Nyheter

16.09.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Störningar på baskanalerna

Det kan förekomma störningar på de finska baskanalerna i vår kabel-tv-tjänst på grund av att Digita har störningar i sitt nät.

Vi beklagar dessa störningar.

 
 
12.09.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ekenäs kundbetjäning stängd 18-19.9

Ekenäs kunbetjäningspunkten håller stängt den 18 - 19.9, ni hittar oss då på Ekenäs höstmarknad.

Vår betjäningspunkt i Karis håller öppet som normalt och våra återförsäljare hjälper vid behov.

 
 
19.08.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

I år ingår BIG BROTHER i MTV TOTAL-PAKETET

BB-säsongen 24.8 - 14.11
 
I år erbjuds Big Brother 24/7-kanalen som en del av MTV Total-kanalpaketet. Som beställare av MTV Total-paketet behöver du inte göra något för att se BB-säsongen, eftersom BB 24/7-kanalen läggs automatiskt till din beställning. Även nya MTV Total-beställare ser BB 24/7-kanalen hela säsongen.

För alla MTV Total-kunder öppnas BB 24/7-kanalen automatiskt senast 24.8, alltså på öppningsdagen av säsongen. För att se kanalen kan din apparat eventuellt kräva en ny kanalsökning samt att fabriksinställningarna återställs.

Eftersom säsong 2014 är BB-historiens 10:e säsong, är det upplagt för fest. Det blir återgång till rötterna, med andra ord kommer BB i år att vara mera krävande än någonsin. Enligt gammal modell utsätts invånarna för utmanande situationer. Jubileumsåret till ära får vinnaren en vinstsumma på 100.000 €. Såsom i fjol leds Big Brother Talk Show av Mari Sainio.  Konferencier för BB Extra är Sauli Koskinen.

Se Aktuella erbjudanden.

 
 
19.08.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Bekanta dig avgiftsfritt med MTV:s betalkanaler 21-24.8

Kanalerna är öppna hela veckoslutet för alla våra kabel-tv-kunder.
                            
De öppna kanalerna är:
MTV Max
MTV Max HD
MTV Leffa
MTV Juniori
MTV Fakta
MTV Sport 1
MTV Sport 1 HD
MTV Sport 2
MTV Sport 2 HD

 
 
27.06.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Månadens HINKU-pris till Karis Telefon!

Finlands miljöcentral har tilldelat Karis Telefon Ab Månadens HINKU-pris. Priset ges åt aktörer som visar föredömlig aktivitet genom att minska sina utsläpp i HINKU-kommunerna.

Miljöcentralens publikation om priset kan läsas i sin helhet här: http://www.hinku-foorumi.fi/yritys/fi_FI/laajakaistapalvelujaenergiatehokkaasti/ (på finska)

Tilläggsinformation om HINKU-pris: http://www.hinku-foorumi.fi/hinku-foorumi/parhaatkaytannot/fi_FI/kuukaudenhinkuteko/ (på finska)


Karis Telefon Ab har genomfört ett betydelsefullt energiprojekt i Raseborg. I maskinhallen för datakommunikationsanslutningar har man övergått från olja till fjärrvärme, kylaggregatet har förnyats och ett system som tar tillvara värme har installerats. Schneider Electric genomförde projektet.

Karis Telefon Ab:s datatjänster produceras i fortsättningen ännu mer energieffektivt och med ännu  mindre utsläpp än tidigare. I maskinhallen i Karis har ett omfattande energiprojekt slutförts.

”Vi ville slippa fossila bränslen i produktionen av bredbandstjänster. Och det ville vi uppnå så miljövänligt som möjligt och med bra verkningsgrad”, berättar Karis Telefon Ab:s VD Henrik Ekblom.

I maskinhallen gick man över från oljeuppvärmning till Ekenäs Energis fjärrvärme, som produceras med biobränsle. Maskinhallens kylaggregat har förnyats och ett system som tar tillvara värme har installerats. ”I maskinhallen uppstår spillvärme som tidigare gick till kråkorna. Nu använder vi den till att värma upp kontoret.”

Schneider Electric har genomfört Karis Telefon Ab:s energieffektiviseringsprojekt enligt ”nyckeln i handen”-principen. Enligt Schneider Electrics uträkningar kommer investeringen att minska maskinhallens utsläpp av växthusgaser med 42 ton per år. Elkonsumtionen minskar med ca 10 % och värmebehovet med 30 %. Investeringen har kostat ca 300 000 euro. Arbets- och näringsministeriet har bidragit med 40 000 euro i understöd. Maskinhallsinvesteringen ska betala tillbaka sig på ungefär 7 år.

Att främja hållbar utveckling spelar en viktig roll i Karis Telefon Ab:s strategi. ”Karis telefon har ca 5000 aktieägare, som vi vill gagna genom att leverera moderna fiberanslutningar på ett lönsamt och miljövänligt sätt. Våra bredbandstjänster kan också minska skador på miljön, då behovet att förflytta sig minskar. Kunderna har berättat att de börjat jobba mer på distans, vilket betyder att man inte varje dag behöver ta bilen till jobbet”, säger Ekblom.

 
 
27.06.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Alla Viasat-kanalpaket blir billigare 1.8.2014

Alla Viasat-kanalpaket blif billigare fr.o.m. 1.8.2014. De nya prisen är:

Viasat Kulta 29,95 €/mån
Viasat Sport 19,95 €/mån
Viasat Viihde 19,95 €/mån

Ändringen gäller både nya och gamla beställare.

 
 

Sida 1 av 33

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2014 All rights reserved.
Planning & design: SydWeb