Inloggningssidan Hantera Tjänster har fått ett nytt utseende. Bruksanvisningarna är nu flyttade längst ner på inloggningssidan. Samtidigt lades även den nya sidan Mina Tjänster till för att underlätta hantering av tjänster och fakturor. När du går in på Mina Tjänster, kan du byta språk genom att välja svenska i den vänstra spalten. De tidigare sidorna för hantering av tv-tjänster, F-Secure och e-post fortsätter som förut - dessa hanteras alltså inte via Mina Tjänster.

För att skapa ett användarnamn på Mina Tjänster måste du identifiera dig med dina nätbankskoder. När du loggar in på Mina Tjänster får du en överblick av dina aktiva tjänster, och du kan granska och ändra dina egna uppgifter. Du kan öppna och ladda ner dina fakturor, samt flytta fakturans förfallodag framåt. Observera att normal dröjsmålsränta tillkommer vid byte av förfallodag.

Årets julkalender är busenkel: vi frågar, du svarar! Tre vinnare dras under tre måndagar (9, 16, 23.12) fram till julafton. Vinnarna får välja mellan fyra presentkortsalternativ: Karis eller Ekenäs centrumförening, S- eller K-gruppen. 

Du kan kommentera varje kalenderlucka. Nu lönar det sig att gilla oss på Facebook, så går du garanterat inte miste om en enda kalenderlucka. Facebook är inte delaktig i utlottningen, dock krävs det ett konto för att kunna delta. Lycka till! 

På Black Friday får du ett av våra internationella kanalpaket gratis för resten av året!

Kanalerna Fine Living och Food Network har blivit ändrade till HD-kanaler. Kanalerna finns i L-paketet, som du just nu kan prova på till halva priset i 3 månader. Till det omfattande L-paketet hör sammanlagt 34 kanaler.

Priserna för 020202 Palvelut Oy:s inhemska nummertjänst 118 ändrades 1.11.2019.

Kanalerna Viasat Jääkiekko HD (480), Viasat Jalkapallo HD (452), Viasat Urheilu (460), Viasat Urheilu HD (464) och Viasat Film Hits HD (476) fortsätter att visas fritt för alla under veckoslutet 1-3.11.2019.

Märkte du att LIV HD nuförtiden hittas på kanalplats 28 och JIM HD på kanalplats 29? Baskanalerna syns för alla.

Dessutom läggs även kanalen Paramount Network HD till i vårt baskanalutbud! Från och med 1.11. ser du kanalen på kanalplats 19. Paramount Network är en kanal i ungdomlig smak och består av amerikanska Viacoms reality- och dramaserier.

Det blir också tillägg i betalkanalutbudet, för kanalen Discovery Channel HD börjar sändas från och med 1.11. på kanalplats 101. 

Om tv-kanalerna är mörka hos dig så får du fram baskanalerna genom att göra en kanalsökning. Låt därefter din tv/digibox stå påslagen tills eventuella betalkanaler kommer fram. Kanalsökningen kan göras idag, men det är inget måste att göra den nu, utan den kan även göras senare.

För att kunna betjäna våra kunder på bästa möjliga vis under dagarna för tv-ändringen, betjänar vi enligt förlänga öppettider: 

  • Tisdag 29.10: kundbetjäningspunkterna kl. 9-18 och per telefon 9-19
  • Onsdag 30.10: kundbetjäningspunkterna kl. 9-18 och per telefon 9-19

Hela vår kabel-tv-tjänst förnyas den 29.10.2019. Klockan 6.00 sänder vi ut en ny signal, som resulterar i att bilden mörknar för de kunder vars tv/digibox inte automatiskt söker kanalerna på nytt.

Om kanalerna blir mörka så får man fram baskanalerna genom att göra en kanalsökning. Låt därefter din tv/digibox stå påslagen tills eventuella betalkanaler kommer fram. Kanalsökningen kan göras på tisdagen, men det är inget måste att göra den då, utan den kan även göras senare.

Följ dessa instruktioner:

1. Kontrollera efter kl. 6.00 på ändringsdagen 29.10 om kanalerna hittas på de nya kanalplatserna på din tv. Till exempel LIV HD ska synas på plats 28.

2. Om kanallistan uppdaterats automatiskt, gå till punkt 3. Om kanallistan inte automatiskt blivit uppdaterad, måste du göra en kanalsökning (återställ även fabriksinställningarna vid behov) enligt apparatens bruksanvisning.

3. Du ser baskanalerna då kanalplatserna har uppdaterats. Om du har ett betalkanalpaket, så auktoriseras det till ditt tv-kort under dagens lopp. Låt din tv/digibox stå påslagen i flera timmar eller ända tills bilden kommer fram.

Mer information hittar du här:


Har du lagt märke till att Viasats kanaler visas fritt för alla 29-31.10, även om man inte har något tv-kort? Mer info om de öppna kanalerna hittar du här.

Om du inte fått fram dina betalkanaler dagen efter att du gjort kanalsökningen, rekommenderar vi att du kontaktar oss. Kundtjänstens kontaktuppgifter hittar du här.