Olemme suljettuna perjantaina 7.10.2022.

 • Jälleenmyyjät palvelevat normaalisti. 
 • Vikailmoituksia voi jättää vuorokauden ympäri tämän sivun kautta tai soittamalla 0800 92 788.
 • Palvelemme normaalisti taas maanantaina 10.10.

Lokakuun bonuskanava on Investigation Discovery kanavapaikalla 127. Kanavalla sukelletaan sekä Hollywoodin rikoksiin, että murhiin ja rikosteknisiin tutkimuksiin.

Kanava kuuluu kanavapaketteihin M ja L, ja se on valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

 • Tee kanavahaku tarvittaessa.
 • Huomioi, että bonuskanava vaihtuu vasta maanantaina 3.10.

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Uudet laskutiedot alla. 

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Kanavatarjontaamme on lisätty kaksi ultra HD-kanavaa. UHD-kanavat edellyttävät vastaanottoon sopivaa UHD/4K-laitetta.

 • V sport ultra HD
  Kanavapaikka: 455
  Kanavapaketti: V premium
  Tämä UHD-kanava tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen huikealla kuvanlaadulla ja uskomattomilla yksityiskohdilla. Kanavalla näytetään mm. Formula 1 Grand Prixit suomeksi selostettuina, sekä otteluita Valioliigasta ja Bundesliigasta suorina lähetyksinä. 

 • Liiga 9 UHD
  Kanavapaikka: 199
  Kanavapaketit: Telia Liigapassi och C More Total+

  Kanava lähettää vähintään kaksi viikottaista Liiga-peliä huipputarkalla Ultra HD -laadulla.

C More vahvistaa urheilutarjontaansa, kun amerikkalaisen jalkapallon ykkössarja NFL rantautuu C Moreen jo perjantaina. Uuden mediaoikeuksien sopimuksen myötä NFL:n otteluita seurataan C Moressa aina kevääseen 2025 saakka.

C Moren sopimus kattaa runkosarjan jokaiselta kierrokselta kuusi suoraa ottelua. Sunnuntai-iltaisin ohjelmistoon kuuluu myös seitsemän tunnin mittainen NFL RedZone, jossa seurataan koko kierroksen tapahtumia suorassa lähetyksessä. Lisäksi C Moressa nähdään NFL:n Euroopassa pelattavat ottelut samoin kuin kaikki pudotuspelit ja kauden huipentava Super Bowl.

NFL kuuluu jatkossa kanavapaketteihin C More Sport, C More Total ja C More Total+. 

TARJOUKSET 

GINX Esports TV kanavapaikalla 237 on maailman ensimmäinen ja suurin esportkanava. Kanavan tavoitteena on laajentaa esportsnäkyvyyttä ja kiinnostavuutta kaikille urheilusta kiinnostuneille. Ginx Esports TV tekee Lontoon konttoristaan yhteistyötä maailmanlaajuisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaakseen esportsfaneille laajan sisällön sekä esports-viihdettä, että live-turnauksia 24/7.

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan syyskuussa alkava uusi kausi ei ole enää Viaplay Groupin tarjonnassa jakelusopimuksen päättymisen vuoksi. Tämä tarkoittaa, ettei NFL enää ole osa kanavapaketteja V premium ja V sport, eikä suoratoistopalvelua Elisa Viihde Viaplay Total.