Du vet redan att det i Viasats Urheilu, Jääkiekko, Jalkapallo och Golf -kanalpaketsbeställningar ingår motsvarande innehåll i streamingtjänsten Viaplay.

Here’s what’s new! För nuvarande och nya beställare av Viasats idrottskanalpaket utvidgas streamingtjänstens innehåll till att omfatta hela Viaplays utbud under två månader: Viaplay Total öppnas automatiskt upp för dig under 1.6 – 31.7.2019.

Vi deltar i Megamässan som ordnas 17-18.5 i Karis idrottscenter. Kom och hälsa på oss till vår monter B7! Här är en karta över montrarna.

Hur mycket vet du om oss och våra tjänster? Delta i vår Kahoot-frågesport! Det blir frågesport en gång varje heltimme. Vinnaren av varje omgång får ett pris på plats, men är också med i vår utlottning där tre lyckliga vinnare får tre månaders fibertjänster, som de kan välja att behålla eller glädja en kaveri med.

Vi ses på mässan!

Följande kanaler kan nu väljas till MIX 4-betalkanalpaketet:

  • Nick Jr.
  • Disney Channel
  • Disney Junior
  • Disney XD
  • Viasat Explore HD
  • Viasat Nature HD
  • Viasat History HD

I självbetjäningsportalen kan du en gång i månaden själv byta MIX-kanalpaketens innehåll. MIX-kanalpaketens innehåll hittas i betalkanalpaketslistan. För tillfället får du MIX 8-kanalpaketet till halva priset i ett halvt år, se alla aktuella kanalpaketserbjudanden här.

Vi förnyar vårt utbud av tjänster genom att ställa alla F-Secures nya tjänster till ditt förfogande. Din nuvarande datasäkerhetstjänst ersätts av F-Secure TOTAL-tjänsten, som innehåller följande:

SAFE – ditt gamla, bekanta dataskydd har fått ett nytt namn
KEY – lösenordshanterare
FREEDOME VPN – integritetsskydd

Du kan läsa mer omfattande beskrivningar av tjänsterna här.

Kunder som redan har datasäkerhetstjänsten i bruk, får ett installationsmejl av F-Secure den 8.5.2019. Meddela om du har en aktiv beställning, men inte fått något e-post.

Så här tar du de nya tjänsterna i bruk.

Vi vill betjäna dig ännu bättre än förut, samt skydda alla dina apparater och förbindelser även i framtiden.

Pressmeddelande 30.04.2019

Ekenäs Energi, Karis Telefon och Raseborgs stad delar visionen om en effektiv, hållbar och miljövänlig region och planerar nu att tillsammans investera i ett solkraftverk i Ekenäs. Solkraftverket planeras att byggas nära Ekenäs Energis kraftverk i Björknäs i Ekenäs, mellan stamväg 25 och järnvägen.

Solkraftverkets storlek är planerad till drygt 2 ha, med över 3000 solpaneler. Den planerade anläggningens totaleffekt är ca 1 MW och årsproduktionen skulle motsvara elförbrukningen i ca 500 höghuslägenheter.

Investeringen beräknas vara lönsam såväl ur ekonomisk som miljömässig synpunkt. Stigande elpriser och ökad efterfrågan på förnybar energi gynnar investeringskalkylerna, samtidigt som elproduktion med solenergi stöder kampen mot klimatförändringen. Projektet förväntas också få statligt investeringsstöd.

Vi stänger klockan 15.00 tisdagen den 30.4. Vi betjänar igen som normalt på torsdag 2.5.

Glada vappen önskar vi er alla! 

I telepaketet, som EU godkände förra året i juni, bestämdes det att samtal till vilken som helst tråd- eller mobiltelefon inom EU högst får kosta 23 cent/min (priset innehåller lokalnätsavgift, lna) för konsumenten från och med 1.5.2019.

Vi kartlägger ingåbornas intresse samt möjliga byggnadsområden för i år och nästa år. Har du behov av en snabb, stabil och säker internetanslutning som säkert räcker till även i framtiden? Det tror vi!

Vi befinner oss i Ingå S-Market fredagen den 3.5 kl. 15-18, kom gärna och diskutera med oss!

På plats i S-Market kan du göra en beställning till områden där vårt fibernät redan finns, eller en intresseanmälan för ett nytt område. Du kan också anmäla ditt intresse härDu kan delta i evenemanget på Facebook för att få en påminnelse samma dag.

Vi deltar i Västnylands FöretagsTräff i Sjundeå! 

Datum: onsdag 24.4.2019
Tid: 16:00 – 21.00
Plats: Fennia Areena, Aleksis Kivi vägen 7, 02580 Sjundeå

Vi kommer att ha ett eget stand, så kom gärna och diskutera med oss. Företagsträffen är riktad till företagare som är verksamma inom västra Nyland, oberoende av bransch eller företagsstorlek. Evenemanget är tvåspråkigt och kostnadsfritt. Du kan läsa mer om evenemanget här. Vi ses i Sjundeå! 

Kundbetjäningen är stängd på långfredagen 19.4 och annandag påsk 22.4. Vi önskar alla våra kunder en glad påsk!