Ajankohtaista

08.07.2015
PDF Tulosta Sähköposti

Liikkeellä huijauskyselyjä Karjaan Puhelimen nimessä!

Saimme tiedon, että Karjaan Puhelimen nimessä on liikkeellä huijauskyselyjä. Meillä ei ole tällä hetkellä mitään kyselyjä netissä, älä siis vastaa niihin! Kysely aukeaa erillisenä ikkunana.

Huijauskyselyssä lukee m.m. näin:
"Grattis, du har vunnit en Samsung Galaxy....för 1 €"

 
 
30.06.2015
PDF Tulosta Sähköposti

Viasat Sport -tilaajille Viasat Kulta -kanavat 2 kk ajan veloituksetta!

Tarjoamme yhteistyössä Viasatin kanssa kaikille Viasat Sport -kanavapaketin tilaajille kesälahjana Viasat Kulta -paketin kanavat veloituksetta ajalle 1.7.–31.8.2015 (norm. 29,95 €/kk).

Kanavat tulevat näkyviin automaattisesti omilla kanavapaikoillaan. Hae vain tarvittaessa kanavat uudelleen. Vapaa katselu päättyy automaattisesti elokuun jälkeen eikä velvoita asiakkaitamme mitenkään.

Tutustu kuitenkin kanavapakettitarjouksiimme!

 
 
23.06.2015
PDF Tulosta Sähköposti

Uusia HD-kanavia tänään ja muutostöitä huomenna

BBC Brit, BBC Earth ja Nautical Channel muuttuvat tänään standardikanavista teräväpiirtoon verkossamme! Varmistathan, että sinulla on HD-laitteet ja TV-kortin linkitys kunnossa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa.
BBC Brit HD siirtyy toiseen kanavanippuun (322Mhz -> 282 Mhz), joten useimmissa päätelaitteissa on kanavat haettava uudelleen.

Huomenna ke 24.6. klo 8 - 16 tehdään muutoksia tv-runkoverkon varmistuksiin. Töistä voi aiheutua pieniä katkoksia maksukanaville.

 
 
23.06.2015
PDF Tulosta Sähköposti

Huoltotöitä 24.6. klo 00:00 - 06:00

Suoritamme huoltotöitä verkossamme yöllä 24.6. klo 00:00 - 06:00. Työt aiheutt avat katkoksia osalla kuituasiakkaistamme omakotitaloissa.
Pahoittelemme töiden mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

* * *

Olemme uudistaneet verkkolaitteistoamme vastaamaan vielä paremmin tämän päivän ja tulevaisuuden palvelutarpeita. Työt on nyt saatu valmiiksi.

Mikäli kuituasiakkaillamme omakotitalouksissa on ongelmia yhteyksien kanssa,  pyydämme teitän ensin käynnistämään päätelaitteen uudelleen. Tämän jälkeen palveluiden pitäisi toimia taas normaalisti. Mikäli uudelleenkäynnistys ei auta, soita vikailmoitusnumeroomme 0800 9 2788 (24h ilmaisnumero).

 
 
16.06.2015
PDF Tulosta Sähköposti

Muutoksia maksukanavissa

MIX 8 -paketin kanavavalikoima on tänään laajentunut kolmella kanavalla: Viasat History, Viasat Explore ja Viasat Nature/Viasat Crime. Lisäksi L-pakettiin on lisätty Viasat History.

Viasat Hockey Finland -kanavan nimi vaihtuu Viasat Sport Finland:ksi, koskee myös HD-kanavaa.

Tiistaina 23.6. muuttuvat BBC Brit, BBC Earth ja Nautical Channel standardikanavista teräväpiirtoon! Kanavapaikat pysyvät ennallaan. Varmistathan, että sinulla on HD-laitteet ja TV-kortin linkitys kunnossa.

Keskiviikkona 15.7. kanavayhtiö lopettaa Silver, Silver HD, Showtime ja Star! -kanavien jakelun Suomessa. Tästä johtuen kyseiset kanavat poistuvat valitettavasti myös meidän M-, L-, MIX 8 - ja HD-paketeistamme.

 
 
09.06.2015
PDF Tulosta Sähköposti

MTV Total ja Viasat -kanavia vapaassa katselussa verkossamme 12.-14.6.2015

Avaamme urheilun ja viihteen maksu-tv-kanavia vapaaseen katseluun kuitu- ja kaapeli-tv-verkossamme. Voit katsoa maksutta perjantai iltapäivästä sunnuntaihin 12.-14.6.2015 useita Viasatin ja MTV:n maksu-tv-kanavia.

Vapaasti katseltavana on 24 kanavaa, joista viisi myös HD:na. Jos haluat katsoa HD-kanavia teräväpiirtona, tarvitset Cable Ready HD -hyväksytyn television tai digiboksin.

MTV Total -paketin kanavat:

MTV Sport 1
MTV Sport 1 HD
MTV Sport 2
MTV Sport 2 HD
C More Tennis
C More Extreme
MTV Fakta
MTV Leffa
MTV Juniori

Viasat Viihde -paketin kanavat:

Viasat Film
Viasat Film HD
Viasat Film Family
Viasat Film Family HD
Viasat Film Action
Viasat Film Comedy
Viasat Film Comedy HD
Viasat Film Classic
Viasat Explore
Viasat History
Viasat Crime
Viasat Nature
Playboy TV
National Geographic Channel
Nat Geo Wild
Disney Channel
Disney XD
Disney Junior
CNN International
Cartoon Network

ohjelmat

 
 

Sivu 1 / 39

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Omistajaedut

 

Karjaan Puhelimen osakkeen omistaminen kannattaa!

 

Varmista paikallinen omistuksemme myös jatkossa

 
Karis Telefon Ab © 2015 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb