Telia Liigapassi –  kanalpaketet som bjuder på hela FM-ligasäsongen 2020-21.

Nu kan du lyssna på det första avsnittet av vår podcast. Det första avsnittet berättar om telefonen och hur den når Finland och Västnyland, de första utmaningarna och satsningarna, stabilitet och stora investeringar, telefonanslutningar, nya kablar och en första automatisering. Hundraårshistoriken "Från telefonstolpar till fiberkablar" är skriven av Christoffer Holm.

Lyssna här: 1. Ett företag för regionens bästa | 1920 - 1938

Pressmeddelande 4.9.2020.

För Ingå kommun är förbättrandet av trafiksäkerheten på stamväg 51 av högsta prioritet och kommunen jobbar med detta på flera fronter. Ett av projekten, det intelligenta vägprojektet Route 51, har fått en stark aktör bakom sig då VTT, som följt projektet en längre tid, visat intresse av att föra projektet vidare.

Projektet har sedan tidigare drivits av Ingå kommun i samarbete med Karis Telefon och Raseborgs Energi. Även Nokia och Destia samt många andra har varit med i det förberedande arbetet.

Här har vi samlat höstens utbud på C More och V sport, series & film -kanalerna.

Vill du få en inblick i fiberprojektets nätbyggnadsprocess; från planeringsstadiet till att fiberkabeln grävs fram till de hus som beställt fiberanslutning? Se vår nya nätbyggnadsvideo!

Väntar du på att få fiberanslutningen installerad, eller är annars bara nyfiken på hur installationen går till i ditt hem? Se vår nya heminstallationsvideo!

Mer information om grävningarna och installationen hittar du här.

Kanalen TV-3 International har lagts till i Ryska-kanalpaketet på kanalplats 379.

PRESSMEDDELANDE 20.7.2020

Raseborgs Energi har beviljats bygglov för byggandet av det stora solkraftverket på 1 MW till Björknäs i Ekenäs som planerats sedan hösten 2018. Bygglovet har vunnit laga kraft och byggarbetena på området kommer att börja inom kort.

Åskväder förorsakar ofta fel och blixten kan lätt förstöra ömtåliga elapparater. P.g.a. detta lönar det sig att dra ur strömkablarna ur uttaget i väggen på tv:n, datorn, modemet, trådtelefonen och fiberterminalen vid åskväder. Förbered dig inför detta också ifall dina apparater står oanvända och utan övervakning under en längre period.

Världens bästa sport och mycket mer på C More. Med ensamrätt visar C More hela Formel 1-säsongen från uppvärmningarna till den sista deltävlingen. Dessutom ser du de finländska förarnas onboard-kameror, depåsignalen och många fler godbitar i C More-streamingtjänsten. Till på köpet hittar du även världsomfattande toppsport, serier och filmer i C Mores utbud.

C More, V sport, series & film och Viaplay-streamingtjänsten återgår till normalprissättning från och med 1.7.2020.