Nyheter

23.02.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ava-, Hero-, Jim- och Liv-kanalernas sändning hotas att avbrytas i kabel-tv-näten 1.3.

Vi bereder oss för att avbryta sändningen av följande gratiskanaler i vårt kabelnät fr.o.m. 1.3 tillsvidare: Ava (MTV) samt Hero, Jim och Liv (Nelonen Media).

Tv-bolagen har sagt upp avtalen gällande kabeldistributionen av dessa kanaler i slutet av februari, och operatören kan inte distribuera kanalerna utan avtal. Kanalernas sändning kan fortsätta först när förhandlingarna gett resultat till det.  Vår signalleverantörs målsättning är fortsättningsvis att ingå avtal med tv-bolagen så att sändningen kan fortsätta oavbrutet. Förhandlingarna fortsätter och vi informerar om saken så fort som vi har något nytt att berätta.

Vi beklagar eventuella avbrott i kanalernas sändning.

 
 
13.02.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Servicearbeten i ADSL-förbindelserna i Pojo ti 14.2 kl. 05:00-06:30

Våra kunders ADSL-bredbandsanslutningar i Pojo ska vara nere ca en och en halv timmar tidigt på tisdag morgon.
Vi beklagar detta serviceavbrott.

 
 
10.02.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ändringar i MTV Total-kanalpaketen i mars 2017

MTV förnyar sitt utbud 2017, då sker också ändringar i MTV:s kanalpaket.

I fortsättningen är C More ett paket med filmer och serier

C More-kanalpaketets innehåll blir klarare och i fortsättningen erbjuder paketet endast filmer och serier. Sporten finns i fortsättningen i MTV:s andra kanalpaket: C More Total erbjuder filmer, serier och sport och C More Sport koncentrerar sig på enbart sport. C More Golf-kanalen försvinner alltså från det nuvarande C More-paketet. Som en helt ny kanal i C More-paketet hör i fortsättningen igen barnkanalen C More Juniori som byter namn från MTV Juniori.

MTV Total är från 1.3.2017 C MORE Total och MTV Total Sport är C MORE Sport.

cmore-data

 
 
09.02.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ett testmeddelande syns i tv-rutan för TV-kortets användare!

I samband med en testsituation har det i misstag gått ut i produktion ett testmeddelande till TV-kortens användare. Testmeddelandet “Grillikylki” kommer upp på tv-bilden med 30 sekunders mellanrum. Meddelandet syns på alla kanaler I kabel-tv-nätet. Felet repareras. Vi beklagar olägenheterna felet förorsakar.

Felet är nu reparerat. Ifall ifrågavarande text ännu syns, får man bort den genom att återställa digiboxens eller -TVs fabriksinställningar.

 
 
31.01.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Nya kanaler till vår kabel-tv-tjänst

Viasat Kulta- och Viasat Viihde- kanalpaketen utökas i morgon med Viasat History HD, -Nature HD och -Explore HD-kanalerna. De här kanalerna ingår redan nu i SD-format, och kan i fortsättningen även ses i det bättre HD-formatet. För att kunna titta på HD-kanaler ska din mottagare vara märkt med Cable Ready HD  samt länkat med ett TV-kort. De här kanalerna kan nu även väljas till våra MIX8- och MIX12-kanalpaket.

Dessutom utökas Active Sports-paketet med två kanaler, som även kan väljas till våra MIX-paket:
Motorvision TV (kanalplats 342)
Högoktanig underhållning för motorsportens vänner. I huvudrollerna bilar, motorcyklar och långtradare. Bilsportens spänning, stiliga life-style-program, pålitliga biltester samt dokumentärer om klassiska bilmodeller. Sändning dygnet runt, sju dagar i veckan.
Ginx eSports TV (kanalplats 345)
En kanal som koncentrerar sig på spel och spelandet. Gin eSports omfattar elektroniskt tävlingsspelande, data-, konsol- samt mobilspel. I utbudet även spelbedömningar, speltips samt historia om klassiska spel. Program på kanalen 24/7.

 
 
25.01.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Servicearbeten i telefonitjänster natten 25-26.1

Vi utför servicearbeten i telefonitjänster i natt 25-26.1 kl. 22:00-02:00. Korta avbrott förekommer under nämnda tid i våra kunders traditionella trådtelefoner och bredbandstelefoner.
Arbetet kan kräva omstart av Bredbandstelefonsutrustning (själva telefonen och modemet) efter avbrottet.

 
 

Sida 1 av 55

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
FO-nummer: 0202975-5
Planning & design: SydWeb