Bonuskanal för alla med kabel-tv

Denna månad ser alla kabel-tv-tittare kanalen Viasat Nature på kanalplats 495.

Du behöver alltså inget tv-kort för att se kanalen i juni. Gör en kanalsökning om du saknar kanalplatsen eller om bilden inte kommer fram. 

Denna kanal hör normalt till tv-kortets kanalutbud, så om du förutom denna kanal i fortsättningen skulle vilja se t.ex. V sport+ Suomi, Viasat Explore, Viasat History, och Love Nature 4K så lyckas det för endast 2,90 €/mån. Läs mer om tv-kortet och dess kanaler här.


Bonuskanal för dig som har tv-kort

Under hela juni får tv-kortkunderna njuta av nyhetskanalen BBC News på kanalplats 347.

Kanalen hör till kanalpaketen M, L och Nyheter. Här kan du bekanta dig med alla betalkanalpaket.

Bolaget bakom DEED-baskanalen, SomeTV, har sökts i konkurs och på kanal 19 sänds inget innehåll längre. 

De ekonomiska ekvationerna för kanalen fungerade inte, varpå verksamheten avslutas och bolaget söks i konkurs.

Se alla aktuella kanalpaketserbjudanden.

SF-Kanalen som hittills distribuerats endast i SD-kvalitet kommer från och med onsdagen den 31.5 kl. 10.00 att byta till HD-kvalitet, såsom C More-paketets övriga kanaler.
 
För C More, C More Total och C More Total+ -kanalpaketsbeställarna syns ändringen endast som förbättrad bildkvalitet.

Henrik Ekbloms teknologistipendium, vars syfte är att främja innovativ teknologisk utveckling i regionen, delades i år ut till två stipendiater. Först ut presenterar vi Emil Ekholm som är uppvuxen i Tenala.

Som bäst studerar Emil för andra året på Aalto universitetet där han har valt datateknik som huvudämne.

Vi fick en pratstund med honom!

Både försäljandet och byggandet av fibernät går hejvilt framåt – och varför inte? Fiber är den mest miljövänliga och överlägset snabbaste internetuppkopplingen. Medierna har rapporterat om tveksamma försäljningsmetoder av fiber, och därför har vi listat de saker som du bör tänka på när du ingår ett fiberavtal.

Ishockey-VM spelas denna vår i Finland och Lettland under tiden 12-28.5. Matchorter är Tammerfors och Riga. Lejonens matcher, samt semi-finalerna, bronsmatchen och finalen visas på MTV3.

Varenda match i turneringen syns på kanalerna som ingår i kanalpaketen: C More Sport, C More Total och C More Total+. 

Beställ i Självbetjäningsportalen eller genom att kontakta kundtjänst. Minimi beställningstid är 1 månad.

ERBJUDANDEN 

Utbudet inom motorsport kommer att utökas när EM-serien i Drifting anländer till C More. EM-serien i Drifting är världens ledande driftserie, där åtta finländare tävlade under den förra säsongen. Sporten kräver precision, stil och hastighet. Det är alltså frågan om dueller mellan världens bästa förare.

Detta är också Kalle Rovanperäs sekundära gren och han kommer att delta i fyra DMEC-tävlingar vid sidan om rallyns VM-serie. Dessa tävlingar kommer att äga rum i Sverige, Finland, Tyskland och Polen. En annan inhemsk anknytning är sommardriftingtävlingen på hemmaplan, som äger rum på Power Park den 7–8 juli. I denna tävling blir det finskt referat!

Förutom direktsända tävlingar kommer C More också att visa runt tio timmar av dokumentärer eller minidokumentärer med driftingtema.

Pressmeddelande 5.5.2023

Två erfarna ICT-företag i Raseborg, Karis Telefon och EKM Service, har ingått ett samarbetsavtal och kommer att fördjupa sitt samarbete, särskilt när det gäller tjänster som erbjuds till företag.

Övre raden: Jonna Kankaanpää, Andreas Koschinski, Ronnie Carlsson. Nedre raden: Staffan Lindholm, Staffan Wirtanen.

Från och med måndagen den 8.5 förlänger vi kundtjänstpunktens öppettider. Tidigare har vi öppnat dörrarna kl. 11, men i fortsättningen öppnar vi en timme tidigare.

De nya öppettiderna är:

  • Må: 10-17
  • Ti-fre: 10-16