NHK World TV HD, kanavapaikalla 359, on Japanin yleisradioyhtiön kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa uusinta tietoa Japanista ja Aasiasta, ja antaa katsojalle japanilaisen näkökulman uutisiin, kulttuuriin ja perinteisiin.

Kanava kuuluu Uutiset-kanavapakettiin ja on valittavissa kaikkiin Mix-kanavapaketteihin.

Uudet korttikanavat

Nämä korttikanavat lisättiin jo 1.10:

 • V sport+ Suomi (464)
 • France 24 English HD (353)


Uudet korttikanavat 1.11. alkaen: 

 • Viasat Explore HD (491)
 • Viasat History HD (493)
 • Viasat Nature HD (495)


TV-korttikanavat näkyvät jokaisella asiakkaalla, jolla on TV-kortti.

Onko sinulla jokin näistä Viasatin kanavista MIX-kanavapaketissasi? Vaihdathan sisältösi joko Omahallinnan kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Uudet kanavat 1.11.

 • Uusi peruskanava: INEZ HD (19)
 • Uusi maksukanava: France 24 Francais HD (376). Kanava lisätään S-pakettiin ja Ranska-pakettiin. 

HD-kanavapäivitykset

Seuraavat kanavat muutetaan SD-kanavista HD-kanaviksi:

 • Discovery Science (129) muuttuu HD-kanavaksi 28.10.
 • Investigation Discovery (127) muuttuu HD-kanavaksi 28.10.
 • Tanskalainen DR2 (261) muuttuu HD-kanavaksi 25.11.

Kanavamuutokset

 • V sport hockey on 1.11. alkaen V sport vinter.
 • SD-versio kanavasti V sport Suomi päättyy 25.11.
 • SD-versiot C Moren kanavista päättyvät 25.11.
  • poikkeus: C More Max päättyy F1 kauden jälkeen 13.12.
  • poikkeus: SF-kanalen jatkuu SD-kanavana.


Lue tästä lokakuun kanavamuutoksista.

Sähköpostipalvelumme webmail-käyttöliittymän ulkoasu uudistui. Pääset sisäänkirjautumissivulle samaan tapaan kuin tähänkin asti, joko suoralla verkko-osoitteella www.webmail.ktnet.fi tai Kirjaudu palveluihin kautta. Joidenkin toimintojen sijainnit muuttuvat, muuten webmailin toiminnot pysyvät entisellään. 

Sähköpostipalvelumme webmail-käyttöliittymän ulkoasu uudistuu syyskuun lopussa. Pääset sisäänkirjautumissivulle samaan tapaan kuin tähänkin asti, joko suoralla verkko-osoitteella www.webmail.ktnet.fi tai Kirjaudu palveluihin kautta.

Webmailin toiminnot pysyvät entisellään, mutta ulkonäkö ja joidenkin toimintojen sijainnit muuttuvat.

Lauantaina 4.9. Siuntio-päivä järjestetään Aleksis Kiven koulun pihalla klo 10-14.

Olemme paikalla, tule moikkaamaan ja keskustelemaan kuidusta! 

Kaapelitelevisioverkon kanavanumerot ovat nyt vaihdettu ja teräväpiirtokanavat (HD) löytyvät kanavaluettelon alusta. Perinteisen tarkkuuden kanavat alkavat kanavanumerosta 21.

Uusimmmat laitteet löytävät muuttuneet kanavapaikat automaattisesti. Jos televisiosi/digiboksisi ei kuitenkaan hae uusia teräväpiirtokanavia tai muuttunutta kanavajärjestystä automaattisesti, kannattaa tehdä kanavahaku.

LUE LISÄÄ

Amerikkalainen uutiskanava Bloomberg TV, kanavapaikalla 352, kertoo kaiken tietämisen arvoisen taloudesta ja liiketoiminnasta. Uutisoinnin lisäksi laajoja erikoislähetyksiä ja viikottaisia teemaohjelmia. Englanninkielinen puhe ja tekstitys, livelähetyksissä ei tekstitystä. Kanava kuuluu sekä M- että L-kanavapakettiin.

HD-kanavat ovat uusi normaali. Kaapeli-tv-verkon kanavanumerot muuttuvat 31.8. niin, että peruskanavien HD-versiot löytyvät kanavaluettelosta ensimmäisenä. Kanavahaku voi olla tarpeen.

MITÄ? Teräväpiirtoiset HD-kanavat vaihtavat paikkaa perustasoisten SD-kanavien kanssa. Näin HD-kanavat ovat jatkossa kanavaluettelon alussa, paikoilla 1–20 ja SD-kanavat paikoilla 21–40. Esim. YLE TV1 HD on jatkossa kanavapaikalla 1.

MILLOIN? Muutokset tehdään maanlaajuisesti kaapeli-tv-verkoissa 31.8.2021 klo 10.00 alkaen ja niiden arvioidaan olevan valmiina klo 15.00 mennessä. Toimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä heti muutoksen jälkeen, vaan voit hakea kanavat myöhemminkin.

MITEN? Muutoksen jälkeen uudemmat laitteet löytävät muuttuneet kanavapaikat automaattisesti. Jos televisiosi ei kuitenkaan tee tätä automaattisesti, tee kanavahaku. Palauta tehdasasetukset tarvittaessa. Lisätiedot löytyvät televisiosi käyttöohjeesta.

MIKSI? Jotta katselukokemuksesi paranee! Kuvan laatu tarkentuu koko ajan ja teräväpiirtokuva on nykypäivän normaali – valtaosalla kaapeli-tv-katsojista on jo HD-vastaanotin.

LUE LISÄÄ MUUTOKSESTA

TARVITSETKO APUA? Muutoksen jälkeen voit tarvittaessa tilata kanavanhakuapua kotiisi (25 €) soittamalla asiakaspalveluumme.