Uusia kuituverkon laajennusalueita kartoitetaan

Kuituverkkomme on laajentunut Inkoossa vauhdilla viime vuosina. Jo aiemmin kuituverkkoa on rakennettu lähes kaikilla kuntakeskuksen asuinalueilla (mm. Ritomten, Betesmarken, Dal, Katajanokka, Haga) sekä mm. Degerbyssä, Fagervik-Barölandet- sekä Torp-Inkoon asema-Västankvarn-alueilla sekä kunnan kaavoittamille uusille tonteille. Kaikille jo kuiduttamillemme alueille voit edelleen tilata liittymiä!

Vuonna 2022 kuituverkkoamme laajenettiin Pohjois-Inkoossa Västanby-Linkulla alueella. Rantatie-Suurkirkontie-alue on vielä työn alla. 

TILAA LIITTYMÄSI 

Vielä rakentamattomilla alueilla asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein. Nyt on siis oikea aika vaikuttaa seuraaviin rakennuspäätöksiimme!

ILMOITA KIINNOSTUKSESI 

Asutko Itä-Inkoon vesiosuuskunnan alueella? 

Itä-Inkoon vesiosuuskunnan alueen asukkaat voivat tilata jo liittymiä osalla alueesta, muutoin ilmoittaa kiinnostuksensa.

LUE LISÄÄ PROJEKTISTA 

 

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella
Kysy tarjousta: Taloyhtiöt | Yritykset

Inkoolla mahdollisuus nousta digikunnaksi

Olemme vuodesta 2008 lähtien rakentaneet kuituverkkoa Raaseporissa ja Hangossa koteihin ja Hangon ja Helsingin alueella yrityksiin. Kuituverkkoa laajennetaan parhaillaan Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Kartoitamme jatkuvasti inkoolaisten kiinnostusta sekä uusia rakennusalueita tuleville vuosille. 

Viestintäviraston tilaston mukaan Inkoo on pahasti perässä esim. Raaseporia ja Lohjaa nopeiden kiinteiden yhteyksien saatavuudessa. Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Jatkamme projektia edelleen tulevina vuosina ja on tärkeää, että ilmoitat kiinnostuksestasi. Uudet myynti- ja rakennusalueet valitaan asukkaiden kiinnostuksen perusteella.

Lue Inkoon kunnan vierailusta luonamme (10/2018)
Lue Inkoon kunnan tiedote 

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI 


Miksi valokuitu?

Etätyö sujuu tehokkaasti samaan aikaan, kun muu perhe striimaa ja pelaa netissä. 

  • Luotettava, nopea ja edullinen netti koko perheen tarpeisiin.

  • Sujuva yhteys kaikkiin maailman verkkopalveluihin, kuidulla striimit ei lagaa.

  • Helpottaa arkea, lisää asumismukavuutta ja nostaa kotisi arvoa.

  • Kertainvestoinnilla rajattomasti kapasiteettia myös tulevaisuuden tarpeisiin.

  • Ylivoimainen vaihtoehto myös kaikille tuleville mobiilisukupolville.

  • Kaapeli-tv ja maksukanavat halutessasi lisäpalveluna.