Kuituliittymä on helppo, nopea ja kustannustehokas ratkaisu asukkaiden eduksi

Kuituliittymä mahdollistaa sujuvan arjen kiinteistön asukkaille. Etätyöt ja -opiskelu, nettipelaaminen, striimaus, isojen tiedostojen lataus, videopalaverit, sähköpostien ja laskujen hoito, puhelu ystävälle tai kaapelitelevision katselu - kaikki nämä hoituvat vakaasti, varmasti ja vauhdikkaasti valokuidulla.

Kirjoita osoitteesi hakukenttään, niin saat tietää, onko osoitteessasi jo Yhtiökaista ja mahdollista tilata lisänopeutta, tai yksittäisen asukkaan tilattavissa oleva Kuitukaista. 

Jos saatavuuskysely antaa vaihtoehdoksi Kuitukaistan, taloyhtiön kannattaa päivittää tämänhetkiset palvelunsa Yhtiökaistaan. Ota yhteyttä isännöitsijään tai hallitukseen puheenjohtajaan, jotka pyytävät meiltä tarjousta.


Yhtiökaista

Kun taloyhtiö on tilannut Yhtiökaista-palvelumme, saa jokainen asunto käyttöönsä oman nettiyhteyden valitulla perusnopeudella.

Jos valittu perusnopeus ei riitä tarpeisiisi, voit tilata nopeamman, edullisen lisänopeuden omaan asuntoosi. Voit myös tilata muita kuluttajapalveluitamme, esimerkiksi TV-kortin ja maksukanavia, oman makusi mukaan. Näistä lisäpalveluista solmit kanssamme oman sopimuksesi.

Esimerkki. Taloyhtiö valitsee perusnopeudeksi 50M, jolloin jokainen asunto saa oman nettiyhteyden, jonka nopeus on 50/50 Mbit/s. Tällä nopeudella asukas lataa normaalikokoisen kuvatiedoston yhdessä sekunnissa. Tämä nopeus riittää hyvin asunnon 1A asukkaalle. Asunnossa 2B asuvan asukkaan mielestä kyseinen nopeus on liian hidas. Hän haluaa itselleen tuplasti nopeamman nettiyhteyden, joten hän tilaa lisänopeuden 100M (50+50M) ja saa jatkossa henkilökohtaisen laskun 9,90 €/kk (listahinta). Asunnon 1A asukas ei saa meiltä laskua lainkaan. 

TILAA HETI LISÄNOPEUDET 

 

Jos taloyhtiö on tilannut kaapelitelevision lisäpalveluna, asukas voi tilata tv-kortin ja maksukanavia oman maun mukaan. 

TV-PALVELUT 


Käyttöönotto-opas

Näin otat Yhtiökaistasi käyttöön:

YHTIÖKAISTAN KÄYTTÖÖNOTTO-OPAS