Nu är det dags att vara snabb! De 30 första som beställer fiberanslutning på våra färdigbyggda områden får nu gårdsgrävningen på köpet och anslutningen i bruk ännu i år!

Dessutom kan du spara på de valda tjänsternas månadsavgift – nu får du de snabbaste tjänsterna till rabatterat pris, t.ex.

  • FiberHem-paket 300M 39,90 €/mån 12 mån, varefter normalpris 49,90 €/mån
  • Fiberbredband 500M 45,90 €/mån 12 mån, varefter normalpris 55,90 €/mån

KOLLA TILLGÄNGLIGHETEN OCH BESTÄLL

Erbjudandet är i kraft till och med 15.10.2021 och förutsätter ett tidsbundet avtal på 24 månader. Efter den tidsbundna perioden fortsätter tjänsteavtalet vara i kraft tills vidare enligt gällande prislista. Erbjudandet är i kraft på egnahemsområden där fibernätet är färdigbyggt och fiberslingan väntar vid tomtgränsen. Den exakta leveranstiden kontrolleras ännu enligt adress.

Studieplats, kursanmälningar, lägenhet och el-avtal – check på alla. Lägg till ett förmånligt, snabbt och effektivt Fiberbredband så är du definitivt redo för det nya läsåret! 

Till nya kunder i bostadsbolag bjuder vi på öppningsavgiften, modemet och fartfyllda hastigheter till ett förmånligt pris.

Se alla aktuella kanalpaketserbjudanden.

Rekommendera din kaveri att beställa ett Fiberbredband eller FiberHem-paketet, så får ni båda gratis surf. Ifall det nya Fiberbredbandet kopplas i ett bostadsbolag, får båda var sin gratismånad. Ifall den nya kunden beställer en ny fiberanslutning till sitt hus, får båda två månader gratis var av Fiberbredbandet eller FiberHem-paketet. Istället för gratis surf kan rekommenderaren välja ett nytt modem (om du bor i bostadsbolag) eller en wifi-repeater (om du bor i egnahemshus).

Till kampanjsidan!