Karjaan Puhelimen perustaman uuden stipendin ensimmäinen hakuaika päättyi maaliskuussa. Henrik Ekblomin teknologiastipendi on suunnattu korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka suorittavat ICT:n, tietoliikenteen tai muun näihin läheisesti liittyvän innovatiivisen teknologian opintoja ja sen tavoitteena on edistää innovatiivista teknologista kehitystä Länsi-Uudellamaalla.

Karjaan Puhelimen hallitus on tänä vuonna päättänyt myöntää 2000 euron stipendin yhdelle hakijalle, Tampereen ylipiston Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnassa diplomi-insinööriksi opiskelevalle Matias Hiillokselle.

 

Nyt saat TV-kortin kahdeksi kuukaudeksi maksutta, kun hankit ensimmäisen TV-korttisi, tai kun otat jälleen käyttöön aiemmin irtisanomasi TV-kortin.

Ensimmäisen viikon aika näet koko kanavatarjontamme. Tämän jälkeen näet seuraavat extrakanavat, kunnes kaksi kuukautta kortin aktivoinnista on kulunut:

  • Animal Planet (131)
  • Investigation Discovery (127)
  • C More Juniori (154)

Tämän lisäksi näet kanavat:

  • V film hits (476) toukokuussa
  • V film action (474) kesäkuussa

Tarjous on voimassa 30.6.2022 asti. Kampanjan päätyttyä TV-kortin tilaus jatkuu normaalihintaan 2,90 €/kk neljän viikon irtisanomisajalla.

Englanninkielinen Al Jazeera International, kanavapaikalla 354, lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri. Noin puolet ohjelma-ajasta on suoria lähetyksiä. Kanavan ohjelmisto sisältää uutis-, talous- ja ajankohtaisohjelmia, dokumentteja, keskusteluohjelmia ja urheilua. Al Jazeera English avaa laajemman näkökulman myös kolmannen maailman asioihin.

Huomioithan, että kanava vaihtuu vasta 2.5.

Unelmoitko tehokkaan etätyöskentelyn tekemisestä mökiltä, landelta, huvilalta tai saaresta?

Kesäkuitu ja Sesonkikuitu ovat kuitupalveluita, jotka sopivat täydellisesti vapaa-ajanasunnon tarpeisiin! Sesonkikuitu on uusin palvelumme, joka luotiin asiakkaiden toiveiden mukaan.

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Toukokuussa kruunataan jalkapallosarjojen voittajia, startataan odotetut NHL:n pudotuspelit ja nautitaan vauhdin hurmaa kolmissa Formula 1 -kisoissa, sekä W seriesin ja Ferrari Challenge Europen parissa. Luvassa on myös golfin major-turnaus PGA Championship, UFC 274 sekä koripallon Euroliigan huipennus. Tästä pääset lukemaan kaiken moottoriurheilusta.

Ensi-illassa nähdään suositun Fast & Furious -elokuvasarjan 9. osa The Fast Saga, Anthony Hopkinsin tähdittämä The Father, sekä koko perheen seikkailu Croodit: Uusi aika.

Sarjatarjontaan taas saadaan odotettuja uusia kausia Viaplayn alkuperäissarjoista. Jännitystä tarjoilevat Partisanin ja Koneiston toiset kaudet, sekä taattua ruotsalaista draamaa Onnenlahden 4. tuotantokausi.

 

Järjestämme arvonnan Facebook-sivullamme 26.-28.4.2022. Arvonta päättyy 28.4. klo 10.00. Yksi voittaja saa V premium -kanavapaketin ja Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelun käyttöönsä toukokuun ajaksi 1.-31.5.2022. Voittaja arvotaan sivun tykkääjien kesken. Meta ei ole osallisena arvonnassa.


Määräaikaista tilausta ei jäädytetä


Jo voimassa oleva, määräaikainen V sport, V sport jalkapallo, V sport jääkiekko, V sport golf, tai V series & film -kanavapaketti jatkuu sopimuksen mukaisesti. Jos voittajalla on määräaikainen tilaus, hän voi valita, jos mieluummin haluaa voimassa olevan kanavapakettinsa ilmaiskuukauden, tai jos hän haluaa premiumsisällön lisättyä olemassa olevaan tilaukseen kuukauden ajaksi.


Palveluiden aktivoimisen rajoitukset


Kanavapaketin aktivointiin vaadittava TV-kortti ei sisälly palkintoon.

Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelu voidaan aktivoida tiliin, jonka sähköposti on jo rekisteröity suoratoistopalvelun käyttäjäksi Karjaan Puhelimen kautta. Sähköpostiosoite ei voi olla yhdistetty tiliin, jonka voimassa oleva tilaus on tilattu suoraan Elisa Viihde Viaplaysta – tällöin ainut tapa saada palvelu käyttöön, on irtisanoa nykyinen tilaus irtisanomisajan mukaisesti, jonka jälkeen tilaus aktivoidaan Karjaan Puhelimen kautta.


Henkilötiedot


Mikäli voittaja ei vielä ole asiakas, Karjaan Puhelin tarvitsee voittajan nimen, osoitetiedot ja sähköpostiosoitteen kanavapaketin ja suoratoistopalvelun aktivointiin.

Moottoriurheiluoikeudet: F1, F2, F3, Formula W series, Indycar, NASCAR, Ferrari Challenge, DTM & AMA Motorcross.

Uusi ukrainankielinen pop-up lastenkanava avattu vapaaseen katseluun kolmeksi kuukaudeksi! Kanavan sisältö on koostettu Nickelodeon ja Nick Jr. -kanavista ja dubattu ukrainan kielelle. Kanavan toimittaa Paramount yhteistyössä Pluto TV:n kanssa.

Kanavapaikka: 157.

NHK World Japan kanavapaikalla 359 on japanilaisen public service -organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa katsojalle japanilaista näkökulmaa uutisille, kulttuurille ja perinteille.