Uusi ohjelmistoversio on nyt saatavilla Zhone 2425-modeemiin! Lataa uusin ohjelmistoversio käynnistämällä modeemi uudelleen.

Tästä voit tarkistaa tuetut laitteet ja viimeisimmät ohjelmistot.

  • Torstai 16.1. klo 9-13:30.
  • Perjantai 17.1. Karjaa klo 12-16, Tammisaari suljettu.

Jälleenmyyjämme, vikailmoitus sekä helpdesk palvelevat normaalisti. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja avaamme ovemme normaalisti taas maanantaina 20.1.

Yhä useamman asiakkaamme siirryttyä paperittomiin laskuihin ja postimaksujen kallistuessa muuttuvat palveluiden kuukausimaksuista lähettämämme paperilaskut ja suoramaksujen ennakkoilmoitukset maksullisiksi.

  • 31.12 klo 11-14
  • 1.1 kiinni
  • 6.1 kiinni

Sanoma Media Finland osti iskelmämusiikkia soittavan Harju & Pöntinen -kanavan elokuussa. Sanoma Media Finland teki päätöksen olla jatkamatta kanavan toimintaa, ja lähetys päättyi etuajassa teknisten ongelmien vuoksi. Kanava kuului peruskanavatarjontaamme.

Tästä voit lukea Ylen uutisen.

  • 23.12. klo 11-17
  • 24 - 26.12. kiinni
  • 27.12. klo 11-16
  • 31.12. klo 11-14


Kirjautumissivumme Kirjaudu palveluihin on saanut uuden ulkoasun. Käyttöohjeet löytyvät nykyään kirjautumissivun lopussa. Kirjautumissivulle lisättiin myös uusi palveluiden ja laskujen hallintasivusto Minun Palveluni. Tähän asti käytetyt tv-palveluiden, F-Securen ja sähköpostipalveluiden hallintasivustot jatkuvat normaalisti - näitä palveluita ei hallinnoida Minun Palveluni kautta.

Käyttäjätunnuksen luomisessa sinun pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Kirjautumalla sisään näet aktiiviset tilauksesi ja voit tarkastella sekä muuttaa omia tietojasi. Lisäksi voit avata ja tallentaa laskujasi sekä vaihtaa laskusi maksupäivää. Huomioi, että viivästyskorko peritään normaalisti, kun siirtää maksupäivää.

Tämän vuoden joulukalenteri on helppo: me kysymme, sinä vastaat! Kolme voittajaa arvotaan kolmena maanantaina (9, 16 ja 23.12) jouluaattoon asti. Voittajat saavat valita neljästä lahjakorttivaihtoehdosta: Karjaan tai Tammisaaren keskustayhdistys, S- tai K-ryhmä.

Voit kommentoida jokaista kalenteriluukkua. Nyt kannattaa todellakin tykätä meistä Facebookissa, niin et taatusti missaa yhtäkään kalenteriluukkua. Facebook ei ole osallisena arvonnassa, mutta osallistuminen vaatii että sinulla on siellä tili. Lykkyä tykö! 

Black Fridayn kunniaksi saat yhden kansainvälisistä kanavapaketeistamme veloituksetta loppuvuodeksi!

Kanavat Fine Living ja Food Network ovat muutettu HD-kanaviksi. Kanavat sisältyvät L-pakettiin, jota tällä hetkellä voit kokeilla puoleen hintaan kolmen kuukauden ajan. Laajaan L-pakettiin kuuluu 34 kanavaa.