Ajankohtaista

11.01.2017
PDF Tulosta Sähköposti

Haemme vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme

Mikäli olet kiinnostunut alastamme (www.omakuitu.fi) ja digitaalisista palveluista, etkä pelkää viimeisimpiäkään härveleitä, saatat olla etsimämme tyyppi. Seuraat alan trendejä eli tiedät, mitä palveluja asiakkaamme seuraavaksi kaipaavat. Sekä ruotsin että suomen kielen tulisi sujua ja asenteen olla innokkaan kokeileva ja asiakasystävällinen, muttei kuitenkaan rutiineja vieroksuva. Ehkä olet diginatiivi, ehkä muuten vaan siihen maailmaan sujuvasti solahtanut.

Työ on kokopäiväinen ja töitä tehdään joustavasti koko Raaseporin ja Hangon alueella sekä tietysti verkossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Kankaanpää, puh. 044 744 4690 (keskiviikkona 18.1. klo 9–15 ja 18–19) tai jonna.kankaanpaa(at)kpoy.fi. Meilaa hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 10.2. mennessä.

 
 
29.12.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Sisään tulevan liikenteen suodatus

Mirai-bottiveron modeemikaappausten leviämisen estämiseksi olemme Viestintäviraston suosituksesta tilapäisesti suodattaneet sisään tulevan liikenteen TCP porttiin 7547.

Lisää tästä Viestintäviraston verkkosivuilla.

 
 
20.12.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Tammisaaren palvelupiste suljettu pe 23.12.

Tammisaaren asiakaspalvelupisteemme on suljettu perjantaina 23.12. Karjaan palvelupiste on avoinna normaalisti klo 11-16, puhelinpalvelu klo 9-16.
Tammisaaressa palvelevat jälleenmyyjämme Tekniset ja Gigantti.

 
 
15.12.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Webmailiamme turvallista käyttää

Webmail-sivumme osoite https://webmail.ktnet.fi/ antaa tilapäisen häiriön takia varoituksen petollisesta sivustosta. Tästä huolimatta webmailin käytössä ei ole riskejä, joten voit turvallisesti ohittaa varoituksen sivun oikeassa alareunassa olevaa ”Ohita varoitus” -linkkiä klikkaamalla. Tämän jälkeen webmail toimii normaalisti.

 
 
09.12.2016
PDF Tulosta Sähköposti

Onko sinulla Windows 8 tai 10 ja ongelmia nettiyhteyden kanssa?

Windows 8 ja 10 käyttöjärjestelmän kanssa on havaittu ongelmia nettiyhteyksissä. Ongelma koskee sekä kiinteitä että liikkuvia laajakaistoja ja on operaattoririippumaton. Vika on havaittu maailmanlaajuisesti.

Jotta ongelma korjautuu väliaikaisesti, tietokone pitää sammuttaa pitäen ”Shift” -painike pohjassa samalla, kun käynnistysvalikosta valitaan "Sammuta" (tai "Shut down"). Kun tietokoneen käynnistetään tämän jälkeen uudelleen, toimii yhteys normaalisti. Vaihtoehtoisesti valitse valikosta "Käynnistä uudelleen". Mikäli tämä ei auta, ole yhteydessä meihin.

Ongelman varsinaiseksi korjaamiseksi tulee tietokoneen lepotila-toiminnot kytkyä kokonaan pois, jolloin kone käynnistyy useammin uudelleen. Tähän saat apua paikallisilta IT-yrityksiltä.

 
 
02.12.2016
PDF Tulosta Sähköposti

TLC-kanava siirtyi ilmaiskanavaksi joulukuun alusta alkaen

TLC-viihdekanava siirtyi ilmaiskanavaksi 1. joulukuuta. Kanava näkyy kanavapaikalla 18. Kanavan seuraaminen ei edellytä TV-korttia mutta se vaatii Cable Ready HD merkityn vastaanottimen (television tai digiboksin). Tee tarvittaessa vastaanottimesi tehdasasetusten palautus ja kanavahaku.

TLC on värikäs viihdekanava. TLC:llä pidetään hauskaa ja yllätytään puheenaiheista, jotka jaetaan ystävien kesken. TLC:n ohjelmisto tarjoaa energistä ja positiivista viihdettä, joka koskettaa ja johon on helppo samaistua. Ohjelmien aihepiirit vaihtelevat yllättävistä tositarinoista häähaaveiluun, herkutteluun ja muotiin.

 

TLC on kuulunut L-, L Premium-, Mix 4-, Mix 8- ja Mix 12 -pakettien kanavavalikoimaan. Kanava poistui maksu-tv-valikoimasta 1.12.

Mix -paketin tilaaja, jos sinulla on TLC-kanava valittuna pakettiisi, valitse sen tilalle uusi kanava TV- ja Tietoturvapalveluiden itsepalvelusivuston kautta, tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 
 

Sivu 1 / 54

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb