Nyheter

17.12.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

C More Kids –kanalens distribution upphör

Distributionen av C More Kids-kanalen, som ingår i C More Film- och MTV Total-paketen, upphör i hela landet 1.2.2015.

Enligt MTV har tittarunderlaget varit för litet för kanalen som förmedlas direkt från Sverige till Finland. MTV:s övriga betalkanaler erbjuder flera program för barn och hela familjen.  Bl.a. Junior-kanalen är en sådan kanal.

En hel del av C More Kids-kanalens utbud ingår även i MTV:s övriga betalkanaler och C More Play-tjänsten.

 
 
12.12.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Årsskiftets öppethållningstider

Vår kundbetjäning och våra betjäningspunkter är stängda 24 - 26.12, 1.1 och 6.1. På nyårsafton den 31.12 stänger vi kl. 14.

Helpdesken är stängd 24 - 26.12 och 31.12 - 1.1.

God jul och ett gott nytt år!

 

 
 
18.11.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Vi är med på Julgatans öppning i Hangö

Vi är med på JULGATANS ÖPPNING lördag 22.11 kl. 16-18 i Hangö. Du hittar vår FIberHem-tält på Forums plan, Berggatan 21.

Välkommen på glögg, pepparkakor och fiberinfo!

 
 
18.11.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Nästa års fiberområden bestäms snart

Du hinner ännu påverka våra byggbeslut genom att anmäla ditt intresse! Utbyggnaden baserar sig även på inkomna intresseanmälningar. Med FiberHem-anslutningen säkerställer du tillgängligheten av topptjänster både nu och i framtiden.

• Fiberanslutningens kapacitet är närmast obegränsad. Redan nu erbjuder vi på alla våra områden supersnabbt Fiberbredband med symmetriska hastigheter upp till 200/200 M. Jämför detta med vanligt adsl-bredband där maxhastigheten normalt är högst 8–24 M! Du har din egen hastighet som inte påverkas av grannarnas internetanvändning. Koppla dina datorer, pekplattor och telefoner till internet antingen med kabel eller trådlöst.
• Kabel-tv med Finlands bredaste kanalutbud – Sveriges kanaler, filmer, tv-serier, dina favoritsportgrenar m.m. Allt detta via ca 20 gratis baskanaler och ett stort urval av betalkanaler.
• Du som har trådtelefon kan byta till Bredbandstelefon och behålla ditt telefonnummer.

Anmäl ditt intresse här eller besök/ring något av våra kundtjänstställen, för att påskynda att just ditt bostadsområde får
ta del av högklassiga kommunikationsupplevelser och -tjänster!

FiberHem-anslutning fr.o.m. 1050€. Du får anslutningen även på avbetalning. I anslutningens pris ingår installationsarbete 550 €, som berättigar till hushållsavdrag. Anslutningen kräver Karis Telefons aktie, som vi vid behov kan förmedla till ett pris av ca 200 €.

 
 
10.11.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

National Geographic Channel syns för alla på onsdagen 12.11

Alla våra fiber- och kabel-tv-kunder kan se tv-kanalen National Geographic Channel avgiftsfritt onsdagen den 12 november.

Kanalen sänder program om forskning och vetenskap, naturfenomen och djur, människor och kultur samt om rymden - se på onsdagkvällen bl.a. Rosetta: Kometlandningen.

Kanalen finns på kanalplats 130. Mer info om kanalen: http://www.natgeotv.com/fi

 
 
07.11.2014
PDF Skriv ut Skicka sidan

Kanalutbudet utvidgas den 10.11 med två nya kanaler! Samtidigt ändrar Iskelmä-TV:s kanalplats.

Måndagen den 10.11.2014 läggs två nya gratis baskanaler till utbudet! Samtidigt byter Iskelmä-TV kanalplats, den nya kanalplatsen är 17.

Hero-kanalen är Nelonen Medias nya kanal som kommer att visas på kanalplats 14. Kanalens utbud består av internationella serier och succéfilmer, vilka kommer att visas på bästa tittartid mellan klockan sex och midnatt. Nya serier som visas i höst och samtidigt får sin Finlandspremiär är bl.a. den Emmy-belönade Fargo och Missing med Ashley Judd. Sändningen på denna kanal börjar den 10.11 kl. 18.

Reality-kanalen kommer att ses på kanalplats 16. Reality är en grupp som producerar och väljer det bästa innehållet på internet för televisering på gruppens egen tv-kanal. Användarna värderar och följer varandras videor och de bästa visas i tv.

OBS! Sändningarna på Reality-kanalen börjar inte ännu. Vi meddelar startdag genast när vi fått information om det.

Mera om kanalerna på deras hemsidor:

herotv.fi
nelonen.fi
reality.fi

 
 

Sida 1 av 34

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2014 All rights reserved.
Planning & design: SydWeb