Raasepori-mitali Comitatus Raseburgensis Sigillum 2020 jaettiin entiselle toimitusjohtajallemme, Henrik Ekblomille. Lue perustelut alempana.

Vasemmalta kunniamerkkitoimikunnan puheenjohtaja Henrik Lindholm, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Linnéa Henriksson, Henrik Ekblom, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anders Walls ja kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist.

Perustelut

"Karjaan Puhelimen toimitusjohtaja Henrik Ekblom on johtanut satavuotiasta yhtiötä vuodesta 1996 lähtien. Ekblomin aikana telealalla ja yrityksessä on tapahtunut suurempia muutoksia kuin koko yhtiön olemassaolon aikana. Ekblomin näkemys ja ote yhtiöstä ovat mahdollistaneet sen, että Karjaan Puhelin on moderni, vahva, paikallinen ja menestyvä yritys.

Muutos on ollut suuri, mutta yhtiö tyydyttää edelleen asukkaiden ja alueen tiedonvälitystarpeet. Yhtiön strateginen päätös investoida kuituun on ollut erittäin tärkeä Raaseporin kaupungille. Nopeiden yhteyksien turvaaminen yrityksille ja asukkaille on nykyään, ja vielä enemmän tulevaisuudessa, lähes kaiken toiminnan perusedellytys. Yrityksen menestyksen ansiosta alue on saanut vahvan kortin tämän välttämättömän ja kattavan infrastruktuurin muodossa, jota kukaan muu ei todennäköisesti olisi toteuttanut, ellei Karjaan Puhelin olisi sitä tehnyt. Ekblomin roolia kehityksessä ei voida missään tapauksessa aliarvioida, olipa sitten kyse alan tietämyksestä tai Ekblomin rakentamasta suuresta henkilökohtaisesta verkostosta. Ne ovat olleet ratkaisevia yhtiön strategian laatimisessa ja yrityksen johtamisessa.

Kaikki yritystoiminta hyödyttää kaupunkia, mutta harvat yritykset onnistuvat vaikuttamaan niin monin tavoin ja laaja-alaisesti myönteiseen yhteiskunnan kehitykseen kuin Karjaan Puhelin. Sen vuoksi Henrik Ekblom ansaitsee erityishuomion. Raaseporin kaupunki haluaa huomioida yllä mainitut korvaamattomat teot sekä tunnustuksena niistä myöntää Henrik Ekblomille Raaseporin mitalin."

Lisää tietoa

Lue tästä lisää osoitteessa raasepori.fi