Bonuskanava kaikille kaapeli-tv-katsojille

Kesäkuussa kaikki kaapeli-tv-katsojat näkevät kanavan Viasat Nature kanavapaikalla 495.

Et siis tarvitse tv-korttia nähdäksesi tämän kanavan kesäkuussa. Tee kanavahaku jos kanavapaikka tai kuva ei tule esiin.

Kanava kuuluu normaalisti tv-kortin kanavatarjontaan, joten mikäli tämän kanavan lisäksi jatkossa haluaisit nähdä esim. V sport+ Suomi, Viasat Explore, Viasat History, ja Love Nature 4K -kanavat niin se onnistuu edulliseen hintaan 2,90 €/kk. Lue lisää tv-kortista ja sen kanavista tästä.


Bonuskanava sinulle, jolla on tv-kortti

Kesäkuussa tv-korttiasiakkaat saavat nauttia uutiskanavasta BBC News kanavapaikalla 347.

Kanava kuuluu kanavapaketteihin M, L ja Uutiset. Tästä pääset tutustumaan maksukanavapaketteihin. 

DEED-peruskanavan taustayhtiö SomeTV on hakeutunut konkurssiin ja kanavalla 19 ei ole enää lähetystä.

Kanavan taloudellista yhtälöä ei saatu toimivaksi, jonka tuloksena toiminta lopetetaan ja yhtiö haetaan konkurssiin.

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

SF-Kanalen on ollut jakelussa tähän saakka vain SD-tasoisena mutta keskiviikkona 31.5. klo 10.00 kanavan sisältö vaihtuu HD-tasoiseksi, kuten muutkin C More-pakettiin kuuluvat kanavat jo ovat.
 
Muutos näkyy C More, C More Total ja C More Total+ -kanavapakettien tilaajille vain parantuneen kuvanlaadun muodossa.

Henrik Ekblomin teknologiastipendi, jonka tarkoituksena on edistää alueen innovatiivista teknologista kehitystä, myönnettiin tänä vuonna kahdelle henkilölle. Ensimmäisenä esittelemme Tenholasta kotoisin olevan Emil Ekholmin.

Emil opiskelee parhaillaan toista vuotta Aalto yliopistossa, pääaineena tietotekniikka.

Saimme jutella hänen kanssaan!

Valokuidun myynti ja rakentaminen käy hyvin vilkkaana. Ja miksi ei. Valokuitu on ekologisin ja ylivoimaisesti nopein nettiyhteys. Media on uutisoinut valokuidun kyseenalaisista myyntitoimista, ja siksi olemme listanneet asiat, jotka on syytä varmistaa valokuitusopimusta tehdessäsi.

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä keväänä Suomessa ja Latviassa 12.-28.5. Pelipaikkakuntina ovat Tampere ja Riika. Leijonien ottelut sekä välierät, pronssiottelu ja finaali näkyvät MTV3:lla.

Turnauksen jokainen ottelu on nähtävissä kanavapaketeissa C More Sport, C More Total ja C More Total+.

Tilaa Omahallinnan kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Minimitilausaika on 1 kuukausi.

TARJOUKSET

Moottoriurheilukattaus saa täydennystä, kun Driftingin EM-sarja liittyy C Moren tarjontaan. Driftingin EM-sarja on maailman johtava Drift-sarja, jossa viime kauden aikana ajoi kahdeksan suomalaista. Laji vaatii tarkkuutta, nopeutta ja tyyliä. Kyseessä siis kaksintaistelua maailman parhaiden kuskien kesken.

Tämä on myös Kalle Rovanperän kakkoslaji – Kalle osallistuu rallin MM-sarjan ohella neljään DMEC-kisaan: Ruotsi, Suomi, Saksa ja Puola. Toinen Suomikulma on kesäinen kotimaan driftingkisa, joka kisataan Power Parkissa 7.-8.7; tässä suomenkielinen selostus.

Suorien kisojen lisäksi C Moreen tulossa Drifting dokkareita/minidokumenttia noin kymmenen tuntia.

Mediatiedote 5.5.2023

Kaksi pitkän linjan raaseporilaista ICT-yritystä, Karjaan Puhelin ja EKM Service, ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja syventävät yhteistyötään erityisesti yrityksille tarjottavien palvelujen osalta.  

Ylhäällä: Jonna Kankaanpää, Andreas Koschinski, Ronnie Carlsson. Alhaalla: Staffan Lindholm, Staffan Wirtanen.

Maanantaista 8.5. asiakaspalvelupisteen aukioloa pidennetään tunnilla. Aiemmin olemme avanneet ovet klo 11, mutta jatkossa avaamme klo 10. 

Uudet aukioloajat ovat:

  • Ma: 10-17
  • Ti-pe: 10-16