Nyheter

27.03.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

VIKTIGT MEDDELANDE: SE UPP FÖR BLUFFTÄVLINGAR PÅ NÄTET!

Karis Telefon ordnar tävlingar endast på sin egen Facebook sida (www.facebook.com/fiberhem) och på sina egna hemsidor (www.fiberhem.fi / www.karistelefon.fi). Ifall vi inte nämner om någon tävling på någon av dessa officiella sidor, är tävlingen en bluff! I våra tävlingar är det alltid gratis att delta.

De tävlingar, som för tillfället meddelas om i kända/bekanta företags namn, är bara blufftävlingar. Är du osäker på om tävlingen verkligen är vår, så delta inte i den utan att först ha kollat våra hemsidor eller med vår kundtjänst.

Under senaste dagarna har våra kunder meddelat om bluffmejl samt meddelanden från webbsidan på Facebook med sånt här innehåll. Här ett exempel som bild.

varning

 

 
 
16.03.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ny betal-tv-kanal English Club TV HD och ändringar i kanalpaket

Fr.o.m. den 15.3.2017 kan du lära dig engelska på den nya kanalen English Club TV HD. Kanalen bjuder på mångsidigt språkbad i form av nyheter, tv-serier och filmer med engelskspråkig textning för dig som vill träna upp grammatik, ordförråd och uttal. Utbudet är mångsidigt för alla åldrar. Via kanalen kan du lära dig tusentals nya ord och fraser. Sändning 24h/dygn. Läs mer om kanalen på http://english-club.tv/channels/english-club-tv/.

Kanalen finns på kanalplats 363 och ingår i S-, M- och L-paket och kan väljas till alla MIX-paketen.


När National Geographic Channel blev gratiskanal den 1.3 och C More Juniori utgår från L-paketet, samt nyförsäljningen av våra MIX-paket, i slutet av mars, har vårt S-paket utökats med följande kanaler: Nat Geo Wild-kanalen 1.3 och English Club TV HD 15.3. Till M- och L-paketen har det även 15.3 lagts till nya kanaler, English Club TV HD och Motorvision TV.
De nya kanalerna Motorvision TV och Ginx eSports TV, som kommit till vårt utbud under vintern, ingår även i Active Sports-paketet samt kan väljas till alla MIX-paket.

 
 
02.03.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

C More Juniori i fortsättningen endast i MTV:s egna kanalpaket

Enligt kanalbolagets beslut ingår C More Juniori-kanalen i fortsättningen endast i MTV:s egna paket.

Kanalen utgår från nyförsäljningen av våra MIX- och L-paket den 31.3. MIX-paketens nuvarande kunder har möjlighet att välja Juniori-kanalen till sitt MIX-paket t.o.m. 30.3. Om du efter det datumet tar bort kanalen från ditt paket, går det sedan inte längre att välja tillbaka. Kanalen tas också bort från L-paketet för nuvarande kunder.

 
 
01.03.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Viasat satsar på HD-kanaler och filmer

I fortsättningen satsar Viasat mer än nu på utbudet av HD-kanaler och filmer, därför sker många ändringar i kanalerna nu under våren. I och med ändringarna får du ett mera heltäckande filmutbud än tidigare.

Viasat Kulta- och Viasat Viihde-kanalpaketen utökades i början av februari med Viasat History HD, -Nature HD och -Explore HD-kanalerna. De här kanalerna ingick redan tidigare i SD-format, men kan numera även ses i det bättre HD-formatet. För att titta på HD-kanalerna behöver din mottagare vara märkt med Cable Ready HD samt länkat med ett TV-kort.

Viasat Film Hits- och Viasat Film Action-kanalernas sändningstid förlängs till 24 timmar fr.o.m. 4 april. Så i fortsättningen kan du njuta av kanalernas digra filmutbud dygnet runt! Även en HD-version av Viasat Film Hits lanseras. Som en följd av filmkanalernas förlängda sändningstid utgår vuxenunderhållningskanalen Blue Hustler ur Viasat Kulta- och Viasat Viihde-kanalpaketen den 1 mars samt Penthouse 1 och 2 den 29 mars. Playboy-kanalen fortsätter som förut.

Viasat Film Family- och Viasat Film Comedy-kanalerna slås ihop till nya Viasat Film Family-kanalen den 4 april. Den nya Viasat Film Family-kanalen sänder 24 timmar i dygnet och innehåller liknande utbud som de två gamla kanalerna. Även Disney Jr-kanalens sändningstid förlängs – ny sändningstid är 07:00–24:00.

Förutom dessa ändringar ändras även Viasat Film Hits-kanalen till HD-kanal den 4 april. Du kan fortfarande se samma innehåll på kanalen, men med bättre bildkvalitet. För att se HD-kanalen behöver din mottagare vara märkt med Cable Ready HD.


KultaRGB   ViihdeRGB

 
 
28.02.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ava-, Hero-, Jim- och Liv-kanalernas sändning avbryts inte

Tv-programmens kabeldistribution fortsätter – intressegrupperna söker en gemensam lösning för framtiden.

Organisationerna som representerar de finska tv-bolagen, kabel-tv-operatörerna och tv-programmens upphovsrättsinnehavare har bildat en arbetsgrupp för att hitta en gemensam lösning gällande frågorna kring kabeldistributionen av de fria tv-kanalerna. Arbetsgruppen rapporterar regelbundet om sin verksamhet och sitt framskridande till undervisnings- och kulturministeriet.

Avtalsparterna för tv-programmens kabeltelevisionsdistribution har meddelat att programmens kabeldistribution fortsätter även efter den 1.3.2017.

 
 
27.02.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

National Geographic Channel blir en gratiskanal 1.3

National Geographic Channel- och National Geographic HD -kanalerna faller bort från alla betal-tv-paket 1.3.2017. National Geographic Channel blir en gratiskanal och syns fr.o.m. 1.3. på kanalplats 20 i vår kabel-tv-tjänst. HD-verionen hittar du på kanalplats 33.

National Geographic Channel faller bort från följande betal-tv-paket: Viasta Kulta och Viasat Viihde, S-, M- och L-paket samt MIX 4, MIX 8 och MIX 12. Om du har valt denna kanal till ditt MIX-paket, vänligen byt den till en annan från början av mars. Du kan byta kanalen behändigt på andressen www.omahallinta.fi eller genom att kontakta vår kundbetjäning.

Nat Geo Wild som ny kanal till S-paketet

Nat Geo Wild ersätter S-paketets National Geographic Channel fr.o.m. 1.3.2017.

 
 

Sida 1 av 56

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
FO-nummer: 0202975-5
Planning & design: SydWeb