PDF Tulosta Sähköposti

Sähköposti- ja kotisivupalvelut muuttivat 15.3.

Tulosta

Kuten keväällä 2010, ja useita kertoja jo aikaisemminkin, kerroimme, olemme 15.3. siirtäneet sähköpostipalvelumme käyttäjät omien paikallisten ja maksuttomien palveluidemme piiriin. Uusi kaksikielinen palvelualusta on nyt kaikkien asiakkaidemme käytössä ja vanhassa järjestelmässä olleet sähköpostilaatikot on kokonaisuudessaan kopioitu tälle uudelle palvelimelle.

Mikäli olet ottanut sähköposti- ja/tai kotisivupalvelumme käyttöösi 29.11.2010 jälkeen, voit jatkaa palveluiden käyttöä kuten tähänkin asti, sillä palvelusi ovat alusta alkaen sijainneet uudella palvelimella.

Kaikki dnainternet.net-loppuiset sähköpostiosoitteet jäädytettiin 28.2. siten, ettei niihin tai niistä voi enää lähettää viestejä. Tällaisessa sähköpostilaatikossa oleviin viesteihin pääset kuitenkin käsiksi vielä kolmen kuukauden ylimenokauden aikana (31.5. saakka) vanhan webmailin (=selainposti) kautta, osoitteessa https://webmail.lumonetti.fi.

 

Palvelualustan vaihdon aiheuttamat muutokset käyttäjille, joilla on käytössään jokin seuraavista sähköpostiverkkotunnuksista: 2me.fi, myhome.fi, mybusiness.fi, brev.fi tai pikaposti.fi, ovat:

  • Mikäli käytät sähköpostiohjelmaa, kuten MS Outlook tai Windows Mail, muuta sen asetuksista saapuvan sähköpostin palvelimen osoitteeksi mail.ktnet.fi ja lähtevän sähköpostin palvelimen osoitteeksi smtp.ktnet.fi. Kuvitetut ohjeet alla.

  • Kirjaudu uuteen webmailiin osoitteessa https://webmail.ktnet.fi (samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin vanhaankin). Linkki löytyy myös tämän sivuston Kirjaudu palveluihin -osiosta.

  • Uuteen sähköpostitilien hallintaan kirjaudut osoitteessa https://isp.ktnet.fi (linkki myös Kirjaudu palveluihin -osiossa).
    Huom! Pääkäyttäjätunnuksiin on jouduttu tekemään pieni muutos. Lisätietoa.

  • Mikäli sinulla on ollut kotisivu aiemmin tarjoamallamme palvelimella, tulee sinun siirtää se uudelle palvelimelle. Ohje. Käsiksi vanhalla palvelimella sijaitsevaan kotisivuusi pääset vielä kolmen kuukauden ylimenokauden aikana (31.5. saakka).

 

Muuton seurauksena yksikään sinulle lähetetty sähköposti ei katoa, vaan 15.3. jälkeen saapuneet viestit tulevat perille uudella palvelimella sijaitsevaan laatikkoosi ja myös sähköpostiohjelmaasi, kun olet muuttanut saapuvan sähköpostin palvelimen osoitteen. Tästä poikkeuksena ovat 28.2. jäädytetyt dnainternet.net-loppuiset osoitteet, jotka toukokuun lopussa suljetaan lopullisesti.

 

Sähköpostiohjelmien asetusten muutosohjeet:

icon MS Outlook (200.37 kB)

icon MS Outlook Express (514.31 kB)

icon Windows Live Mail (324.78 kB)

icon Mac Mail (437.39 kB)

 

Käyttöohjeet:

icon Sähköposti - Palvelukuvaus ja ohjeet (65.73 kB)

icon Kotisivutilan käyttöönotto - Ohje kotisivujen siirtämiseksi palvelimelle (240.03 kB)

 

Mikäli tarvitset apua, soita helpdesk-numeroomme
019 1069 1999.

 

Etätuki

 

Ota yhteyttä Helpdeskiin numerolla 019 1069 1999 (puheluhinta 99,8 senttiä/minuutti + pvm/mpm) ja lataa seuraavaksi TeamViewer-ohjelmiston tietokoneellesi.

 

Lataa TeamViewer tästä

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
Y-tunnus: 0202975-5
Planning & design: SydWeb