Ubiquiti UniFi Wi-Fi -tukiasema kaupan päälle uusiin kuituliittymiin! (arvo 149 €)

Tarjous koskee omakotiasukkaita valmiilla kuitualueillamme ja sisältää kaivuutyöt kiinteistölle saakka.

Tarjous edellyttää kuitupalveluiden tilaamista vähintään 10 M nopeudella (OmaKuitu-paketti tai Kuitukaista) liittymätilauksen yhteydessä, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tarkista saatavuus täällä. Toimitus 30.9.2018 mennessä.

 

Nosta Kuitukaistasi nopeutta, parannat samalla langatonta kotiverkkoasi!

Nosta nykyisen Kuitukaistasi tai OmaKuitu-pakettisi nopeutta – saat Ubiquiti UniFi Wi-Fi -tukiaseman kaupan päälle (arvo 149 €).

Tarjous edellyttää 24 kk sopimusta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalihintaan.

 

Nämä tarjoukset ovat voimassa 31.5.2018 asti.

Lankapuhelin- ja laajakaistapuhelinliittymissämme on voimassa maksupalvelulain vaatima liittymäkohtainen palvelupuheluiden käyttöraja. Uusien palvelupuheluiden (0600- ja 0700-alkuiset palvelunumerot) soittaminen estetään viimeistään 10 minuutin kuluttua siitä, kun liittymäkohtainen kuukausittainen palvelupuheluveloitus nousee 250 euroon tai puhelukohtainen veloitus nousee 50 euroon.

Järjestämme toimistollamme (Laaksokatu 7) infoillan to 19.4. klo 18 esimmäisten kupariverkon purkualueiden asukkaille.

Tervetuloa erityisesti seuraavien alueiden asukkaat: Kaunislahti, Meltola, Mangård, Osmundsböle, Fredriksstad, Pappila, Backgränd, Finby.

Koe vauhdin hurma ja jännitys kun tarjoamme yhteistyössä C Moren kanssa ilmaisen F1 -viikonlopun 13.–15.4.2018 kaapeli-tv-asiakkaillemme. Suomalaisittain riittää tälläkin kaudella jännitettävää kun Kimi Räikkönen ajaa jo kahdeksatta kauttaan Ferrarin ratissa ja Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä. C More Sport näyttää F1-sarjan kaikki 21 kisaviikonloppua suorina lähetyksinä Niki Juuselan selostamina. Nyt on Kiinan osakilpailun vuoro.

Lisäksi vapaakatseluviikonlopun aikana on tarjolla tenniksen ATP-turnaus, Ruotsin kiekkoliigan välierät, golfin PGA-turnaus sekä Toto4- ja Toto65-ravit.

Vapaakatselussa ovat seuraavat kanavat:
C More Max ja C more Max HD, kanavapaikoilla 149 / 202
C More Sport 1 ja C More Sport 1 HD, kanavapaikoilla 424 / 425
C More Sport 2 ja C More Sport 2 HD, kanavapaikoilla 431 / 432

C More F1 2018 jm1712no667 kayttooikeus paattyy 120219

 

 

Ruotsin kanavien siirtymistä HD-lähetyksiin valmistellaan, mistä johtuen TV4-kanavalla näkyy nyt HD-logo. Kanavaa lähetetään kuitenkin edelleen perinteisessä SD-formaatissa, jotta kaikki asiakkaamme näkevät sen. Myös Teksti-TV puuttuu valitettavasti.

Lisätietoa HD-siirtymästä tulossa pian. Valmistauduthan jo kanavien teräväpiirtoon siirtymiseen varmistamalla, että päätelaitteesi tukevat HD-lähetyksiä ja TV-korttisi on linkitetty. Näin varmistat kaikkien kanavien näkymisen televisiossasi myös jatkossa!

Lue lisää HD-lähetysten vaatimista laitteista.

Olisitko sinä tiimiämme täydentävä IT-asiantuntija? Saatat olla etsimämme insinööri (tai vastaava), mikäli olet kaksikielinen ja palat mielenkiinnosta uutta teknologiaa kohtaan!

Tarjoamme sinulle modernin ja joustavan tavan työskennellä alalla, joka sekä ohjaa käynnissä olevaa digitalisaatiota että seuraa sitä. Meillä saat käyttää ja kehittää osaamistasi motivoivassa työympäristössä.

Edellytämme tiimityöskentelytaitoja, monipuolista teknistä dataverkko-osaamista sekä joustavuutta ja kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa.

Arvostamme lisäksi kaikkea osaamista seuraavilla alueilla: TCP/IP-verkot, reititys, palvelinjärjestelmät, koodaus, Linux, tietokannat jne.

Lähetä hakemuksesi sekä CV ja palkkatoive osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 22.4.2018  mennessä. Kyselyt yllämainittuun osoitteeseen tai puhelimitse 044 744 0438.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja. Olemme työllämme nostaneet alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 25 alan asiantuntijaa ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.

 MG 4735 web

Viasat-kanavapakettiasiakkaamme saavat nyt käyttöönsä myös Viaplay-suoratoistopalvelun!

Viaplay hori CMYK pos EPS
 
Viaplayn sisältö riippuu valitusta Viasat-paketista:
• Viasat Viihde: Viaplayn elokuvat ja sarjat
• Viasat Kulta: Koko Viaplayn tarjonta (myös fighting)
• Viasat Urheilu: Koko Viaplayn urheilutarjonta (myös fighting)
• Viasat Golf: Viaplayn golftarjonta
• Viasat Jalkapallo: Viaplayn jalkapallotarjonta
• Viasat Jääkiekko: Viaplayn jääkiekkotarjonta

Katso missä ja milloin haluat
Viaplayta voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, pelikonsolilla, Chromecastilla, Apple TV:llä tai Smart TV:llä. Valitset itse missä ja milloin haluat katsoa. Voit myös aloittaa ohjelman katsomisen vaikka tietokoneella, pysäyttää kesken ja jatkaa samasta kohtaa tabletilla. Toimii kaikilla Viaplay-alustoilla.

Katso offline
Viaplay-sovelluksen avulla voit ladata sisältöä älypuhelimelle tai tabletille ja katsoa ilman nettiyhteyttä vaikkapa lennolla, automatkalla tai mökillä.

Jos sinulla on Viasat-kanavapaketti kaapeli-tv-palvelussasi, saat Viaplayn käyttöösi näin:
Aloita menemällä osoitteeseen signup.viaplay.fi ja seuraa ohjeita. Tarvitset myös kaapeli-tv-palveluiden omahallintatunnuksen, jonka olet saanut meiltä.
Mikäli sinulla on kysyttävää tai sinulla ei ole omahallintatunnuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Liiga-kauden loputtua päättyy myös DNA:n ja Nelonen Median määräaikainen sopimus Ruutu+ -kanavien ja -kanavapakettien tarjoamisesta, joten tuolloin päättyy kyseisten kanavien ja kanavapakettien jakelu myös meidän kuitu- ja kaapeli-tv-verkossamme. Jakelun päättyminen ei vaikuta tilaajien Liiga-seurantaan – tilaajat ehtivät nähdä koko kauden ennen tilauksen päättymistä.

Käytännössä asiakkaidemme maksukanavissa tapahtuvat muutokset ovat seuraavat:

S-paketti - Ruutu+ Leffat ja Sarjat -kanava poistuu paketista 30.4.

M- tai M Premium -paketti - Ruutu+ Leffat ja Sarjat - sekä Ruutu+ Dokkarit -kanavat poistuvat paketista 30.4. Kanavapakettiin lisätään 5.4. uusi kanava Viasat History HD.

L- tai L Premium  -paketti - Ruutu+ Lapset -, Ruutu+ Leffat ja Sarjat - sekä Ruutu+ Dokkarit -kanavat poistuvat paketista 30.4. Kanavapakettiin lisätään 5.4. uusi kanava Viasat History HD.

Mikäli olet tilannut Ruutu+ Leffat ja Sarjat, Ruutu+ Dokkarit tai Ruutu+ Lapset -kanavia osana MIX-paletteja - Kyseiset kanavat poistuvat valikoimasta 30.4. Tee uusi mixaus osoitteessa omahallinta.fi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Seuraavat kanavapaketit päättyvät kokonaan:
Nelonen Paketti
Ruutu+ Viihde & Urheilu
Ruutu+ Viihde
Kanavapakettitilaus ja sen laskutus päättyy 30.4. automaattisesti. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä

Uutta sekä urheilu- että viihdepuolen sisältöä löydät televisioosi ajankohtaisista kanavapakettitarjouksistamme!

Haluatko tietää enemmän kanavapakettien sisällöistä? Lue tästä tai selaa kanavaesitettämme.

Kaikki kanavapaketit nyt ilman avausmaksua (norm. 30,50 €)!

F-Secure Turvapaketti suojaa koko perheesi laitteet, esim. pientä netinkäyttäjää epäsopivalta sisällöltä ja paikannustoiminto auttaa löytämään kadonneen puhelimen.
Windows PC, Mac, Android ja iOS -tuki

NYT: Turvapaketti 3 tai 5 laitteelle puoleksi vuodeksi puoleen hintaan! (norm. 6,90 €/kk / 8,90 €/kk)

Lue lisää ja tilaa asiakaspalvelustamme!

Tarjous koskee laajakaista-asiakkaitamme ja on voimassa 31.5.2018 saakka.