Nyt olisi aika kaivaa vanhat albumit kätköistään! Löytyykö sinulta kuvia, jotka liittyvät jotenkin Karjaan Puhelimeen? Ehkä vuoden 1927 sukupotretti puhelinpylvään vieressä, kuva itsestäsi paikallisessa puhelinkopissa 1982 tai kuva perheen ensimmäisestä televisiosta, tietokoneesta tai modeemista? Ehkä sukulaisesi on työskennellyt puhelunvälittäjänä tai asentajana?

Kokoamme nyt kevään aikana kuvia 100-vuotishistoriikkiimme. Voit ottaa kuvan valokuvastasi tai skannata sen ja lähettää meille yksityisviestinä Facebookissa tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli kuvasi sopisi historiikkiimme, otamme yhteyttä ja sovimme kanssasi kuvan käyttöoikeudesta.

Paljasta nyt kirjahyllysi aarteet!

Kuten ilmoitimme alkuvuodesta, paperilaskut ja suoramaksujen ennakkoilmoitukset ovat nyt muuttuneet maksullisiksi. 1.3.2020 lähtien niistä perimämme maksu on 1,90 €/kpl. Kertaluonteiset laskut (esimerkiksi kuituliittymän liittymismaksu) lähetetään edelleen ilman paperilaskutuslisää.

Koti ja etätyö, etäopiskelu, etätehtävät, etäyhteydenpito… ovat nyt pop. Teknologia on onneksi avannut näihin kaikkiin yhä enemmän mahdollisuuksia. Etätyö on usein tehokas ja tuloksellinen tapa tehdä töitä, ja hyvin järjestettynä se voi myös edesauttaa perheen ja työn yhteensovittamista.

Jo ennen koronaa on etätyö yleistynyt, ja nyt sitä tekevät kaikki, jotka suinkin pystyvät. Viime vuosikymmenen alkupuolella joskus tai osittain etätyötä tekeviä oli joka viides suomalainen palkansaaja, viime vuonna jo joka kolmas.

Cisco kertoi maaliskuun alussa, että Suomessa oli jo yhdessä viikossa pidetty 20 000 etätapaamista enemmän kuin normaalisti. He ennustivat myös, että maaliskuun aikana pidettäisiin ainoastaan heidän tekniikallaan 100 000 etätapaamista enemmän kuin normaalisti - ja tämän päälle tulevat vielä etätapaamiset, jotka ovat toteutetaan muiden yhtiöiden (esim. Googlen ja Microsoftin) tekniikoilla.

Olemme koonneet 10 parasta vinkkiä tehokkaaseen etätyöhön ja -opiskeluun! 

Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C More Total- ja Sport- sekä Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- ja Golf-kanavapakettien sisältöihin.

Keskitymme maanantaista 16.3. lähtien palvelemaan asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä kanavissamme sekä rajoitamme kotikäyntejä.

Pidämme palvelupisteidemme ovet suljettuina toistaiseksi ja palvelemme kasvotusten vain tapauksissa, joissa se on välttämätöntä. Soita siis ensin meille ja sovimme tarvittaessa käynnistä palvelupisteessämme. Myös yritysmyyjämme hoitavat asiakaskontaktit puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa ja keväälle suunnitellut asiakastapahtumamme on peruttu.

Asentajat jatkavat kuituliittymien asennuksia sovittujen aikataulujen mukaisesti, mutta muistathan pysytellä riittävän kaukana kotiisi tulevasta asentajasta. Myös vikatapauksissa teemme kotikäyntejä, mikäli käyntiä ei voida lykätä. Haluamme muistuttaa erityisesti vanhempia henkilöitä miettimään, onko kotikäynti välttämätön. Mikäli sairastut tai olet muutoin epävarma tilanteesta, peruutathan kanssasi jo sovitun kotikäynnin soittamalla asiakaspalveluumme. Asentajamme sopivat kanssasi uuden ajan myöhempään ajankohtaan.

Näillä varautumistoimilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme yhteyksien ja palveluiden ylläpidon ja toiminnan myös virustilanteen eskaloituessa, sekä osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Useat asiakkaamme ovat jo nyt siirtyneet pääosin etätöiden tekoon ja oletamme määrän vielä kasvavan, joten luotettavan ja toimivan kuituverkon edut ovat nyt entistäkin ilmeisempiä.

Täältä löydät yhteystietomme

Maailman parasta urheilua ja paljon muuta C Morella. C More esittää yksinoikeudella koko Formula 1-kauden lämmittelyistä viimeiseen osakilpailuun. Näet lisäksi suomalaiskuskien onboard-kamerat, varikkosignaalin ja paljon muita herkkuja C Moren suoratoistossa. Lisäksi C Moren tarjonnasta löytyy monipuolista urheilua maailman huipulta sekä sarjoja ja elokuvia.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi kuukausittain blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Henrikin blogipostaus yhteydenpidosta ja yhteiskuntavastuusta.

Toimiiko kuituliittymäsi parhaalla mahdollisella tavalla omakotitalossasi? Saathan kaiken hyödyn irti linjastasi? Myös langattomasti?

Nosta nyt Kuitukaistasi nopeus 500 MEGAAN!

Kuitukaista asuntoyhtiöiden asukkaille

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä kunnon nopeudet edullisesti:

Kuitukaista 500M vain 44,90 €/kk
Kuitukaista 300M
vain 34,90 €/kk
Kuitukaista 100M vain 29,90 €/kk


Myös nykyiset asiakkaamme
voivat nostaa Kuitukaistansa nopeutta tarjouksen mukaisesti, tai uusia nykyisen sopimuksensa, ja saada päivitetyn modeemin, mikäli vanha ei näitä nopeuksia tue.

Tarjous koskee kuituliittymällä varustettujen asuntoyhtiöiden asukkaita ja on voimassa 30.4.2020 saakka. Tarjous edellyttää 24 kk:n sopimusta. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnalla.

TILAA

Onko taloyhtiössäsi Yhtiökaista joka asuntoon?

Nosta sen nopeus asunnossasi 100 megaan huippuedullisesti - vain 9,90 €/kk!

Tarjous koskee Yhtiökaistalla (10M tai 50M) varustettujen asuntoyhtiöiden asukkaita ja on voimassa 30.4.2020 saakka. Tarjoushinta on voimassa 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnalla.

TILAA

Avausmaksu
45,00 €  
Päätelaite/modeemi 110,00 €   
Päätelaite/modeemi 139,00 €  Yhtiössä, jossa maksiminopeus 300M
     
Kuitukaista ja normaalihinta Maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kuitukaista 500M - 54,90 €/kk
500/200 Mbit/s 350-500/140-200 Mbit/s
Kuitukaista 300M - 44,90 €/kk
300/100 Mbit/s 210-300/70-100 Mbit/s
Kuitukaista 100M - 36,90 €/kk
100/100 Mbit/s 70-100/70-100 Mbit/s
     
Yhtiökaista ja normaalihinta Maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
10M + 90M lisänopeus - 14,90 €/kk 100/100 Mbit/s 70-100/70-100 Mbit/s
50M + 50M lisänopeus - 9,90 €/kk 100/100 Mbit/s 70-100/70-100 Mbit/s

Karjaan Puhelin täyttää tänä vuonna huikeat 100 vuotta. Juhlan kunniaksi tarjoamme uusiin valokuituliittymiin 100 euron liittymisalennuksen.

TILAA