Tidningen Västra Nyland har nyligen utsetts till Finlands bästa lokaltidning – här bjuds schacki på en goer blandning av de senaste nyyhetren, kvalitetsjournalistik och myky annan priima läsning.


Våra kunder får VN Premium helt gratis fram till den sista mars!

Ta i bruk din kostnadsfria VN Premium-beställning genom att klicka på bilden ovan. Prenumerationen ska aktiveras av samma person som är kund hos oss/betalar för tjänsterna. Beställningen upphör automatiskt den 31.3.2023.


Tack vare vårt unika samarbete med Västra Nyland kommer du, innan gratisperioden tar slut, att erbjudas en möjlighet att fortsätta prenumerationen för 3,90 €/mån (norm. 6,90 €). Denna summa läggs i så fall till på samma faktura som dina internet- och/eller tv-tjänster.

Det är möjligt att avsluta en befintlig VN Premium-beställning enligt uppsägningsvillkoren och i stället börja prenumerera via oss.


VN Premium-beställningen inkluderar:

  • alla artiklar på vastranyland.fi 

  • alla artiklar i appen VN Nyheter (ladda ner från Google Play eller App Store)

  • e-tidningen i dina digitala enheter (mobilen, surfplattan och datorn)

 

Allt du behöver för att läsa nyheterna är en stabil internetuppkoppling – om du inte redan har det, så kan vi hjälpa till med det också!


 

Äppelsylt till de 500 första som aktiverar beställningen

Appelsylt.png

Efter att du aktiverat din beställning kan du besöka vår kundtjänst, så får du en burk av Söderlångviks ljuvliga äppelsylt.

Välkommen in!