Kirjautumissivumme Kirjaudu palveluihin on saanut uuden ulkoasun. Käyttöohjeet löytyvät nykyään kirjautumissivun lopussa. Kirjautumissivulle lisättiin myös uusi palveluiden ja laskujen hallintasivusto Minun Palveluni. Tähän asti käytetyt tv-palveluiden, F-Securen ja sähköpostipalveluiden hallintasivustot jatkuvat normaalisti - näitä palveluita ei hallinnoida Minun Palveluni kautta.

Käyttäjätunnuksen luomisessa sinun pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Kirjautumalla sisään näet aktiiviset tilauksesi ja voit tarkastella sekä muuttaa omia tietojasi. Lisäksi voit avata ja tallentaa laskujasi sekä vaihtaa laskusi maksupäivää. Huomioi, että viivästyskorko peritään normaalisti, kun siirtää maksupäivää.

Tämän vuoden joulukalenteri on helppo: me kysymme, sinä vastaat! Kolme voittajaa arvotaan kolmena maanantaina (9, 16 ja 23.12) jouluaattoon asti. Voittajat saavat valita neljästä lahjakorttivaihtoehdosta: Karjaan tai Tammisaaren keskustayhdistys, S- tai K-ryhmä.

Voit kommentoida jokaista kalenteriluukkua. Nyt kannattaa todellakin tykätä meistä Facebookissa, niin et taatusti missaa yhtäkään kalenteriluukkua. Facebook ei ole osallisena arvonnassa, mutta osallistuminen vaatii että sinulla on siellä tili. Lykkyä tykö! 

Black Fridayn kunniaksi saat yhden kansainvälisistä kanavapaketeistamme veloituksetta loppuvuodeksi!

Kanavat Fine Living ja Food Network ovat muutettu HD-kanaviksi. Kanavat sisältyvät L-pakettiin, jota tällä hetkellä voit kokeilla puoleen hintaan kolmen kuukauden ajan. Laajaan L-pakettiin kuuluu 34 kanavaa.

020202 Palvelut Oy:n tarjoaman 118 kotimaan numeropalvelun hinnat muuttuivat 1.11.2019.

Viasat Jääkiekko HD (480), Viasat Jalkapallo HD (452), Viasat Urheilu (460), Viasat Urheilu HD (464) ja Viasat Film Hits HD (476) -kanavat näkyvät kaikille viikonlopun yli 1.-3.11.2019.

Huomasitko, että kanavapaikalta 28 löytyy nykyään LIV HD, ja kanavapaikalta 29 JIM HD? Peruskanavat näkyvät kaikille. 

Kanava Paramount Network HD lisätään myös peruskanavatarjontaamme! Se näkyy 1.11.2019 alkaen kanavapaikalla 19. Paramount Networkin nuorten makuun osuva ohjelmisto koostuu amerikkalaisista Viacomin reality- ja draamasarjoista.

Myös maksukanavapakettitarjontaan tulee heti lisäyksiä: Discovery Channel HD lisätään jakeluun 1.11. alkaen kanavapaikalle 101. 

Mikäli tv-kanavasi ovat pimeinä, saat peruskanavat näkyviin tekemällä kanavahaun. Anna televisiosi tai digiboksisi olla päällä kunnes myös tilaamasi maksukanavat tulevat näkyviin. Kanavahakua ei välttämättä tarvitse tehdä tänään, vaan sen voi tehdä myöhemminkin. 

Jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua tv-muutospäivinä, palvelemme pidennettyjen aukioloaikojen mukaisesti:

  • Tiistai 29.10: asiakaspalvelupisteet klo 9-18 ja puhelimitse 9-19
  • Keskiviikko 30.10: asiakaspalvelupisteet klo 9-18 ja puhelimitse 9-19

Kaapeli-tv-palvelumme uudistuu 29.10.2019. Aamukuudelta signaali vaihtuu uuteen, jonka jälkeen televisiot pimenevät asiakkailla, joiden televisiot eivät automaattisesti suorita kanavahakua. 

Mikäli kanavat pimenevät, saat peruskanavat näkyviin tekemällä kanavahaun. Anna televisiosi tai digiboksisi olla päällä kunnes myös tilaamasi maksukanavat tulevat näkyviin. Kanavahakua ei välttämättä tarvitse tehdä tiistaina, vaan sen voi tehdä myöhemminkin. 

Seuraa näitä ohjeita: 

1. Tarkista muutospäivänä 29.10. klo 6.00 jälkeen, löytyvätkö kanavat uusilta kanavapaikoiltaan televisiossasi. Esimerkiksi paikalla 28 tulee näkyä LIV HD. 

2. Mikäli kanavalista on päivittynyt, siirry kohtaan 3. Mikäli kanavalista ei ole päivittynyt automaattisesti, tee kanavahaku (ja tarvittaessa tehdasasetusten palautus) laitteen käyttöoppaan mukaisesti. 

3. Kun kanavapaikat ovat päivittyneet, voit katsella peruskanavia. Mahdolliset maksukanavapakettisi valtuuttuvat TV-kortillesi päivän aikana. Anna televisiosi olla rauhassa päällä useampi tunti, kunnes maksukanavat löytyvät. 

Lisää tietoa: 


Oletko huomannut, että Viasatin kanavia on vapaassa katselussa verkossamme 29.-31.10? Ne näkyvät myös kortittomille asiakkaille. Lisätiedot avoinna olevista kanavista löydät tästä

Mikäli et ole saanut maksukanaviasi esiin kanavahaun jälkeiseen päivään mennessä, olethan yhteydessä. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tästä