C More bjuder än en gång på alla F1-säsongens händelser som livesändningar! Redan på onsdagsmorgonen sänder C More öppningsevenemanget som inleder hela F1-säsongen i centrum av Melbourne i Australien. Med i den engelskspråkiga livesändningen är alla tio team och alla tjugo förare.

Denna säsong kan man följa med de finländska förarna noggrannare än någonsin förr på F1 livecentret, som syns i C Mores streamingtjänst. Streamingtjänsten hör till alla tidsbundna kanalpaketsbeställningar.

Formel 1 ses i kanalpaketen C More Sport och C More Total. Funderar du på om du ändå borde välja Total? Den avslutande säsongen av den superpopulära serien Game of Thrones börjar 15.4, bara för Total-kanalpaketsbeställare 😉

Vi följer med spänning med vad F1-öppningsveckan för med sig. Vi önskar de båda finländska förarna de bästa av säsongsstarter - låt den kommande säsongen bli SNABBARE ÄN FÖRR.

Aktuella kanalpaketserbjudanden

Streamingtjänsten Viaplay hör till både nuvarande och nya Viasat-kanalpaketsbeställningar utan extra avgift. Streamingtjänstens innehåll motsvarar kanalpaketets innehåll.

Nu erbjuder vi även Viaplay som en tilläggstjänst till nuvarande och nya kunder.

  • Viaplay Filmer & Serier 9,99 €/mån
  • Viaplay Sport 29,99 €/mån (innehåller sport, serier och barnprogram)
  • Viaplay Total 34,99 €/mån (innehåller hela Viaplays utbud)

Rekommendera din kaveri att beställa ett Fiberbredband eller FiberHem-paketet, så får ni båda gratis surf. Ifall det nya Fiberbredbandet kopplas i ett bostadsbolag, får båda var sin gratismånad. Ifall den nya kunden beställer en ny fiberanslutning till sitt hus, får båda två månader gratis var av Fiberbredbandet eller FiberHem-paketet. Istället för gratis surf kan rekommenderaren välja ett nytt modem (om du bor i bostadsbolag) eller en wifi-repeater (om du bor i egnahemshus).

Till kampanjsidan!

Som tur behöver man inte bege sig ut i halkan överhuvudtaget, för under veckoslutet är hela världen ditt vardagsrum. Njut av betalkanalerna som visas fritt från fredag till söndag 15-17.2. Till den första nationella televisionsveckans ära så skämmer vi bort våra kabel-tv-kunder med gratis tv-tittande på kanaler från C More, Viasat och Discovery.

Hallå Ingå! Vi befinner oss i Ingå S-Market fredagen den 15.2 kl. 16-19, kom förbi och säg hej!

Vad är det som är så bra med fiber? Varför borde jag ansluta mig till fibernätet? Höjs värdet på min fastighet om jag ansluter mig? Hur fungerar fiber i praktiken? Kom och fråga oss. På plats i S-Market kan du göra en beställning till områden där vårt fibernät redan finns, eller en intresseanmälan för ett nytt område.

Världens smartaste väg byggs med Karis Telefons fiber mellan Sjundeå och Karis. Siktet är inställt på sexhundra 5G-belysningsstolpar, högre trygghet samt utveckling av framtidens vägtrafik, i samarbete med Nokia, Ingå kommun och Ekenäs Energi.

Läs mera på Ingå kommuns hemsida samt i Tekniikka & Talous artikel.

IMG 9099 webb

Kommundirektör Robert Nyman (Ingå kommun), VD Henrik Ekblom (Karis Telefon), kommunstyrelsens ordförande Henrik Wickström (Ingå kommun) och VD Frank Hoverfelt (Ekenäs Energi) vid den kommande smartvägen. 

IMG 9085 webb

Henrik Ekblom presenterar områdets smarta infrastruktur till pressen. 

 

Foton: Benjamin Lundin / Ingå kommun

Telia meddelade precis att deras trådtelefontjänster avslutas under året 2019. Många operatörer har redan länge avvecklat sina gamla nät speciellt i mer avlägsna regioner. Optofiber och mobillösningar har redan långt ersatt kopparkablarna, som under cirka hundra års tid har fungerat som grund för Finlands dataöverföringsnät. Det gamla kopparnätet avvecklas gradvis pga. att kablarna i nätet är föråldrade och nätets teknik inte klarar av den kapacitet som dagens och framtidens dataöverföringsbehov ställer på nätet.

I samarbete med Viasat bjuder vi på gratis sportkanaler för alla våra kabel-tv-kunder under Super Bowl-veckoslutet. Spendera ett otroligt veckoslut bland toppidrotten på Viasats kanaler!