Moderni 100-vuotias tarjoaa

100 EURON ALENNUKSEN

Karjaan Puhelin täyttää tänä vuonna huikeat 100 vuotta. Juhlan kunniaksi tarjoamme uusiin valokuituliittymiin 100 euron alennuksen.

Miksi valokuitu?

Teetkö etätöitä tai katsotaanko teillä netistä elokuvia ja sarjoja tietokoneella tai älytelevisiolla? Pelaatko netissä tai siirrätkö verkon välityksellä suuria tiedostoja? Tähän kaikkeen valokuituyhteys tuo nopeutta ja varmuutta. Se tekee netin käytöstä entistäkin joustavampaa, lisää asumismukavuutta ja nostaa kotisi arvoa.

Kuidulla saat:

  • Oman huippunopean internetyhteyden, jonka nopeuteen naapureiden liittymät eivät vaikuta. Nopeus on jopa 1 000/200 Mbit/s.
  • Kaapeli-tv:n, jossa yli 20 ilmaista kanavaa sekä laaja tarjonta maksukanavia. Voit siis korvata kuidulla myös tulevan antenniverkon T2-siirtymän vaatimat antenni- ja laiteinvestoinnit.
  • Sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.


Tarjous on voimassa 1.9 - 6.11.2020 omakotiasukkaille alueilla, joille kuitu on jo rakennettu. Hinta sisältää kaivuutyöt myös pihassasi perille taloon asti. Tarjous edellyttää kuitupalveluiden (OmaKuitu-paketti tai Kuitukaista) tilaamista. Liittymismaksu norm. 1050-3000 €. 

Miksi Karjaan Puhelin?

Olemme paikallinen ja läheinen kuituosaaja. Toimimme modernisti ja yhä enemmän digitaalisesti, mutta olemme aina helposti tavoitettavissa ja meille voi aina soittaa. Haluamme tehdä töitä ihmisinä ihmisille – ja helpottaa juuri sinun arkeasi.

Toimi näin

1.

Katso tältä sivulta, saako kotiisi valokuidun. Syötä osoitteesi ja paina nuolta.

2.

Jos alueellesi on saatavilla valokuitu, valitse ”Haluan tilata kuituliittymän”.

3.

Valitse mukaan OmaKuitu-paketti tai Kuitukaista haluamallasi nopeudella.

4.

Täytä muut pyydetyt tiedot ja lähetä tilaus meille.