Ubiquiti UniFi Wi-Fi -basstation på köpet med nya fiberanslutningar! (värde 149 €)

Erbjudandet gäller invånare i egnahemshus på färdigbyggda fiberområden och inkluderar grävarbeten ända fram till fastigheten.

Erbjudandet förutsätter beställning av fibertjänster med minst 10M hastighet (FiberHem-paket eller Fiberbredband) i samband med anslutningsbeställningen och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Kontrollera tillgänglighet här. Leveranstid t.o.m. 30.9.2018.

 

Höj hastigheten på ditt Fiberbredband, samtidigt får du bättre wi-fi hemma!

Höj hastigheten på ditt nuvarande Fiberbredband eller FiberHem-paket – du får en Ubiquiti UniFi Wi-Fi -basstation på köpet (värde 149 €).

Erbjudandet förutsätter 24 månaders avtal. Efter den tidsbundna perioden fortsätter avtalet att vara i kraft tillsvidare enligt gällande tariff.

 

Dessa erbjudanden är i kraft t.o.m. 31.5.2018.

Våra tråd- och bredbandstelefonanslutningar har enligt betaltjänstlagen en bruksgräns för servicenummer. Senast 10 minuter efter det att den månatliga servicesamtalsdebiteringen per anslutning stigit till 250 euro eller debiteringen per samtal stigit till 50 euro går det inte att ringa servicesamtal (servicenummer som börjar på 0600 och 0700).

Vi ordnar på vårt kontor (Dalgatan 7) en infokväll to 19.4 kl. 18 för de invånare som bor på område där kopparnätet avvecklas.

Speciellt välkommen är du som bor på något av följande områden: Grundsjö, Mjölbolsta, Mangård, Osmundsböle, Fredriksstad, Prästgården, Backgränd, Finby.

Upplev full fart och spänning under veckoslutet 13-15.4, då vi i samarbete med C More bjuder våra kabel-tv-kunder på gratis sändning av F1. Kimi Räikkönen, som kör sin åttonde säsong och Valtteri Bottas, som fortsätter med Mercedes, ger oss finländare en hel del att heja på.

C More Sport visar F1-seriens alla 21 tävlingsveckoslut som direktsändningar, refererade av Niki Juusela. Nu står Kinas deltävling i tur.

Dessutom kan man på veckoslutet gratis titta på ATP-turneringen i tennis, svenska hockeyligans semifinaler, PGA-turneringen i golf samt Toto4- och Toto65-travtävlingarna.

Gratissändningarna gäller följande kanaler:
C More Max och C More Max HD, kanalplats 149 / 202
C More Sport 1 och C More Sport 1 HD, kanalplats 424 / 425
C More Sport 2 och C More Sport 2 HD, kanalplats 431 / 432

C More F1 2018 jm1712no667 kayttooikeus paattyy 120219

På grund av förberedelser inför övergång till HD syns det för tillfället en HD-logo på Sveriges TV4 kanalen i vårt nät. Kanalen är dock ännu i traditionellt SD-format, så att alla våra kunder ser den. Även Text-TV saknas tyvärr.

Mer information gällande övergången till HD sändningar av de svenska kanalerna kommer inom kort. Förbered dig redan genom att uppdatera terminalerna till HD och länka TV-kortet i vår kundbetjäning. På så sätt säkrar du din möjlighet att se alla kanaler också i fortsättningen!

Läs mera om HD-sändningar och utrustning de kräver.

Våra Viasat-kanalpaketbeställare har nu tillgång även till Viaplay-tjänsten!

Viaplay hori CMYK pos EPS
 
Innehållet i Viaplayn beror på det valda Viasat-paketet:
• Viasat Viihde: Viaplays filmer och serier
• Viasat Kulta: Hela utbudet i Viaplay (även fighting)
• Viasat Urheilu: Hela Viaplays sportutbud (även fighting)
• Viasat Golf: Viaplays golftutbud
• Viasat Jalkapallo: Viaplays fotbollsutbud
• Viasat Jääkiekko: Viaplays hockeyutbud

Titta var och hur du vill
Du kan titta på Viaplay med dator, surfplatta, smarttelefon, spelkonsol, Chromecast, Apple TV eller Smart TV. Välj själv var och hur. Du kan även börja titta på ett program t.ex. via tv:n, avbryta och fortsätta från samma ställe med surfplattan. Fungerar på alla Viaplay-underlag.

Titta offline
Med Viaplay-applikationen kan du ladda innehåll till telefonen eller surfplattan och titta utan internetförbindelse t.ex. på flyg, bilresa eller stugan.  

Om du har Viasat-kanalpaket i din kabel-tv, får du Viaplay i bruk så här:
Börja med att gå till adressen signup.viaplay.fi och följ instruktionerna. Du behöver även kabel-tv-tjänsternas självtjänstkod (omahallinta.fi-inloggning), som du har fått av oss.
Om du har något att fråga eller om du saknar självtjänstkoder, vänligen kontakta vår kundbetjäning.

Är du den IT-Expert som kan komplettera vårt team? Är du tvåspråkig, har en ingenjörsexamen eller motsvarande samt brinner av intresse för ny teknologi så är du kanske just den vi söker!

Vi erbjuder dig ett modernt och flexibelt sätt att arbeta i en bransch som både styr och styrs av den pågående digitaliseringen. Hos oss får du möjlighet att utnyttja och vidareutveckla ditt kunnande i en motiverande arbetsmiljö.

Vi förutsätter förmåga att samarbeta i ett team, mångsidigt tekniskt datanätskunnande samt flexibilitet och förmåga att fungera i kundgränssnittet.

Vi värdesätter dessutom alla former av kunnande inom TCP/IP nät, routing, serversystem, kodning, Linux, databaser etc.

Lämna in din arbetsansökan inklusive CV och löneanspråk till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 22.4.2018. Förfrågningar till adressen ovan eller per telefon 044 744 0438

Karis Telefon är ledande leverantör av fiberbaserade dataöverföringstjänster i Västnyland. Vårt arbete har placerat regionen bland de främsta vad gäller fibertillgänglighet i Finland. Företaget som ägs av sina abonnenter har verkat i snart 100 år, sysselsätter ca 25 experter och står på en stabil ekonomisk grund.

 MG 4735 web

När hockeyligans säsong är över, upphör det tidsbundna avtalet mellan DNA och Nelonen Media gällande distributionen av Ruutu+ -kanalerna och -kanalpaketen. Det här betyder att dessa kanaler och kanalpaket tyvärr upphör även i vårt fiber- och kabel-tv-nät. De som följer med hockeyligan hinner se hela säsongen innan distributionen upphör.

I praktiken sker följande ändringar i våra kunders betalkanaler:

S-paket - Ruutu+ Leffat ja Sarjat -kanalen försvinner från paketet 30.4.

M- eller M Premium-paket - Ruutu+ Leffat ja Sarjat- och Ruutu+ Dokkarit-kanalerna försvinner från paketet 30.4. Till kanalpaketet kommer 5.4 en ny kanal, Viasat History HD.

L- eller L Premium-paket - Ruutu+ Lapset-, Ruutu+ Leffat ja Sarjat- och Ruutu+ Dokkarit-kanalerna försvinner från paketet 30.4. Till kanalpaketet kommer 5.4 en ny kanal, Viasat History HD.

Om du har beställt Ruutu+ Leffat ja Sarjat, Ruutu+ Dokkarit eller Ruutu+ Lapset-kanalerna som en del av MIX-paketen - Ruutu+ Leffat ja Sarjat, Ruutu+ Dokkarit och Ruutu+ Lapset -kanalerna utgår från sortimentet 30.4. Gör en ny mix på adressen omahallinta.fi eller kontakta vår kundbetjäning.

Följande kanalpaket upphör:
Nelonen Paketti
Ruutu+ Viihde & Urheilu
Ruutu+ Viihde        
Kanalpaketsbeställningen och faktureringen av dessa paket upphör automatiskt 30.4. Du behöver inte själv göra något.

Kolla våra aktuella kanalpaketerbjudanden om du vill ha mera sport och underhållning till din tv!

F-Secure Dataskyddspaket skyddar familjens surfplattor, datorer och telefoner. Du kan bl.a. skydda barnen mot opassligt innehåll och lokalisera en försvunnen telefon.
Stöd för Windows PC, Mac, Android och iOS.

NU: Dataskyddspaket för 3 eller 5 enheter till halva priset (norm. 6,90 resp. 8,90 €/mån) i 6 månader.

Läs mer och beställ via vår kundtjänst!

Erbjudandet gäller våra bredbandskunder och är i kraft t.o.m. 31.5.2018.

Vill du veta mera om kanalpaketens innehåll? Läs här eller se i vår kanalbroschyr.

Alla våra kanalpaket nu utan öppningsavgift (norm. 30,50 €)!