Nu lönar det sig att vara snabb! De 30 första som beställer fiberanslutning på våra färdigbyggda fiberområden får nu gårdsgrävningen på köpet och anslutningen i bruk redan i maj!

Dessutom sparar du även på de valda tjänsternas månadsavgift, varje månad under det första året får du 10 € rabatt på ditt Fiberbredband eller FiberHem-paket (inkl. kabel-tv-tjänst och tv-kort) med 100M hastighet eller snabbare.

Exempelvis

  • FiberHem-paket 100M 29,90 €/mån 12 mån, varefter normalpris 39,90 €/mån
  • Fiberbredband 100M 25,28 €/mån 12 mån, varefter normalpris 35,28 €/mån

KOLLA TILLGÄNGLIGHETEN TILL DIN ADRESS OCH BESTÄLL

Erbjudandet är i kraft 12.4 - 20.5.2021 och förutsätter ett tidsbundet avtal på 24 månader. Efter den tidsbundna perioden fortsätter avtalet att vara i kraft tills vidare enligt gällande tariff. Erbjudandet är i kraft på egnahemsområden där fibernätet är färdigbyggt. Leveranstiden kontrolleras ännu enligt adress. På centrumområden där fibernätet är byggt får du anslutningen i bruk redan i maj.

Kanalen NHK World TV på kanalplats 359 blir HD-kanal måndagen den 19.4.2021. Kanalen ingår i kanalpaketet Nyheter samt kan väljas till alla MIX-kanalpaket.

I enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) strävar vi efter att från våra kunduppgifter avsluta e-postlådor som kunder själva skapat och som visat tecken på en längre tids inaktivitet. I maj 2021 kommer vi att avsluta de e-postlådor som inte registrerat någon inloggning sedan december 2019.

För att hålla din e-post aktiv, måste du logga in i din e-post senast 30.4.2021. 

 

Kundbetjäningen är stängd på långfredagen 2.4 och annandag påsk 5.4.

Felanmälningar tar vi som vanligt emot dygnet runt. 

Från och med tisdagen den 6.4 fortsätter vi att betjäna per telefon och via våra elektroniska kanaler. Ring oss först, så kommer vi vid behov överens om ett besök vid kundbetjäningspunkten.

Vi önskar alla en glad påsk!

Månadens bonuskanal Viasat History HD (493) blickar bakåt i tiden för att hitta svar på varför vi är som vi är. Kanalen presenterar de färskaste teorierna om vår evolution samt våra kulturella rötter.

Till programutbudet hör bland annat Krigsfabriker, Nilen: 5000 års historia med Bettany Hughes, Andra världskrigets hemliga krig och Vikingarnas sista resa. Kanalen ingår i kanalpaketen V premium och V series & film samt kan väljas till alla MIX-paket.

KYRKSLÄTT • Jani Vertanen var en av de första kyrkslättborna som fick Karis Telefons fiberanslutning i bruk. Han har bara hunnit njuta av sina nya tjänster under ett par månader, men är redan nu ivrig över hur stor skillnaden är mot det tidigare.

Kanalen CNBC på kanalplats 351 blir HD-kanal tisdagen den 30.3.2021. Kanalen ingår i kanalpaketet Nyheter. 

Den rekordlånga säsongen 2021 med hela 23 deltävlingar kör igång den 28.3. i Bahrain och når sin höjdpunkt i Abu Dhabi i december. C Mores programhelhet skämmer bort tittarna genom hela säsongen. Förutom direktsända träningspass, kval och deltävlingar kan du följa med förhandsvisningarna på lördagar och söndagar medan dagens händelser bakas ihop av experterna efter loppen.

  • Direktsändning av alla tävlingar som körs under säsongen, från de fria träningarna till söndagens GP
  • Experterna på första parkett garanterar, att inte en enda väsentlig detalj går obemärkt förbi
  • F1-livecenter, chaufförskamera, F1 Tidtagning, F1 depå, F1 Läge och F1 Mixed Onboard vy
  • Direktsändning av varje tävling och tidskörning i F1- och F3-serierna


F1-säsongen ser du i sin helhet genom att beställa ett utav följande kanalpaket:

  • C More Sport, norm. 29,95 €/mån
  • C More Total, norm. 34,95 €/mån
  • C More Total+ (inkl. Telia Liigapassi), norm. 44,95 €/mån


Då du beställer ett C More-kanalpaket med tidsbunden kampanj ingår tillgång till motsvarande innehåll i C More-streamingtjänsten.

BESTÄLL  AKTUELLA ERBJUDANDEN

Den nya baskanalen Koti TV har lagts till på kanalplats 99. Inget tv-kort krävs för att kunna se kanalen, utan baskanalerna syns för alla våra kabel-tv-kunder.

Koti TV är en kanal för de äldre. Kanalen bjuder på vardagsmotion, minnesrehabilitering samt kultur, varje vardag kl. 10-11 på svenska och 11-13 på finska. Programutbudet består bl.a. av distansbesök till museum, allsång, gymnastik, dans och digiundervisning.

Gör en kanalsökning vid behov.

Nu får du allt innehåll från kanalpaketen C More Total och Telia Liigapassi i ett kanalpaket! Dessutom ingår tillgång till motsvarande innehåll i C More-streamingtjänstens programbibliotek. 

Det nya kanalpaketet fås tillsvidare till kampanjpriset 39,95 €/mån (norm. 44,95 €/mån).Programutbud
: allt Liiga-innehåll, Formel 1 (säsongens första tävling körs den 28.3), F2- och F3-serierna, MotoGP, CHL, SHL, Champions League, Europaligan, La Liga, Diamond League, IIAF World Challenge, PGA Tour och trav. Förutom sport erbjuder kanalpaketet också filmpremiärer och nya tv-serier från Hollywood, Norden och Finland. Seriernas vänner bjuds på internationella framgångsserier, skandinaviska kvalitetsserier och ett ökande antal inhemska C More -originalserier.

 

BESTÄLL  FLER ERBJUDANDEN

Innehållet skilt: C More Total -kanalpaketet norm. 34,95 €/mån och Telia Liigapassi -kanalpaketet norm. 27,90 €/mån. 

Kontakta kundtjänsten om du har en tillsvidare ikraftvarande C More Total och/eller Telia Liigapassi -beställning som du önskar byta mot en C More Total+ -beställning.