Love Nature on kanadalainen erikoiskanava, joka lähettää dokumentteja ja sarjoja luonnosta ja villielämästä. Kanavalla saat seurata vastasyntyneitä eläimiä, maatilan elämää, kaloja ja nisäkkäitä vedessä, aavikon eläimiä, vaarallisia petoja, isoja kissoja ja pelastettuja eläimiä. Varsinkin sunnuntaisin näytetään perheen nuoremmille sopivaa sisältöä.

Kanava lisätään L-kanavapakettiin, jossa se korvaa 31.7. päättyvän kanavan Outdoor Channel.

Bonuskanava vaihtuu maanantaina 2.8.

 

NHK World TV HD, kanavapaikalla 359, on Japanin yleisradioyhtiön kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa uusinta tietoa Japanista ja Aasiasta, ja antaa katsojalle japanilaisen näkökulman uutisiin, kulttuuriin ja perinteisiin.

Kanava kuuluu Uutiset-kanavapakettiin ja on valittavissa kaikkiin Mix-kanavapaketteihin.

Kanavat Fashion TV Paris (252) ja Fashion TV Midnight Secrets (253) poistuvat valikoimasta 31.7.2021. Siihen asti kanavat kuuluvat Muoti-kanavapakettiin, joka myös päättyy samana päivänä.

Kanavat EBS (345) ja EBS+ (346) poistuvat valikoimasta 31.7.2021. Siihen asti kanavat kuuluvat Uutiset-kanavapakettiin. 

Kanava Outdoor Channel (230) poistuu valikoimasta 31.7.2021. Siihen asti kanava kuuluu L-kanavapakettiin. Tulemme tiedottamaan lisää korvaavasta kanavasta Love Nature.

Kanavan VH1 (139) nimi vaihtuu, kanavan uusi nimi 1.8 alkaen on MTV 00s.

Muistilista ukonilmalla:

  • Irrota virtajohdot pistorasioista.
  • Kännykän akkua ei kannata ladata ukonilmalla.
  • Laitteet kannattaa suojata ylijännitesuojilla.
  • Varmista laitteiden toimivuus ennen vikailmoituksen tekemistä (24/7). Voit lainata meiltä modeemin tai virtalähteen. Katso myös, kuinka jälleenmyyjämme pystyvät auttamaan sinua aukioloaikojemme ulkopuolella.

Toivotamme kaikille asiakkaille ihanaa juhannusta! 

Raasepori-mitali Comitatus Raseburgensis Sigillum 2020 jaettiin entiselle toimitusjohtajallemme, Henrik Ekblomille. Lue perustelut alempana.

Vasemmalta kunniamerkkitoimikunnan puheenjohtaja Henrik Lindholm, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Linnéa Henriksson, Henrik Ekblom, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anders Walls ja kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist.

Uusi ohjelmistoversio on nyt saatavilla Zhone-modeemeihin 2425A1, 2428A1, 2427, 2427A ja 2727A1. Lataa uusin ohjelmistoversio käynnistämällä modeemisi uudelleen.

Kuukauden bonuskanava on C More Juniori. Kanava tarjoaa yllin kyllin katseltavaa perheen pienimmille Muumilaakson tarinoista koko perheen animaatioelokuviin. Tämä on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan!

Kanavapaikat: 152 ja 154 (HD).

Kaikille nykyisille KEY-asiakkaillemme on lähetetty F-Securen toimesta viesti, jossa kerrotaan palvelun uudistuksesta. Viestissä on asennuslinkki, joka ohjaa päivittämään ja asentamaan uuden ID Protection -sovelluksen. Viestissä on myös linkki F-Securen tukisivustolle, josta löytyy tarkempia ohjeita asennukseen ja palvelun käyttöön. 

Kaapelitelevisioverkon kanavanumerot tulevat 31.8.2021 muuttumaan niin, että vapaasti vastaanotettavien tv-kanavien teräväpiirtoversiot löytyvät jatkossa kanavaluettelosta ensimmäisenä, eli kanavapaikoilta ykkösestä eteenpäin. Perinteisen tarkkuuden kanavat puolestaan siirtyvät alkamaan kanavanumerosta 21. Mikään tv-kanava ei poistu valikoimasta – ne vain vaihtavat keskenään paikkaa kanavalistauksessa. Kanavahaku voi olla tarpeen.

Lue lisää tv-muutoksesta

Olemme päivittäneet Viestintäpalvelujen erityisehtoja yrityksille ja yhteisöille. Uudet ehdot tulevat voimaan 1.7.2021 ja niissä on otettu huomioon viestintäpalvelusopimuksia koskevan säädännön muutokset. 

Uudet ehdot korvaavat aiemmat vastaavat, vuonna 2015 voimaan tulleet, ehdot. Myös muihin erityisehtoihimme on tehty pieniä muuoksia uuden säädännön ja kuparipalveluiden sulkemisen johdosta.

Tästä pääset lukemaan uudet ehdot kokonaisuudessaan. Mikäli haluat kysyä uusista ehdoista tai haluat niiden paperikopion, ota yhteyttä yrityspalveluumme.