Lehdistötiedote 12.12.2018

Sven Holmbergin muotokuva paljastettiin 10.12.2018. Läsnä tilaisuudessa olivat edustajat Karjaan Puhelimen hallintoneuvostosta, hallitus, toimitusjohtaja ja johtoryhmä sekä muotokuvan maalannut Camilla Pulkki.

Karjaan Puhelimen hallintoneuvostossa istunut Henrik Lindholm piti puheen muotokuvan paljastustilaisuudessa ja totesi Sven Holmbergin osoittautuneen sekä sivistyneeksi, sitoutuneeksi että tulossuuntautuneeksi puheenjohtajaksi. Hänen osallistava työskentelytapansa on saanut kaikki viihtymään ja tehnyt yhteistyön helpoksi. Tämä yhdistettynä haluun työskennellä yleisen hyvän eteen on johtanut hyviin tuloksiin.

Edelleen Lindholm totesi, että operatiiviselle johdolle on tärkeää, että hallitus tukee sen työtä ja asettaa selkeät tavoitteet. Tässä on hallituksen puheenjohtajalla keskeinen rooli, mikä on ensisijaisen tärkeää hallituksen ottaessa kantaa yrityksen toimintaan sen tärkeissä tienristeyksissä.

Karjaan Puhelimen viimeaikainen kehitys ja muutokset ovat tehneet Länsi-Uudestamaasta yhden maamme johtavista alueista kiinteiden kuituverkkojen suhteen. Tänä aikana puheenjohtaja Sven Holmbergin ominaisuuksista ja tiedoista on ollut paljon etua – Hänellä on paikallistuntemusta, alueellinen näkökulma sekä tarvittaessa myös kansallista näkemystä, mistä on yhtiölle suuri hyöty. Nyt Holmberg jatkaa Karjaan Puhelimen hallintoneuvostossa.


Sven Holmberg Karjaan Puhelimen hallituksessa ja hallintoneuvostossa:
Hallituksen varajäsen 29.5.1985 - 25.5.2000
Hallituksen jäsen 26.5.2000 - 10.12.2008
Hallituksen puheenjohtaja 11.12.2008 - 25.9.2018
Hallintoneuvoston jäsen 26.9.2018 -

Konstnären Camilla Pulkki och Sven Holmberg vid sitt porträtt 10.12.2018 foto Henrik Ekblom

Kuvassa Sven Holmberg ja Svenin tytär, taiteilija Camilla Pulkki


Lisätiedot:
Sven Holmberg, puh. 040 510 3760
Taiteilija Camilla Pulkki, puh. 0440 876 324
Karjaan Puhelin Oy:n TJ Henrik Ekblom, puh. 044 744 0420

Näet golfia jatkossa muilla C Moren kanavilla sekä suoratoistopalvelussa

C More esittää maailman parasta golfia myös vuonna 2019, vaikka erillinen C More Golf HD -kanava päättyy 31.12.2018. Huipputasoinen PGA Tour jatkuu entiseen tapaan C More Sport -kanavilla ja C More -suoratoistopalvelussa.
PGA Tour pyörii lähes vuoden ympäri. Suorat lähetykset esitetään jokaisesta kisasta torstaista sunnuntaihin. Vuoden kohokohtiin kuuluu mm. The Players Championship, jota kutsutaan ”viidenneksi Major-turnaukseksi”. PGA Tourilla pelaavat käytännössä kaikki maailman parhaat pelaajat.

Olethan myös huomannut, että kun nyt tilaat meiltä C More -kanavapaketin määräaikaisella sopimuksella, saat käyttöoikeuden myös vastaavaan C More -suoratoistopalveluun. Saat siis enemmän sisältöä ja voit katsoa sitä missä tahansa!
C More -suoratoistopalvelusta löytyy paljon kotimaisia sarjojen alkuperäistuotantoja, pohjoismaisia jännäreitä, suosituimmat sportit livenä (kaikki matsit eivät mahdu kanaville!) sekä mm. F1-lisäherkut.

Tarjoamme nyt kaikille kuituasiakkaillemme omakodeissa ennen näkemätöntä gigan nopeutta. Uuden Kuitukaista 1000M:n maksimi latausnopeus on 1000 Mbit/s ja lähetysnopeus 200 Mbit/s. Tällä lataat netistä varmasti kaiken haluamasi, teet työt lennokkaasti ja pelaat vaikka koko kaveriporukalla. Takuulla ei töki!

Hinta OmaKuitu-pakettina (sis. myös Kaapeli-tv-palvelun sekä TV-kortin) 89,90 €/kk ja puhtaana Kuitukaistana 84,90 €/kk.

Huomioithan, että tällaiset nopeudet saat hyötykäyttöön liittämällä tietokoneesi kuitumodeemiin Ethernet-kaapelilla ja tietysti koneessakin pitää olla riittävästi potkua. Etenkin perheille, joissa on useampia suurkuluttajia, tämä on juuri se oikea Kaista! Langattomasti et valitettavasti näihin nopeuksiin peruspurkeilla pääse, vaan sekä WLAN-tukiaseman että vastaanottavan laitteen tulee olla parempaa tasoa.

1000M 1024x768px 2

Kun tilaat meiltä C More -kanavapaketin määräaikaisella sopimuksella, saat käyttöoikeuden myös vastaavaan C More -suoratoistopalveluun. Saat siis enemmän sisältöä ja voit katsoa sitä missä tahansa!

Etu sisältyy C More Total - ja C More Sport -pakettien 6 ja 12 kuukauden kampanjoihin:

C More Sport ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 24,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta. 

C More Sport kaksi ensimmäistä kuukautta 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 24,95 €/kk. Tarjous edellyttää 12 kk määräaikaista tilausta.

C More Total ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 29,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta. 

C More Total kaksi ensimmäistä kuukautta 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 29,95 €/kk. Tarjous edellyttää 12 kk määräaikaista tilausta.

C More Sport ja Viasat Urheilu ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 49,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.


C More -suoratoistopalvelusta löytyy paljon kotimaisia sarjojen alkuperäistuotantoja, pohjoismaisia jännäreitä, suosituimmat sportit livenä (kaikki matsit eivät mahdu kanaville!) sekä mm. F1-lisäherkut =)

C Moren katsominen onnistuu iOS- ja Android-mobiililaitteilla, Windows- ja Mac-tietokoneella sekä eräillä älytelevisioilla. Ilman TV:n omaa sovellusta saat C Moren televisioosi käyttämällä esim. Chromecastia tai Applen Airplaytä.
Voit käyttää C More -tunnustasi maksimissaan kahdessa laitteessa samanaikaisesti. Näiden lisäksi voit katsoa myös kaapeliverkon C More -kanavapakettia samanaikaisesti.

Muistathan, että kaikkiin Viasat-kanavapaketteihimme kuuluu myös Viaplay!


C More brand logo red

Inkoolaisille tarjotaan nyt mahdollisuutta nousta Suomen kuntien huippukastiin kiinteiden yhteyksien saatavuudessa. Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut, esim. terveyspalvelut, yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Länsiuusmaalaisten omistama paikallinen kuituyhtiö Karjaan Puhelin on kiinnostunut rakentamaan optista kuituverkkoa koko Inkooseen, niin keskustaan kuin haja-asutusalueellekin. Yhtiö on rakentanut kuitua koteihin ja yrityksiin Raaseporissa ja Hangossa jo kymmenen vuoden ajan.

Inkoossa Karjaan Puhelin on tänä vuonna rakentanut kuituverkkoa Degerbyssä, Barölandetilla, Grönkullantien alueella sekä kunnan kaavoittamille uusille tonteille. Aikaisemmin on kuidutettu Söderkulla-Fagervik-aluetta, Betesmarken sekä useita asuntoyhtiöitä. Jo tehtyä noin miljoonan euron investointia on tarkoitus jatkaa edelleen tulevina vuosina ja myynti onkin jo käynnissä muutamalla ensi vuonna rakennettavalla alueella keskustassa. Lisäksi tarkoitus on myydä liittymiä Västankvarn-Tallbacka-Gumböle-alueella, jossa kaapelia kaivetaan yhteistyössä sähköyhtiön kanssa sekä ensimmäisellä alueella Tähtelässä.

Inkoon kunnassa erittäin suuri osa kiinteistöistä sijaitsee haja-asutusalueella, jossa investoinnit nousevat korkeiksi mm. pitkien välimatkojen takia. Projektin suuruusluokka on kokonaisuudessaan noin 10 miljoonaa euroa, jonka Karjaan Puhelin on valmis investoimaan, kunhan riittävä tilaajamäärä saavutetaan niin keskustassa kuin maaseudullakin.

Kunnanjohtaja Robert Nyman, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Robert Lemström sekä tekninen johtaja Peter Bergman vierailivat Karjaan Puhelimella lokakuun lopulla. He kannustavat nyt kaikkia kuntalaisia ilmoittamaan kiinnostuksestaan kuituliittymiä kohtaan, jotta koko kunta saataisiin kuidutettua tulevina vuosina. Alla olevassa kuvassa heidän lisäkseen Partik Gustafsson, Jonna Kankaanpää sekä Henrik Ekblom Karjaan Puhelimelta. 

Lue tästä Inkoon kunnan tiedote asiasta.

Gruppfoto webb

Huollamme kaapeli-tv-verkkoamme torstaina 25.10. klo 12-13. Työt voivat aiheuttaa lyhyitä lähetyshäiriöitä asiakkaillemme Karjaalla, Inkoossa ja Lappohjassa.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Penkkiurheilijalle koittaa todelliset kissanpäivät kun Viasat ja Karjaan Puhelin tarjoavat vapaakatselun 5. - 7.10.2018. Viikonlopun ajaksi avataan kanavat Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko ja Viasat Jalkapallo. Kattaus on monipuolinen ja runsas: 5 huippumatsia Englannin Valioliigasta, tiukkoja lätkäotteluita niin KHL:stä kuin NHL:stä, Bundesliigaa ja paljon muuta. Kotikatsomo kuntoon, nyt sille tulee käyttöä!

Vapaata viikonloppua seuraat kaapeli-tv-palvelussamme ja katsomiseen tarvitset vain HD-television. Avattavat kanavapaikat ovat 460 ja 464 (Urheilu ja Urheilu HD), 480 (Jääkiekko HD) ja 452 (Jalkapallo HD).

Openweekend 1200x628 webbsida

TotoTV avataan veloituksetta katsottavaksi kaikille kaapeli-tv-asiakkaillemme 1.-14.10. Kanava näkyy ilman TV-korttia kanavapaikalla 398. Jos kanava ei näy automaattisesti, tulee laitteeseen tehdä uusi kanavahaku ja tarvittaessa tehdasasetusten palautus.

TotoTV:stä näet päivittäin kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta.

TotoTV:n studiolähetykset koeajan aikana:

1.10. Magic Monday-studio 18:00-21:00
3.10. Vermon Toto65-studio 18:00-21:00
6.10. Lauantain Toto76-studio 15:00-18:00
8.10. Magic Monday 18:00-21:00
10.10. Vermon Toto65-studio 18:00-21:00
13.10. Lauantain Toto76-studio 15:00-18:00

Lähetys-aika on noin klo 12:00 – 23:30.

Mikäli haluat jatkaa TotoTV:n katsomista koeviikkojen jälkeen niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 019 278 450tai s-posti aspa[a]kpoy.fi. TotoTV-paketti maksaa 18,05 €/kk.

toto

Tammisaaren liikkeemme on kiinni 24.-25.9. Karjaan asiakaspalvelumme on auki normaalisti. Palvelemme myös puhelimitse 019 278 480.

Tammisaaressa voit myös kääntyä jälleenmyyjiemme puoleen (Euronics ent.Tekniset ja Gigantti).

Mestarien Liigan lähetysoikeudet siirtyivät Suomessa Viasatilta C Morelle tämän kauden alusta. Mikäli haluat seurata UCL-pelejä, tilaa kaapeli-televisioosi C More Sport - tai Total -paketti.

Viasatin Ruotsin kanavilla Viasat Fotboll, Viasat Sport ja Viasat Sport Premium lähetetään UCL-otteluita, mutta heillä ei ole oikeutta näyttää niitä Suomessa. Tästä johtuen nämä kanavat ovat pimeinä otteluiden aikana.