Jo parisen sataa tyytyväistä kuituasiakasta Kirkkonummella ja valokuituverkko laajenee edelleen! 

Olemme toimittaneet kuituliittymiä perille koteihin saakka jo vuodesta 2008, yli 14 000 kotiin! Raaseporissa, Hangossa ja myös Inkoossa taajamat ja pitkälti haja-asutusalueetkin alkavat olla verkkomme piirissä. Asuntoyhtiöiden asukkaat, omakotiasujat ja yritykset surffaavat meillä jo tuhatta ja sataa. Nyt verkkomme laajenee vahvasti Kirkkonummella ja Siuntiossa!

Rakensimme viime vuonna Kirkkonummelle uuden keskuksen sekä kuituverkkoa pääosin Ravals-Kuusala-Överby-alueella sekä Vilhontiellä Gesterbyssä. Mikäli asut näillä alueilla, muttet vielä ole tilannut liittymääsi, niin tee se vaikka heti! Liittymän hinta on vain 1250 €.

TILAA LIITTYMÄSI TÄSTÄ   

Tänä vuonna verkkomme on jo laajentunut viime vuoden alueiden läheisyydessä mm. Neidonkalliolla ja Lustbackassa. Suurimmat rakennusalueemme sijaitsevat tosin Tolsa-Drusibacken-alueella. Lisäksi teemme yhteistyötä Pippurniemen vesiosuuskunnan kanssa.  

Huomio Tolsa, Drusibacken sekä Porkkalantien, Kabanovintien ja Hilantien asukkaat!

Teidän alueillenne rakennuspäätökset on jo tehty ja verkkoa rakennetaan tänä syksynä.

Tarkista saatavuus osoitteeseesi ja tilaa liittymäsi nyt!   


Onko sinulla tarvetta nopealle, pätkimättömälle ja turvalliselle nettiyhteydelle, joka takuuvarmasti riittää myös tulevaisuudessa? Eiköhän!

TILAA 

 

Sepänkylä–Veklahti–Svartvik, sekä valtatie 51:n eteläpuoli aina Näseen ja Hilaan asti!

Valmistelemme valokuituverkkoa alueillenne ja käynnistämme yksityiskohtaisemman suunnittelun ja myynnin, kun riittävä määrä kiinnostuneita on kasassa!

ILMOITA KIINNOSTUKSESI

 

Vanhan Heikkiläntien ja muut alueen asukkaat! 

Erityisen edullisia liittymiä tarjolla alueen muutostöiden yhteydessä.

Rakennamme alueellenne valokuituverkon kunnan infratöiden yhteydessä. Töiden aloitus on suunniteltu tulevalle syksylle. 

Tarkista saatavuus osoitteeseesi ja tilaa todella edullinen liittymäsi nyt!

TILAA

 

Långvik-Honskby

Tilaamalla liittymä vauhditat alueen rakennuspäätöstä! Rakennuspäätös tehdään, kun olemme saaneet riittävän määrän tilauksia.

Ilmoitathan myös kiinnostuksesi, vaikka asuisitkin tämänhetkisen sunnittelualueen ulkopuolella. 

TILAA TAI ILMOITA KIINNOSTUKSESI

 

Yleinen kartoitus

Tavoitteenamme on myös laajemmin kartoittaa kirkkonummelaisten kiinnostusta sekä mahdollisia rakennusalueita tuleville vuosille.

Kuulemme mielellämme siis alueista, joiden asukkaat olisivat kiinnostuneista nykyaikaisista ja luotettavista kiinteän verkon palveluista. Asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on siis tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein.

Valitsemme myyntialueet pitkälti asukkaiden kiinnostuksen perusteella, joten ilmoitathan meille kiinnostuksestasi nyt heti!

ILMOITA KIINNOSTUKSESI

 

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella
Kysy tarjousta: Taloyhtiöt | Yritykset

Mikä on valokuitu?

Valokuitu on nopea, pätkimätön ja turvallinen nettiyhteys niin yrityksille, kuin kuluttajillekin. Sillä koko perhe surffailee, asioi, tekee etätöitä tai harrastaa verkossa usealla laitteella samanaikaisesti. Valokuitu varmistaa yrityksen tiedonsiirron ja päivittäisen toiminnan sujuvuuden.

Kuituliittymän kautta voit tilata myös kaapeli-tv-palvelumme sekä käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa muun muassa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut ja lankapuhelimet.

Miksi kannattaa valita valokuitu? 

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa. Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa.

Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut, esim. terveyspalvelut, yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Muutamia optisen kuidun etuja: 

  • Häiriötön ja nopea internetyhteys, joka sopii esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkkopelaamiseen tai tv:n katseluun verkossa. Nopeudet tänään 1 Gbit/s, verkon kapasiteetti skaalattavissa tulevaisuuden moninkertaisiin tarpeisiin. 
     
  • Naapureiden netin käyttö ei vaikuta oman liittymäsi toimintaan. Kuituliittymämme kautta saat laajakaistan ja erittäin laajan kaapeli-tv-tarjonnan paikalliselta operaattoriltasi.

  • Kaapeli-tv:n ansiosta voit korvata kuidulla myös tulevan antenniverkon T2-siirtymän vaatimat antenni- ja laiteinvestoinnit.

  • Saat yhteyden meihin helposti ja palvelemme sinua sujuvasti molemmilla kotimaisilla! 

  • Kuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja tarjoaa sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.