Viaplay hori CMYK pos EPS

 

Kun tilaat meiltä V sport, series & film -kanavapaketin, saat käyttöoikeuden vastaavaan Viaplay-suoratoistopalveluun. Viaplayn sisältö riippuu valitusta V sport, series & film -paketista:

• V series & film:Viaplayn elokuvat ja sarjat
• V premium: Koko Viaplayn viihde- ja urheilutarjonta (myös fighting)
• V sport: Koko Viaplayn urheilutarjonta (myös fighting)
• V sport golf: Viaplayn golftarjonta
• V sport jalkapallo: Viaplayn jalkapallotarjonta
• V sport jääkiekko: Viaplayn jääkiekkotarjonta

Tämänhetkiset ja uudet asiakkaat voi tilata Viaplayn minkä tahansa muun palvelun yhteydessä. Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli haluat tilata suoratoistopalvelun.

  • Viaplay Elokuvat & Sarjat 9,99 €/kk
  • Viaplay Total 34,99 €/kk (sisältää koko Viaplayn tarjonnan)

Katso missä ja milloin haluat, myös offline

Viaplayta voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, pelikonsolilla, Chromecastilla, Apple TV:llä tai Smart TV:llä. Valitset itse missä ja milloin haluat katsoa. Voit myös aloittaa ohjelman katsomisen vaikka tietokoneella, pysäyttää kesken ja jatkaa samasta kohtaa tabletilla. Toimii kaikilla Viaplay-alustoilla. 
Viaplay-sovelluksen avulla voit ladata sisältöä älypuhelimelle tai tabletille ja katsoa ilman nettiyhteyttä vaikkapa lennolla, automatkalla tai mökillä.

Viaplayn käyttöönotto: Aloita menemällä osoitteeseen signup.viaplay.fi ja seuraa sivulla annettuja ohjeita. Tarvittaessa saat lisäapua koostamistamme käyttöohjeista
Rekisteröintiä varten tarvitset kaapeli-tv-palveluiden omahallintatunnuksen. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta tai sinulla on muuta kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

C More -kanavapakettiasiakkaillemme C Moren suoratoistopalvelu

 

C More brand logo red


Kun tilaat meiltä C More -kanavapaketin määräaikaisella kampanjasopimuksella, saat käyttöoikeuden vastaavaan C More -suoratoistopalveluun.

C Moren katsominen

Palvelun katsominen onnistuu iOS- ja Android-mobiililaitteilla, Windows- ja Mac-tietokoneella sekä eräillä älytelevisioilla. C Moren saa näkymään ilman TV:n omaa sovellusta käyttämällä esim. Chromecastia tai Applen Airplaytä. Voit käyttää C More -tunnustasi maksimissaan kahdessa laitteessa samanaikaisesti. Näiden lisäksi voit katsoa myös kaapeliverkon C More -kanavapakettia samanaikaisesti.

C Moren käyttöönotto: Aloita menemällä osoitteeseen www.cmore.fi/koodi ja seuraa annettuja ohjeita. Lisäapua saat koostamistamme käyttöohjeista.
Tarvitset käyttöönotossa meiltä saamasi aktivointitunnuksen, jonka löydät tilausvahvistukseltasi. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli et löydä tunnustasi.

Tutustu ajankohtaisiin kanavapakettitarjouksiimme!