Nyheter

11.01.2017
PDF Skriv ut Skicka sidan

Vi söker förstärkning till vårt kundbetjäningsteam

Är du intresserad av vår bransch (www.fiberhem.fi) och digitala tjänster? Har du dessutom koll på de senaste trenderna? Då kan du vara den person vi söker. Du vet vilka tjänster våra kunder vill ha i morgon, pratar finska och svenska obehindrat och är nyfiken, kreativ och serviceinriktad, men inte heller helt främmande för rutiner. Vi söker dig som tillhör den digitala generationen, eller annars är mycket insatt i dagens digitala värld.

Vi erbjuder dej ett heltidsjobb. Du jobbar flexibelt med försäljnings- och marknadsföringsuppgifter i området Hangö–Raseborg och naturligtvis en hel del digitalt.

Mer information ger Jonna Kankaanpää på tfn 044 744 4690 (onsdag 18.1 kl. 9–15 och kl. 18–19) eller per e-post jonna.kankaanpaa(at)ktab.fi. Vi ser fram emot att få din ansökan med löneanspråk per e-post senast 10.2.

 
 
29.12.2016
PDF Skriv ut Skicka sidan

Filtrering av inkommande trafik

För att förhindra spridning av Mirai-botnätets modemkapningar har vi på Kommunikationsverkets rekommendation tillfälligt filtrerat inkommande trafiken till TCP port 7547.

Mera om detta på Kommunikationsverkets webbsida.

 
 
20.12.2016
PDF Skriv ut Skicka sidan

Ekenäs betjäningspunkt stängd fre 23.12

Vår betjäningspunkt i Ekenäs är stängd fredagen 23.12. Karis kundbetjäning har öppet normalt kl. 11-16 och samtal tas emot kl. 9-16.
I Ekenäs betjänar våra återförsäljare Tekniset och Gigantti.

 
 
15.12.2016
PDF Skriv ut Skicka sidan

Webmailen kan tryggt användas

Pga en tillfällig störning ger vår webmail-sidas adress https://webmail.ktnet.fi en varning för opålitlig webbsajt.
Trots detta är det inga risker att använda webmailen, så du kan tryggt ignorera varningen genom att på sidan nere till höger klicka på ”ignorera varningen”-länken. Efter detta fungerar webmailen normalt.

 
 
09.12.2016
PDF Skriv ut Skicka sidan

Har du Windows 8 eller 10 och problem med internetförbindelsen?

Det har upptäckts problem med Windows 8 och 10 och uppkopplingen till internet.  Problemet har upptäckts globalt och gäller både fasta och mobila internetförbindelser oberoende av vilken operatör du har.

För att tillfälligt avlägsna problemet bör du starta om din dator genom att hålla in ”shift”-tangenten samtidigt som du från startmenyn stänger av datorn på ”stäng av” (eller ”shut down”). När man sedan startar om datorn, fungerar förbindelsen normalt. Alternativt välj  "starta om" (eller "restart") från menyn. Om problemen fortsätter efter omstarten kontakta oss.

För att få det egentliga problemet reparerat måste datorns viloläge-funktioner helt kopplas bort, då stängs datorn av istället för att gå i viloläge. Hjälp med detta fås från de lokala IT-företagen.

 
 
02.12.2016
PDF Skriv ut Skicka sidan

TLC-kanalen blev en gratiskanal i början av december

TLC-underhållningskanalen blev en gratiskanal den 1 december. Kanalen syns på kanalplats 18. Kanalen syns utan TV-kort men den kräver en Cable Ready HD märkt mottagare (tv eller digibox). Återställ fakbriksinställningarna samt sök kanalerna på nytt vid behov.

TLC är en färggrann underhållningskanal, som erbjuder energiskt och positivt innehåll. Programmen behandlar bl.a. överraskande sanna berättelser, bröllopsteman, god mat och mode.

 

TLC har hört till L-, L Premium, Mix 4-, Mix 8- och Mix 12 -paketen. Kanalen föll bort från betalkanurvalet i samband med att den blev en gratiskanal den 1.12.

Om du har beställt Mix -paketet och valt TLC-kanalen, bör du välja en ny kanal i stället via Självbetjäningsportalen för tv- och datasäkerhetstjänster eller genom att kontakta vår kundtjänst.

 
 

Sida 1 av 54

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Ägarförmåner

 

Det lönar sig att äga Karis Telefons aktie!

 

Säkerställ vårt lokala ägande även i fortsättningen

 
Karis Telefon Ab © 2017 All rights reserved.
FO-nummer: 0202975-5
Planning & design: SydWeb