Ei häiriöitä

Hangon rautatietunnelin rakennustöiden yhteydessä suoritamme kaapelitöitä, jotka aiheuttavat katkoksia ensisijaisesti yöaikaan. Tunteja kestäviä katkoksia voi esiintyä, sillä joudumme siirtämään isoja kaapeleja.

Katkos 12-13.3. välisenä yönä alkaa keskiyöllä ja voi kestää aamuun saakka vaikuttaen seuraavien alueiden yhteyksiin: Furuvik, Gloskär, Hanko Pohjoinen ja Ryssholmen. Katkosta koskevia asiakkaita tiedotetaan erikseen.

Katkos 13-14.3. välisenä yönä alkaa keskiyöllä ja odotetaan kestävän noin kolme tuntia. Katkos koskee alueita Täktom ja Tvärminne.

Katkos 19-20.3. välisenä yönä alkaa keskiyöllä ja aiheuttaa noin puolen tunnin katkoksen kuitupalveluihin per asiakas alueella Märsankatu, Tenholankatu, Lappvikinkatu ja Tvärminnenkatu. Lisäksi katkos asuntoyhtiössä osoitteessa Kappelisatamantie 145.

Katkos 20-21.3. välisenä yönä alkaa keskiyöllä ja aiheuttaa noin 10-30 minuutin katkoksen kuitupalveluihin muutamissa asuntoyhtiöissä Korkeavuorenkadulla, Graniittikadulla, Oikokadulla, Merikadulla ja Bulevardilla sekä muutamissa yrityksissä.  

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.