Data

Luotettavat ja nopeat yhteydet ovat liiketoiminnan kannalta välttämättömyys. 

Etätyö, suuret tiedostokoot ja pilvipalveluiden käyttö asettavat kovat vaatimukset liittymän kapasiteetille sekä sähköpostien ja lähiverkon turvallisuudelle.

Autamme alentamaan kustannuksia, parantamaan turvallisuutta sekä lisäämään joustavuutta.

Tuotamme yrityksille datatuotteitamme hyödyntäen korkealuokkaisia, kattavia palveluja, joihin kuuluvat dataverkko-, dataturva- ja internetpalvelut. Yhteistyökumppaneinemme pystymme toimittamaan koko maan kattavia kokonaispalveluja niin suurille kuin pienillekin yrityksille.

Yritysinternetiin on saatavissa useita laadukkaita lisäpalveluja. Palvelutaso on valittavissa tarpeidenne mukaan. Nopeudet riippuvat alueesta ja saatavilla olevasta tekniikasta. Toimitukseen sisältyy aina tarvittava modeemi.

Yhdistä toimipisteet

Onko yritykselläsi useampia toimipisteitä? Tarjoamme tietoliikenneratkaisun!

Yritysverkot -palvelu yhdistää yrityksen eri toimipisteet yhteen ja samaan verkkoon. Eri nopeusvaihtoehdoista löytyy varmasti tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Tulevaisuudenkestävää tietoliikennettä

Karjaan Puhelimen yrityspalvelut tarjoavat joustavia ratkaisuja yrityksesi päivittäisiin, myös tuleviin, tiedonsiirron tarpeisiin. Palvelu räätälöidään siten, että se vastaa yrityksen tämänhetkisiä datasiirtotarpeita ja on myös helposti laajennettavissa tarpedesi ja teknologian kehittyessä.

Puhe

Oikea ratkaisu juuri tarpeisiisi ja mittoihisi sopivaksi räätälöitynä

Puhepalvelutarjontamme ulottuu yksittäisistä yhteyksistä kaikki puhelintoiminnan osa-alueet, kuten puheensiirtotuotteet, liittymät, puhelinjärjestelmät ja -vaihteet, vaihdepalvelut, palvelunumerot ja kaikki tarvittavat laitteet, sisältäviin ratkaisuihin ja perinteisistä telepalveluista datamaailmaan sulautuviin palveluihin.

Mobiilipuolella luotamme DNA Oy:n ratkaisuihin. DNA on koko maan kattava, paikallisten puhelinyhtiöiden omistama matkapuhelinoperaattori, jonka palveluvalikoima on laaja ja kilpailukykyinen. Hyvä kuuluvuus on toinen perusolettamus, jonka nämä palvelut täyttävät. Riippumatta siitä, onko yrityksesi mobiilipalveluiden suurkuluttaja tai tarvitsee vain kevyen ratkaisun, voimme tarjota juuri sinulle sopivan, nykyaikaisen ratkaisun.

Mobiilipalvelut ovat tänä päivänä luonnollinen kiinteän toimiston jatke, joka voidaan integroida niin vaihdejärjestelmiin kuin yrityksen sähköposteihin, kalentereihin, CRM- ja ERP-järjestelmiin jne.

 MG 4413 web