Tämän vuoden rakennusalueiden liittymät myynnissä ja uusia kuituverkon laajennusalueita kartoitetaan. 

Valokuituverkkomme rakentaminen Siuntiossa alkoi viime vuonna ja ensimmäisten asiakkaiden palvelut kytkettiin käyttöön kesäkuussa 2020. Viime vuoden rakennusalueille Störsvikissä sekä Aleksis Kiven tien alueella ja Palonummella kuntakeskuksessa voit edelleen tilata liittymiä yllä olevan saatavuushaun kautta tai palvelupisteissämme. 

Tänä vuonna kuidutamme edelleen ainakin kuntakeskuksen asuinalueita. Myynti on käynnissä seuraavilla omakotialueilla:

  • Billskogintien ja Peltokujan seutu
  • Bollstad: Säästöpankintie ja Bollstadintie sivukatuineen
  • Härkähaka
  • Sudenpolku ja -kuja 

TILAA LIITTYMÄSI TÄSTÄ 


Myös kirkonkylän kuidutus on suunnitelmissa ja tulemme tekemään yhteistyötä kunnan kanssa ainakin Kirkkotiellä. Tämän katuvalaistus- ja kuituprojektin aikataulusta meillä ei vielä ole tarkkaa tietoa, mutta se noudattaa kunnan projektin aikataulutusta ja edellyttää toki riittävää määrää liittymätilauksia. 

Mielellämme kuulemme myös muista alueista, joiden asukkaat olisivat kiinnostuneista nykyaikaisista ja luotettavista kiinteän verkon palveluista. Asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on siis tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein. Nyt on oikea aika vaikuttaa tämän ja ensi vuoden rakennuspäätöksiimme ja varmistaa itselleen parhaat palvelut valokuidulla!

Asuntoyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella

Kysy tarjousta osoitteeseenne suoraan asuntoyhtiömyynnistä tai yritysmyynnistä!

ASUNTOYHTIÖT

YRITYKSET 

Siuntiolla mahdollisuus nousta digikunnaksi

Viestintäviraston tilaston mukaan Siuntio on pahasti perässä esim. Raaseporia ja Lohjaa nopeiden kiinteiden yhteyksien saatavuudessa (Siuntio 9 %, Inkoo 42 %, Raasepori 78 % ja Lohja 73 %, lähde: Viestintävirasto). Nopeat ja toimintavarmat kiinteät tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde kuntatasolla.

Siuntiolaisille tarjotaan mahdollisuutta nousta Suomen kuntien huippukastiin kiinteiden yhteyksien saatavuudessa. Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut, esim. terveyspalvelut, yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Olemme jo rakentaneet muutamia runkolinjoja Siuntioon mm. yhteistyössä Carunan kanssa ja tehtyä investointia on tarkoitus jatkaa edelleen tulevina vuosina. Valitsemme myyntialueet pitkälti asukkaiden kiinnostuksen perusteella, joten ilmoitathan meille kiinnostuksestasi nyt heti! 

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Miksi valokuitu?

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan, sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa. 

Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut, lankapuhelimet jne. 

Valokuitu tai valokaapeli on kaapelityyppi, jossa sähköisen pulssin sijaan käytetään optista valoa tiedonsiirtoon. Se on niin lähetys- kuin lataussuuntaankin nopea ja ruuhkaton tietoliikennekanava.

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Muutamia optisen kuidun etuja: 

  • Häiriötön ja nopea internetyhteys, joka sopii esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkkopelaamiseen tai tv:n katseluun verkossa. Nopeudet tänään 1 Gbit/s, verkon kapasiteetti skaalattavissa tulevaisuuden moninkertaisiin tarpeisiin.  

  • Naapureiden netin käyttö ei vaikuta oman liittymäsi toimintaan. Kuituliittymämme kautta saat laajakaistan ja erittäin laajan kaapeli-tv-tarjonnan paikalliselta operaattoriltasi. Halutessasi voit tilata myös Laajakaistapuhelimen vanhalla lankapuhelinnumerollasi. 

  • Saat yhteyden meihin helposti ja palvelemme sinua sujuvasti molemmilla kotimaisilla! 

  • Kuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja tarjoaa sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.