Nyheter

19.06.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Avvikande sommaröppettider i Ekenäs betjäningspunkt 26.6-11.8

Vår betjäningspunkt på Grönalundsgatan i Ekenäs betjänar mellan midsommar och skolstart (veckor 26-32) enligt följande:
måndagar kl. 11-17
tisdagar och fredagar kl. 11-16

Per telefon 019 278 480 når du hela sommaren våra kundrådgivare på måndagar kl. 9-17 och andra vardagar kl. 9-16. Vår betjäningspunkt i Karis (Dalgatan 7) har som normalt öppet måndagar kl. 11-17 och andra vardagar kl. 11-16.

Våra återförsäljare Tekniset och Gigantti betjänar i Ekenäs med bredare öppettider, från Tekniset kan man även låna testmodem.

 
 
12.06.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Viasat Viihde gratis under sommaren för beställare av Viasats sportpaket

Viasat sportpaketens beställare får titta på Viasat Viihde-kanalpaketets kanaler gratis under sommaren. Förmånen är i kraft t.o.m. slutet av juli för kunder som har något av följande sportpaketen: Viasat Urheilu, Viasat Golf, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko.

 
 
08.06.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

VIKTIGT MEDDELANDE: SE UPP FÖR BLUFFTÄVLINGAR PÅ NÄTET!

Karis Telefon ordnar tävlingar endast på sin egen Facebook sida (www.facebook.com/fiberhem) och på sina egna hemsidor (www.fiberhem.fi / www.karistelefon.fi). Ifall vi inte nämner om någon tävling på någon av dessa officiella sidor, är tävlingen en bluff! I våra tävlingar är det alltid gratis att delta.

De tävlingar, som för tillfället meddelas om i kända/bekanta företags namn, är bara blufftävlingar. Är du osäker på om tävlingen verkligen är vår, så delta inte i den utan att först ha kollat våra hemsidor eller med vår kundtjänst. Karis Telefons namn används tyvärr fel för de är lätt att identifiera nätanvändarens operatör baserat på IP-adressen.

Under senaste dagarna har våra kunder meddelat om bluffmejl samt meddelanden från webbsidan på Facebook med sånt här innehåll. Här ett exempel som bild.

varoitus

 
 
06.06.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

En bredbandsstrategi bör omgående skapas för Finland

Den fjärde industriella revolutionen förutsätter utbyggnad av fiberförbindelser till hela landet!

Hos oss i Raseborg och Hangö har byggandet av fiber till fastigheter som tur redan kommit långt – hälften av områdets hushåll har redan tillgång till datanät som möjliggör 1 Gb/s förbindelser. Byggandet har även inletts i Ingå och som exempel kartläggs just nu intresset i Degerby. Ett fibernät som når alla fastigheter är ett viktigt trumfkort för våra kommuners konkurrenskraft.

Läs i pressmeddelandet hur Finnet-förbundet efterlyser en bredbandsstrategi för Finland: https://www.finnet.fi/sv/en-bredbandsstrategi-bor-omgaende-skapas-finland/

 
 
23.05.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Upplev VR och lär dej om fiber på Raseborg Expo!

Vi deltar återigen i Raseborg Expo, som ordnas i slutet av denna vecka. Vi finns i vår monter E10 på fredag 26.5 kl. 14 - 20 och lördag 27.5 kl. 10 - 16.

Du kan komma till oss och fråga om fibertillgänglighet hem till din adress, göra intresseanmälan, beställa fiberanslutning och -tjänster. Dessutom kan du testa tivolispel i VR-virtuell verklighet. Välkommen!

Info om fiber får du även i Expos föreläsningssal på fredag kl. 18 (på svenska) och lördag kl. 13 (på finska). Du är välkommen att lyssna när vi berättar om fiber och våra fiberområden.

vr collage

 

 
 
22.05.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Våra dataskyddstjänster förnyas 23.5.2017 – SKYDDSPAKETET skyddar nu ännu bättre hela familjens apparater!

Vi uppdaterar F-Secure SKYDDSPAKET-tjänsten så att den ännu bättre möter hela familjens behov. Samtidigt ändras självtjänstsidan och tjänstens utseende. De nya egenskaperna uppdateras automatiskt. Kunderna behöver alltså inte installera på nytt SKYDDSPAKET-tjänsten i sina nuvarande apparater, utan man kan fortsätta använda tjänsten normalt och apparaterna är fortfarande skyddade. I fortsättningen kan man skydda förutom Windows, Mac och Android-apparater även iOS-apparater, t.ex. iPhone och iPad.

Våra nuvarande kunder (som har angett sin e-postadress) får 23.5.2017 per e-post ett meddelande ”F-Secure Turvapaketti-palvelusi - Ota käyttöön!”, via vilket man genast kan bekanta sig med den nya tjänsten och skydda nya apparater. Till självtjänstsidan behövs alltid i fortsättningen personliga koder, som fås via Ota käyttöön! -e-posten, självtjänstsidan eller från vår kundtjänst.

Om du har något att fråga, vänligen kontakta vår kundtjänst.

SAFE 5devices

 
 

Sida 1 av 58

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
FO-nummer: 0202975-5
Planning & design: SydWeb