Olemme suljettuna juhannusaattona 21.6. Hauskaa juhannusta!

Karjaan Puhelin osallistuu talonrakentajan unelman luomiseen lahjoittamalla kuituliittymän tulevana Inkoon päivänä huutokaupattavalle tontille. Myös hyväntekeväisyyshuutokaupassa tuodaan tarjolle yksi kuituliittymä. 

Inkoon päivänä lauantaina 29.6.2019 huutokauppakeisari Aki Palsanmäki isännöi huutokauppaa, jonka pääkohde on pientalotontti luonnonkauniilla alueella, kirkonkylän ja Inkoon hyvien palvelujen välittömässä läheisyydessä. Karjaan Puhelin lahjoittaa kuituliittymän tontille, ja lupaa että ostaja saa uudisrakennuksensa liitettyä kuituverkkoon viimeistään, kun talo on muuttovalmis. Tonttihuutokaupan lisätietoihin voi tutustua lähemmin Inkoon kunnan kotisivuilla.

Palsanmäki isännöi myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kaupataan yksi Karjaan Puhelimen kuituliittymä. Liittymän lähtöhinta on 200 € ja kaikki tämän ylittävät tuotot käytetään lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintojen edellytysten parantamiseksi Inkoossa.

Huutokaupattava kuituliittymä voidaan toimittaa omakotitaloon tai paritaloon kaikilla valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme tai tämän vuoden rakennusalueilla. Mikäli talo sijaitsee kyseisten alueiden sisällä, liittymä toimitetaan tämän vuoden aikana. Myös Inkoon ja Siuntion keskusta-alueiden kiinteistönomistajat voivat osallistua huutokauppaan. Katso tarkempi aluerajaus alla olevista kartoista. Mikäli kiinteistö sijaitsee alueella, jossa rakennustöitä ei vielä ole aloitettu, toimitus tapahtuu viimeistään ensi vuoden loppuun mennessä.

Saatavuus omaan osoitteeseen suositellaan tarkistamaan jo etukäteen. Tämän voi tehdä kirjoittamalla osoitteensa hakukenttään, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai tiedustelemalla asiaa Inkoon päivänä paikalla A08.

Päättyneiden huutokauppojen jälkeen sovimme käytännön asioista kuituliittymien uusien omistajien kanssa. Tontin ostaja kaivaa putken talolta tielle muiden infrakaivuiden yhteydessä. Karjaan Puhelin kaivaa tai vetää kuidun perille talolle saakka henkilölle, joka huusi itsellensä kuituliittymän. Tämän jälkeen modeemi asennetaan talon tekniseen tilaan tai muuhun sopivaan paikkaan Karjaan Puhelimen yleisten toimitusehtojen ja -käytäntöjen mukaisesti. Talon sisäverkko jää talonomistajan vastuulle.

Toivotamme kaikille huutokauppaan osallistuville onnea!Lisätiedot
Myynti- ja markkinointipäällikkö Jonna Kankaanpää 044 744 4690, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Inkoon päivänä lauantaina 29.6.2019 löydät meidät toripaikalta A08, tule mielellään keskustelemaan ja kyselemään sinua mietityttävistä kuituasioista, kuten kuituliittymän hyödyt, saatavuus tai suunniteltu aikataulu juuri sinun osoitteellesi!

Osallistumme talonrakentajan unelman luomiseen LAHJOITTAMALLA KUITULIITTYMÄN Inkoon päivänä huutokaupattavalle tontille!

Uudet kanavat Mezzo HD ja Mezzo Live HD tulevat näkyviin 25.6.2019. Kanavat lisätään valittavaksi kaikkiin MIX-kanavapaketteihin. Kanavilla näytetään ohjelmia liittyen taiteeseen, klassiseen musiikkiin, oopperaan, balettiin, kansanmusiikkiin, jazziin ja maailmanmusiikkiin.

Travel Channel muuttuu HD-kanavaksi 1.7.2019 alkaen. Travel Channel HD korvaa tämänhetkisen kanavan Travel Channel, ja näkyy jatkossa teräväpiirtona samalla kanavapaikalla kuin ennen.

MIX-kanavapakettien sisältöä voi muokata kerran kuukaudessa, joko itsepalveluportaalissa, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Muutoksia Discoveryn kanaviin

30.6.2019 poistuvat kanavat Discovery World ja Discovery HD Showcase.
1.7.2019 aloittaa uusi kanava Discovery Channel HD.

Kanavayhtiö Discovery lopettaa kanavien toiminnan Pohjoismaissa. Discovery HD Showcase korvataan kanavalla Discovery Channel HD 1.7.2019 alkaen. Mikäli kanavapaketissasi on ollut Discovery HD Showcase, Discovery Channel HD tuodaan automaattisesti sen tilalle.

Discovery Channel HD kuuluu 1.7 alkaen S-, M- ja L-paketteihin, ja on valittavissa kaikkiin MIX-kanavapaketteihin. Discovery Channelin tämänhetkinen SD-kanava jatkuu normaalisti, ja uusi HD-kanava lähettää jatkossa samaa sisältöä teräväpiirtoversiona. Mikäli valitset kanavapakettiisi Discovery Channelin, näet sekä SD- että HD-kanavan.

Discovery World -kanavan tilalle ei valitettavasti tule uutta kanavaa. Kanava on kuulunut seuraaviin kanavapaketteihin: L-paketti, MIX4, MIX8 ja MIX12. Mikäli kyseinen kanava löytyy MIX-kanavapaketissasi, suosittelemme että vaihdat sen toiseen kanavaan viimeistään heinäkuun alussa.


Mukavia katseluhetkiä!

Tiedät jo, että Viasatin Urheilu, Jääkiekko, Jalkapallo ja Golf -kanavapakettitilauksiin kuuluu vastaava sisältö suoratoistopalvelussa Viaplay.

Here’s what’s new! Tämänhetkisille ja uusille Viasatin urheilusisällön tilaajille, suoratoistopalvelun sisältö laajennetaan kattamaan koko Viaplayn tarjonnan kahdeksi kuukaudeksi: Viaplay Total on automaattisesti näkyvissä 1.6 - 31.7.2019.

Osallistumme Megamessuihin, jotka järjestetään 17-18.5 Karjaan urheilukeskuksessa. Tule moikkaamaan meitä näyttelyosastoon B7! Täältä löydät näyttelyosastokartan.

Kuinka paljon tiedät meistä ja palveluistamme? Osallistu Kahoot-tietovisaamme! Järjestämme tietovisan tasatunnein. Joka kierroksen voittaja saa palkinnon heti paikan päällä, mutta on myös mukana arvonnassa, jossa kolme onnekasta voittajaa saa kuitupalvelut kolmeksi kuukaudeksi, joko itsellensä tai kaveria ilahduttavakseen.

Nähdään messuilla!

Seuraavat kanavat ovat lisätty MIX 4-maksukanavapakettiin valittaviksi kanaviksi:

  • Nick Jr.
  • Disney Channel
  • Disney Junior
  • Disney XD
  • Viasat Explore HD
  • Viasat Nature HD
  • Viasat History HD


Itsepalveluportaalissa voit kerran kuukaudessa itse vaihtaa MIX-kanavapakettien sisältöä. MIX-kanavapakettien sisällöt löytyvät kanavapakettilistasta. Tällä hetkellä saat MIX 8-kanavapaketin puoleksi vuodeksi puoleen hintaan, kurkkaa kanavapakettitarjouksemme täältä.

Uudistamme palvelutarjontaamme tuomalla F-Securen uudet palvelut käyttöösi. Nykyinen F-Secure Turvapaketti -tietoturvapalvelusi korvataan F-Secure TOTAL -palvelulla, joka sisältää seuraavat palvelut:

SAFE – vanha ja tuttu tietoturva on saanut uuden nimen
KEY – salasanojen hallintaohjelma
FREEDOME VPN – yksityissuoja

Voit lukea tarkemmat palvelukuvaukset täältä.

Asiakkaat, joilla jo on tietoturvapalvelu käytössä, saavat 8.5.2019 F-Securelta uusien KEY ja FREEDOME VPN -palveluiden asennusviestin. Ilmoita meille, mikäli sinulla on aktiivinen tilaus, mutta et saanut sähköpostia. 

Näin otat uudet ominaisuudet käyttöösi.

Haluamme palvella sinua entistäkin paremmin ja turvata kaikki laitteesi ja yhteytesi myös tulevaisuudessa.

Lehdistötiedote 30.04.2019

Tammisaaren Energia, Karjaan Puhelin ja Raaseporin kaupunki jakavat vision tehokkaasta, kestävästä ja ympäristöystävällisestä yhteiskunnasta ja suunnittelevat nyt yhteistä investointia aurinkovoimalaan Tammisaareen. Aurinkovoimalan suunniteltu rakennuspaikka on lähellä Tammisaaren Energian voimalaitosta, kantatie 25:n ja rautatien välissä.

Aurinkovoimala kattaisi toteutuessaan noin kahden hehtaarin maa-alueen ja koostuisi yli 3000 paneelista. Laitoksen suunniteltu teho on noin 1 MW ja vuosituotanto vastaisi noin 500 kerrostaloasunnon vuotuista sähkönkulutusta.

Investoinnin lasketaan olevan sekä taloudellisesti kannattava että ympäristöystävällinen. Kannattavuuslaskelmat hyötyvät nousevista sähkönhinnoista ja uusiutuvan energian lisääntyvästä kysynnästä, ja lisäksi aurinkosähkön tuotanto edesauttaa ilmastonmuutoksen hillintää. Projektille odotetaan myös kansallista investointitukea.

Sujlemme klo 15:00 tiistaina 30.4. ja palvelemme taas normaalisti torstaina 2.5.

Toivotamme kaikille hauskaa vappua!