Maailman parasta urheilua ja paljon muuta C Morella. C More esittää yksinoikeudella koko Formula 1-kauden lämmittelyistä viimeiseen osakilpailuun. Näet lisäksi suomalaiskuskien onboard-kamerat, varikkosignaalin ja paljon muita herkkuja C Moren suoratoistossa. Lisäksi C Moren tarjonnasta löytyy monipuolista urheilua maailman huipulta sekä sarjoja ja elokuvia.

C More, V sport, series & film ja Viaplay-suoratoistopalvelu palaavat normaalihinnoitteluun 1.7.2020.

Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 19.6. Tervetuloa taas maanantaina 22.6.
Vikailmoituksemme palvelee 24/7, puh. 0800 92 788

Hyvää juhannusta!

jussi

Mediatiedote 9.6.2020

Karjaan Puhelimen yhtiökokous hyväksyi perjantaina ehdotuksen, jonka mukaan investointeja alueellisen kuituverkon rakentamiseksi jatketaan. Tähän mennessä tehdyt panostukset on otettu vastaan hyvin ja yhtiökokous näki, että uskallusta löytyy satsata edelleen niin haja-asutusalueille kuin uusille keskusta-alueillekin Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Uusia talouksia liitetään edelleen kuituverkkoon myös Hangossa ja Raaseporissa.

Aikaisempi, vuonna 2008 tehty investointipäätös rakentaa kuituverkkoa 30 miljoonalla eurolla Raaseporin, Hangon ja Inkoon alueelle viidentoistavuoden aikana sai nyt jatkoa. Uuden päätöksen mukaisesti yhtiön kuituinvestoinnit tulevat nousemaan 60 miljoonaan euroon vuoteen 2035 mennessä. Nyt yhtiön kuituverkko kattaa Hangon, Raaseporin, Inkoon ja myös Siuntion alueita. Kiinnostuskartoitusta on aloitettu myös Kirkkonummella. Noin 12 000 taloutta on jo liittynyt kuituverkkoon ja 100-vuotiaan kupariverkon viimeiset osat suljetaan ja korvataan kuidulla tämän vuoden loppuun mennessä. Vuoden 2019 loppuun mennessä Karjaan Puhelin oli investoinut alueen kuituverkkoon 25 miljoonaa euroa ja nostanut seudun Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille.

Kuituinvestointien lisäksi yhtiö tulee panostamaan ilmastoon ja ympäristöön. Karjaan Puhelin osallistuu Dragsvikin aurinkovoimalan rakentamiseen yhdessä Raaseporin Energian ja Raaseporin kaupungin kanssa, ja yhtiön autot vaihdetaan vähitellen sähköautoihin. Varoja on varattu myös uuteen teknologiaan, joka voi tarkoittaa esimerkiksi osallistumista paikallisiin datakeskus- tai älytieprojekteihin. Karjaan Puhelimen panostukset tulee nähdä osana kokonaisuutta, jossa yhdessä muiden kunnallisten ja yksityisten toimijoiden kanssa luodaan kilpailukykyistä älykästä aluetta. Tämä ”Smart Region” kattaa rannikon kunnat Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon, Raaseporin ja Hangon, joiden alueellinen kuituverkko on yhteydessä koko muuhun maailmaan Hangon kansainvälisen merikaapeleiden solmukohdan kautta.

Raaseporin Osuuspankin toimitusjohtaja Mats Enberg ja Raaseporin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anders Walls osallistuivat yhtiökokoukseen. Mats Enberg toteaa, että satsaus on tervetullut taloudellinen piristysruiske infrastruktuuriin, joka varmuudella tulee nostamaan alueen kilpailukykyä ja hyvinvointia. Anders Walls näkee investoinnit tarpeellisina varmistamaan vakituisten ja kesäasukkaisen, yritysten, koulujen ja kuntien vakaat yhteydet ja parhaat etätyömahdollisuudet.

Henrik Ekblom, Karjaan Puhelimen toimitusjohtaja, toteaa, että olemme nähneet vasta alkua tulevasta teknologisesta kehityksestä. Esimerkkinä voi ajatella holografista 3D-etäkokousta, jossa on mahdollisuus aitoon näköyhteyteen. Osallistujan kokemus lähestyy samaa kuin perinteinen kokous, jossa henkilöt ovat fyysisesti läsnä. Kehitys vaatii suuren tietomäärän välittämiseksi, ”juuristoksi”, hyvin rakennettua valokuituverkkoa.

Lisätietoa:

Henrik Ekblom, toimitusjohtaja, Karjaan Puhelin Oy, 044 744 0420, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Mats Enberg, toimitusjohtaja, Osuuspankki Raasepori, 050 356 0517, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Anders Walls, Raaseporin kaupunkihallituksen puheenjohtaja, 040 519 2991, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja, joka on työllään nostanut alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 26 alan asiantuntijaa sekä ison määrän yhteistyökumppaneita ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.

Koronahinnoittelu jatkuu vielä tämän kuukauden ajan. Viaplay palaa normaalihinnoitteluun 1.7.2020 alkaen. Tiedotamme, kun saamme lisää tietoa kanavapakettitilausten hinnoittelun jatkosta. 

Espanjan La Ligan jalkapallotähdet kohtaavat jälleen koronatauon jälkeen. Torstaina 11.6. jatkuvaa La Ligaa juhlistetaan C Morella näyttävästi herkullisen Sevillan derbyn ympärille koottavassa studiolähetyksessä. C More esittää kaikki kesän La Liga -ottelut suorana.

Viasatin graafinen ilme uudistuu 1.6.2020. Vaikka nimet ja logot vaihtuvat, kanavapaketteihin ja kanavien sisältöön ei tule muutoksia. Kanavat löytyvät jatkossakin samoilta, tutuilta kanavapaikoilta kuin ennen.

Olisitko sinä tiimiämme täydentävä IT-asiantuntija? Saatat olla etsimämme insinööri (tai vastaava), mikäli olet kaksikielinen ja palat mielenkiinnosta uutta teknologiaa kohtaan!

Tarjoamme sinulle modernin ja joustavan tavan työskennellä alalla, joka sekä ohjaa käynnissä olevaa digitalisaatiota että seuraa sitä. Meillä saat käyttää ja kehittää osaamistasi motivoivassa työympäristössä.

Tehtävässä toimit teknisenä IT-asiantuntijana toimitusrajapinnassamme ja teknisten tietojärjestelmien parissa. Työskentelet osana teknistä tiimiämme ja myös ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Olet tärkeässä roolissa kuitupalveluiden ylläpidossa ja toimituksissa asiakkaille. Työsi on vaihteleva ja sisältää niin vaativia teknisiä tehtäviä kuin asiakaspalveluakin.

Pääasiallinen työpisteesi on Karjaalla, mutta olet valmis työskentelemään joustavasti koko toiminta-alueellamme.

Edellytämme sinulta tietoverkko-osaamista erityisesti seuraavilla alueilla: TCP/IP-verkot, reititys, palvelinjärjestelmät, Wi-Fi jne. Pitkää työkokemusta alalta et välttämättä tarvitse, vaan paikka soveltuu hyvin myös vastavalmistuneelle, joka on innokas oppimaan lisää alasta.

Luonteeltasi olet sosiaalinen ja joustava, osaat työskennellä tiimissä ja toimia asiakasrajapinnassa. Asenteesi on innokas ja haluat todella oppia alaamme. Priorisoit tehokkaasti ja keskityt olennaiseen etkä pelkää ottaa vastuuta, ja ajan myötä kasvat yhä keskeisempään rooliin teknisessä tiimissämme.

Lähetä hakemuksesi sekä CV ja palkkatoive 21.6.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kyselyt yllä mainittuun osoitteeseen tai puhelimitse 019 278 442.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja. Olemme työllämme nostaneet alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 25 alan asiantuntijaa ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.

Kun tilaat C More -kanavapaketin määräaikaisella kampanjalla, sisältyy tilaukseesi vastaavat sisällöt myös C More-suoratoistopalvelussa! Olemme koonneet alle C Moren parhaat toukokuun sisällöt.

Liveurheilun ystävien pitkä odotus on vihdoin ohi kun Bundesliiga palaa kahden kuukauden tauon jälkeen. Kaikki ottelut ovat katsottavissa Viaplayssa ja suurin osa myös Viasatin urheilukanavilla. Muistathan, että Viaplay aina sisältyy Viasat-kanavapakettitilaukseesi.