Keväällä 2020 julkaisin blogikirjoituksen Karjaan Puhelimen työstä ilmaston ja ympäristön hyväksi. COVID-19 oli silloin melko tuore juttu ja sitten seuranneesta Ukraina-kriisistä olimme vielä onnellisen tietämättömiä.

Elämme nyt kovin erilaisessa maailmassa. Monen työskentelytavat ovat muuttuneet, korona tuntuu tulleen jäädäkseen ja sota Ukrainassa on aiheuttanut muun muassa energiakriisin, josta me kaikki olemme valitettavan tietoisia. Tämän lisäksi myös yleinen turvallisuustilanne on muuttunut, etenkin erilaisten kyberuhkien koemme koskettavan myös meitä mitä suurimmissa määrin.

Epävarmoina aikoina on varmasti eduksi ajatella asioita pitkällä tähtäimellä. Karjaan Puhelin on 102-vuotisen historiansa aikana nähnyt monia kriisejä. Miltä arki nyt sitten näyttää Karjaan Puhelimella? Miten sopeudumme valitsevaan tilanteeseen, ja miten se vaikuttaa sinuun asiakkaanamme?

Pätkivällä ja hidastelevalla verkkoyhteydellä palvelut tökkivät ja ruudulla pyörivä latausympyrä tulee turhankin tutuksi. Mutta mitä tästä ilmiöstä oikeastaan tiedetään?

Tässä artikkelissa kerrotaan tutkittua tietoa suomalaisten kokemista verkkohäiriöistä.

Kuituliittymässä jokaisella asiakkaalla on oma yhteys perille omakotitaloonsa saakka. Kuidun kapasiteetti on kaapelin osalta lähes rajaton, joten päinvastoin kuin kaikissa mobiiliverkon liittymissä, naapureiden nettiaktiivisuus ei vaikuta yhteyteen.

 

Mitä kannattaa ajatella netin kannalta, kun rakentaa tai remontoi taloa? Muista liittymätarve niin ulko- kuin sisätöissäkin. Olemme kooneet parhaat vinkit rakentajalle ja remontoijalle.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Johanin blogipostaus kyberturvallisuudesta.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Jeanetten blogipostaus mökistä ja lomasta.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Jonnan blogipostaus luonnosta.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Annan blogipostaus kodista.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Patrikin blogipostaus ympäristökysymyksistä.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Henrikin blogipostaus yhteydenpidosta ja yhteiskuntavastuusta.