Fiberanslutningen är en enkel, snabb och kostnadseffektiv lösning till invånarnas fördel

Fiberanslutningen möjliggör vardagen för alla som bor i fastigheten, vare sig invånaren distansjobbar eller -studerar, spelar online, streamar, laddar upp stora filer, sitter i videomöten, skickar e-post, betalar räkningar, ringer upp en vän eller tittar på kabel-tv.

Skriv din adress i sökfältet, så får du veta om det redan är möjligt att beställa en tilläggshastighet eller Fiberbredband till din adress.

Husbolaget kan när som helst uppdatera de nuvarande tjänsterna till Bolagsbredband. Kontakta din disponent eller styrelseordförande, som kan be om offert av oss.

Bolagsbredband med kabel-tv

När husbolaget har Bolagsbredband får alla lägenheter varsin internetanslutning med bashastighet och kabel-tv med ett tjugotal baskanaler. 

Om den valda bashastigheten inte räcker till invånarens egna behov, kan hen själv beställa en snabbare, förmånlig tilläggshastighet till sin lägenhet, samt övriga konsumenttjänster enligt eget tycke. Invånaren ingår ett eget avtal med oss om tilläggshastigheten.

Exempel. Husbolaget väljer bashastigheten 50M, vilket innebär att alla lägenheter får en egen internetanslutning med hastigheten 50/50 Mbit/s. Med denna hastighet laddar invånaren ner en normalstor bildfil på en sekund. Detta räcker bra för invånaren i lägenhet 1A. Invånaren i lägenhet 2B tycker att hastigheten är för långsam. Hen vill ha en dubbelt snabbare nätanslutning och bestämmer sig för att beställa tilläggshastigheten 100M (50+50M) till normalpris och får i fortsättningen en personlig faktura på 9,90 €/mån. 

BESTÄLL GENAST TILLÄGGSHASTIGHET ERBJUDANDEN TV-TJÄNSTER

Kabel-tv och möjlighet att beställa Fiberbredband

Om den enda tjänst husbolaget beställer till fiberanslutningen är kabel-tv, får alla lägenheter kabel-tv med ett tjugotal baskanaler. Invånarna har möjlighet att skaffa tv-kort och beställa betalkanaler.

Internetanslutningen ingår inte automatiskt, men varje invånare har möjlighet att beställa en anslutning och övriga konsumenttjänster enligt eget tycke.

Exempel. Husbolaget har fiberanslutning, så invånaren som vill ha en egen internetanslutning kan välja mellan de olika hastigheterna för Fiberbredband. Invånaren som vill ha Fiberbredband med 100M upp- och nedladdningshastighet beställer anslutningen och får i fortsättningen en personlig faktura på 34,90 €/mån (ifall hen inte valt någon aktuell kampanj).

BESTÄLL GENAST FIBERBREDBAND ERBJUDANDEN TV-TJÄNSTER