Studieplats, kursanmälningar, lägenhet och el-avtal – check på alla. Lägg till ett förmånligt, snabbt och effektivt Fiberbredband så är du definitivt redo för det nya läsåret! 

Fiberbredband 100M för 19,90 €/mån i 12 månaders tid

Du behöver också ett modem.

  • Köp ett begagnat modem av oss för 45 € (begränsat parti).
  • Köp ett nytt modem av oss för 119 € (norm. 145 €).
  • Kontakta oss om du redan har ett modem, så kollar vi upp om det går att använda i din lägenhet. Om du förnyar avtalet kan du naturligtvis fortsätta med ditt nuvarande modem. 


För att ta del av studerandekampanjen är du välkommen att besöka vår kundtjänstpunkt för att visa ditt giltiga studiekort eller kortappen. Och ingen fara, du kan besöka oss genast för att ingå avtal – om du väljer att köpa ett modem så skickar vi hem fakturan först senare.


Ingen öppningsavgift (norm. 45,00 €). Erbjudandet är i kraft fram till 31.10.2023 och gäller studerande som bor i husbolag som är anslutna till vårt fibernät. Beställningen är inte bindande, men prisgarantin är i kraft 12 månader, varefter tjänsten fortsätter till normalpris enligt gällande prislista. Förmyndaren måste beställa och ansvara för den minderåriga kundens anslutning. 
Fiberbredbandet 100/100 Mbit/s har ett variationsintervall på 70-100/70-100 Mbit/s.