Nyheter

26.11.2015
PDF Skriv ut Skicka sidan

Egnahemmens Fiberbredband blir snabbare

Fiberbredbanden hos våra kunder i egnahemshus blir snabbare under november-december enligt följande:
Fiberbredband 50M -> Fiberbredband 100M
Fiberbredband 100M -> Fiberbredband 200M

Höjningarna sker områdesvis under slutet av året. Senast från början av 2016 kan du njuta av dubbelt högre hastighet till priset av den gamla hastigheten! Då ändras även produktnamnen på räkningarna. De som redan har Fiberbredband 200M från tidigare, har fått sänkt pris redan fr.o.m. första november.

På grund av höjningarna kan det förekomma störningar i en del av våra fiberkunders internetförbindelser under slutet av året. Stäng då strömmen till fiberterminalen/modemet i en timme, ifall den/det inte annars återfår jämn förbindelse. Alltså dra ut stöpseln från eluttaget och koppla tillbaks först om en timme.

Ett ännu snabbare Fiberbredband är på kommande under vintern! Det lönar sig att kolla våra kommande kampanjer.

 
 
25.11.2015
PDF Skriv ut Skicka sidan

Hangö-turnén var lyckad!

I lördags slutade vår FiberHem-turné i Hangö med fyrverkeri på Julgatans öppning. Trevligt många hangöbor besökte oss på turnéns olika hållplatser - tack till alla ni! Det var glädjande för oss med alla positiva och intresserade människor runtom i hela staden.

Vi gratulerar Kim Lind, som gynnades av Fru Fortuna vid utlottningen av restaurangpresentkortet.

Nästa år investerar vi cirka en miljon euro i fiberbyggandet i Hangö. Ganska långt besluter vi om byggområdena på basen av de diskussioner som förts under turnén samt de intresseanmälningar som kommit in nu och tidigare.
Våra planerings- och byggbeslut påverkas dock även av andra aktörers grävarbeten, våra egna stamlinjer osv.

Hangö 1

Hangö 2

Hangö 3

 
 
20.11.2015
PDF Skriv ut Skicka sidan

Eventuella störningar i Fiberbredband under slutet av året

Det kan förekomma störningar i en del av våra fiberkunders internetförbindelse under tiden november-december. Störningarna beror på vårt projekt med att höja hastigheter för fiberbredband i egnahemshus enligt följande:

Fiberbredband 50M => Fiberbredband 100M
Fiberbredband 100M => Fiberbredband 200M

Stäng strömmen till fiberterminalen/modemet i en timme, ifall den/det inte annars återfår jämn förbindelse. Alltså dra ut stöpseln från eluttaget och koppla tillbaks först om en timme.

 
 
19.11.2015
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ännu två hållplatser på vår fiberturné i Hangö

Du hinner ännu påverka våra nästa års fiberbyggområden i Hangö! Den lyckade turnéns sista hållplatser i dag i Lappvik (gamla torg, kl. 16-18) och på lördag på Julgatans öppning (Berggatan 21, kl. 16-18). Välkommen på glögg och pepparkaka!

Bra artikel om vår turné i dagens Hangö Tidning: http://hangotidningen.fi/node/779004

 
 
11.11.2015
PDF Skriv ut Skicka sidan

Enkät till våra fiberkunder i egnahemshus

Vi vill utveckla hela vår kundkontakt, allt från försäljning till ibruktagning, och därför är det oerhört viktigt för oss att känna till nuläget samt våra kunders åsikter och önskemål. Tradenomstuderande Andreas Grönlund utför som en del av sitt examensarbete en undersökning riktad till våra kunder som anslutit sina egnahemshus till vårt fibernät. Genom att delta hjälper du både honom och oss.

Enkäten tar endast cirka fem minuter att besvara. Svarstiden går ut 30.11.2015. Undersökningen är konfidentiell och resultatet presenteras i statistikform där inga enskilda svar kan identifieras.

Bland alla som svarat och lämnat sina kontaktuppgifter lottar vi ut tre kanalpaket för sex månader (ett kanalpaket per vinnare)! Vinnarna får välja sitt kanalpaket från vårt breda utbud.

Klicka här för att svara på enkäten

Vi tackar på förhand för din feedback!

 
 
09.11.2015
PDF Skriv ut Skicka sidan

Planerat serviceavbrott natten mellan tisdag och onsdag samt servicearbete i kabel-tv-nätet 12-13.11

På onsdagen 11.11 kl. 00-06 kan det förekomma korta störningar och avbrott i våra kabel-tv- och bredbandstjänster.
Samtidigt utför även leverantören av våra e-posttjänster servicearbeten, vilka kan orsaka störningar i konsumenternas e-post- och hemsidetjänster.

Dessutom utförs servicearbeten i kabel-tv-nätet 12-13.11. Det här kan leda till några mycket korta störningar i våra baskanaler hos våra kabel-tv-kunder i Ekenäs och Hangö.

 
 

Sida 1 av 44

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2015 All rights reserved.
FO-nummer: 0202975-5
Planning & design: SydWeb