Maalla asuvan Tuomaksen perheen elämää ei enää rasita pätkivät suoratoistopalvelut ja epävarma etätyö. Valokuitu voidaan rakentaa myös yhtä taloutta varten.

Nyt on aika olla nopea! 30 ensimmäistä kuituliittymän tilaajaa valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme saavat nyt pihakaivuun kaupan päälle ja liittymän käyttöönsä vielä tämän vuoden aikana!

Lisäksi voit säästää valitsemiesi palveluiden kuukausimaksuissa – saat nyt nopeimmat palvelut alennettuun hintaan, esim.

  • OmaKuitu-paketti 300M 39,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 49,90 €/kk
  • Kuitukaista 500M 45,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 55,90 €/kk

TARKISTA SAATAVUUS JA TILAA

Tarjous on voimassa 15.10.2021 asti ja edellyttää 24 kuukauden palvelusopimusta. Määräajan jälkeen palvelusopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnan mukaan. Tarjous on voimassa alueilla, joiden kuituverkko on jo rakennettu valmiiksi ja kaapelikieppi odottaa tontin rajalla. Tarkka toimitusaika tarkistetaan vielä osoitekohtaisesti.

Sähköpostipalvelumme webmail-käyttöliittymän ulkoasu uudistuu syyskuun lopussa. Pääset sisäänkirjautumissivulle samaan tapaan kuin tähänkin asti, joko suoralla verkko-osoitteella www.webmail.ktnet.fi tai Kirjaudu palveluihin kautta.

Webmailin toiminnot pysyvät entisellään, mutta ulkonäkö ja joidenkin toimintojen sijainnit muuttuvat.

Lauantaina 4.9. Siuntio-päivä järjestetään Aleksis Kiven koulun pihalla klo 10-14.

Olemme paikalla, tule moikkaamaan ja keskustelemaan kuidusta! 

Opiskelupaikka, kurssi-ilmoittautumiset, asunto ja sähkösopimus – nämä hoidettu! Lisää tähän vielä edullinen, nopea ja tehokas Kuitukaista, niin olet varmasti valmis uuteen lukuvuoteen! 

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Kaapelitelevisioverkon kanavanumerot ovat nyt vaihdettu ja teräväpiirtokanavat (HD) löytyvät kanavaluettelon alusta. Perinteisen tarkkuuden kanavat alkavat kanavanumerosta 21.

Uusimmmat laitteet löytävät muuttuneet kanavapaikat automaattisesti. Jos televisiosi/digiboksisi ei kuitenkaan hae uusia teräväpiirtokanavia tai muuttunutta kanavajärjestystä automaattisesti, kannattaa tehdä kanavahaku.

LUE LISÄÄ

Amerikkalainen uutiskanava Bloomberg TV, kanavapaikalla 352, kertoo kaiken tietämisen arvoisen taloudesta ja liiketoiminnasta. Uutisoinnin lisäksi laajoja erikoislähetyksiä ja viikottaisia teemaohjelmia. Englanninkielinen puhe ja tekstitys, livelähetyksissä ei tekstitystä. Kanava kuuluu sekä M- että L-kanavapakettiin.

HD-kanavat ovat uusi normaali. Kaapeli-tv-verkon kanavanumerot muuttuvat 31.8. niin, että peruskanavien HD-versiot löytyvät kanavaluettelosta ensimmäisenä. Kanavahaku voi olla tarpeen.

MITÄ? Teräväpiirtoiset HD-kanavat vaihtavat paikkaa perustasoisten SD-kanavien kanssa. Näin HD-kanavat ovat jatkossa kanavaluettelon alussa, paikoilla 1–20 ja SD-kanavat paikoilla 21–40. Esim. YLE TV1 HD on jatkossa kanavapaikalla 1.

MILLOIN? Muutokset tehdään maanlaajuisesti kaapeli-tv-verkoissa 31.8.2021 klo 10.00 alkaen ja niiden arvioidaan olevan valmiina klo 15.00 mennessä. Toimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä heti muutoksen jälkeen, vaan voit hakea kanavat myöhemminkin.

MITEN? Muutoksen jälkeen uudemmat laitteet löytävät muuttuneet kanavapaikat automaattisesti. Jos televisiosi ei kuitenkaan tee tätä automaattisesti, tee kanavahaku. Palauta tehdasasetukset tarvittaessa. Lisätiedot löytyvät televisiosi käyttöohjeesta.

MIKSI? Jotta katselukokemuksesi paranee! Kuvan laatu tarkentuu koko ajan ja teräväpiirtokuva on nykypäivän normaali – valtaosalla kaapeli-tv-katsojista on jo HD-vastaanotin.

LUE LISÄÄ MUUTOKSESTA

TARVITSETKO APUA? Muutoksen jälkeen voit tarvittaessa tilata kanavanhakuapua kotiisi (25 €) soittamalla asiakaspalveluumme.

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.