juddin tähdittämä Missing. Lähetykset tällä kanavalla alkavat maanantaina klo 18.

Reality-kanava nähdään kanavapaikalla 16. Reality on yhteisö joka tuottaa ja valitsee internetin parhaan sisällön televisioitavaksi yhteisön omalla TV-kanavalla. Käyttäjät arvostelevat ja seuraavat toistensa videoita ja parhaat esitetään televisiossa.

HUOM! Reality-kanavan lähetykset eivät ala vielä. Tiedotamme alkamisajankohdasta heti, kun saamme tiedon.

Lisää kanavista niiden verkkosivuilla:

herotv.fi
nelonen.fi
reality.fi

 
 

Sivu 1 / 34

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2014 All rights reserved.
Planning & design: SydWeb