TV-korttiasiakkaat näkevät peruskanavien ja mahdollisten maksukanavien lisäksi, alla olevat TV-korttikanavat.

Leffavinkit: Wrath of Man, Spider-Man: Homecoming, Rööperi, Seurapeli, The Mortuary Collection.

Viaplay originals: Onnenlahti, Wisting, Furia, Kylmäävä tapaus.

Elisa Viihde alkuperäissarjat: Ivalo, Sipoon herttua, Nyrkki, Pohjolan laki.

Sarjasuositukset suoratoistopalvelussa: The Good Doctor, Supernatural, The Blacklist, Saving Hope, South Park, Frasier, Chicago Fire, Chicago P.D., CSI Miami.

Dokumenttisuositukset: Ruotsalaisia murhia, Epstein's Shadow: Ghislaine Maxwell, Karpo, Eput, Aksel, Hard Knocks, Red Army.

Lapsille: The Grinch, Pipsa Possu, Kuka pelkää puudelia, Ryhmä Hau.

Tämänhetkinen urheilu

  • Talviurheilua: maastohiihtoa (Les Rousses) ja mäkihyppyä (Zakopane) ja Viaplay Talvi -studiot.
  • FA Cupin 3. kierros ja Bundesliiga.
  • Afrikan jalkapallon mestaruusturnaus on alkanut 9. tammikuuta – kaikki ottelut katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja valikoidut ottelut V sport -kanavilla.
  • Valioliigan kärkikaksikko Manchester City ja Chelsea ottavat toisistaan mittaa 15. päivä.
  • NFL:n pudotuspelit starttaavat Wild Card -kierroksen merkeissä.

Nämä paketit/palvelut tarjoavat vuoden Formulakauden:

TILAA TARJOUKSET

Vuosi alkaa vauhdikkaasti uudella C More -alkuperäissarjalla, lämminhenkisellä sukupolvikomedialla Kämppikset. Jatkossa C Moressa nähdään myös yhä enemmän eurooppalaisia laatusarjoja uuden Walter presents -kokonaisuuden myötä. Urheilun ystävät seuraavat rallia sekä CHL:n ratkaisuhetkiä.

Pyrimme varmistamaan asiakkaidemme yhteyksien ja palveluiden ylläpidon ja toiminnan myös virustilanteen eskaloituessa. Siksi toivomme, että käyt asiakaspalvelupisteissämme ainoastaan sellaisissa asioissa, joita ei pystytä hoitamaan puhelimitse, sähköpostitse tai sähköisten kanavien kautta. 

Käytä kasvomaskia, kun vierailet luonamme.

  • Tammisaaren asiakaspalvelupiste on avoinna arkisin klo. 12.30–15.30 ainakin 21.1.2022 asti.
  • Karjaan asiakaspalvelupiste on normaalisti avoinna, eli arkisin klo 11–16 (ma klo 17 asti). 

Tammikuun bonuskanava on TotoTV 6. Kanava tuo hevosurheilun ystävälle monta suoraa ravilähetystä. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata kansainvälisiä huippulähtöjä ja -kisoja ympäri maailman.

Bonuskanava vaihtuu maanantaina 3.1.2022.

Tammikuusta 2022 alkaen siirrymme kuukausittaiseen laskutukseen, joten osalla asiakkaista käytössä ollut kahden kuukauden laskutusjakso päättyy. Laskutamme palvelut jatkossa aina kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on kyseisen kuukauden viimeinen arkipäivä.

Minimilaskutusrajamme ei kuitenkaan muutu. Saat laskun vasta, kun laskutettavaksi on kertynyt 15 euroa, kuitenkin vähintään puolivuosittain.

Paperilaskutuslisä on jatkossakin 1,90 €/lasku. Maksuttomat vaihtoehdot ovat e-lasku ja sähköpostilasku. E-laskusopimuksen teet helposti verkkopankissasi, sähköpostilaskun voit pyytää meiltä.

Joulun ja uudenvuoden poikkeavat aukioloajat: 

  • Suljettu jouluaattona 24.12
  • Uudenvuodenaattona 31.12 palvelemme klo 14.00 asti
  • Suljettu loppiaisena 6.1.2022


Vikailmoituksia otamme vastaan vuorokauden ympäri. 

Toivotamme teille kaikille hyvää joulua ja hyvää uutta vuotta!

Joulukuun aikana teemme Nentin kanssa yhteistyötä ja soitamme yhdessä asiakkaillemme, jotka tilaavat kanavapakettia, jonka sisällössä tapahtuu merkittäviä muutoksia.  

Voit tietysti itsekin olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä muutoksia palveluihisi. 

Nordic Entertainment Group (Nent) -kanavayhtiön palvelut ovat V sport, series & film -kanavapaketit ja suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplay. Muun muassa F1 lähetysoikeudet siirtyvät heille ensi vuoden alusta.

Aina luotettava ja nopea internetyhteys on erityisen tärkeää silloin, kun yrittäjä vuokraa toimitiloja muille yrittäjille.