Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
019 278 470


Laskutus palvelee laskujen maksamiseen liittyvissä asioissa ja laskutustietojen muutoksissa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli kysymyksesi liittyy laskujen sisältöihin, palveluihin tai kampanjoihin. 

Karjaan Puhelimen tilinumero

IBAN-tilinumero: FI09 5549 0420 0324 40
BIC-koodi: OKOYFIHH


Sähköinen laskutus

Sähköinen laskutus on kätevä tapa hoitaa laskut. Se säästää sekä aikaa, rahaa että ympäristöä. Kun käytät sähköistä laskutusta, vältät samalla paperilaskujen laskutuslisää 2,90 €/kpl. Alla eri sähköiset maksuvaihtoehdot.

 

E-lasku kuluttajille

Lähetämme mielellämme laskusi e-laskuina pankin internetpalveluun. Palvelun voit ottaa käyttöön tekemällä e-laskuilmoituksen omassa verkkopankissasi.

Kun olet valinnut laskutustavaksi e-laskun ja antanut viimeisimmän laskun viitenumeron yksilöintitietona, saat seuraavan laskusi e-laskuna.

Verkkolasku yrityksille

Verkkolaskutuksessa laskut lähetetään sähköisesti suoraan yrityksesi ostolaskujärjestelmään. Laskujen käsittely tehostuu ja turhat virheet vähenevät, kun laskut käsitellään sähköisesti.

Ilmoita meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. yrityksesi verkkolaskuoperaattori ja -osoite sekä Y-tunnus ja asiakasnumero (löytyy laskulta).

 

Lasku sähköpostiin

Voimme myös lähettää laskusi pdf-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi.

Ilmoita meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sähköpostiosoitteesi sekä asiakasnumerosi.

Minun Palveluni

Laskutustavasta riippumatta, löydät aina viimeiset laskusi Minun Palveluni -sivustolta, johon luot tunnukset tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. 

Minun Palveluni -sivustolle

 

Yleistä laskutuksesta

 • Seuraamme kuukausittaista laskutusta. Laskutamme palvelut kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on kyseisen kuukauden viimeinen arkipäivä.

 • Saat laskun, kuin palveluidesi hinta ylittää 15 euroa. Esimerkiksi, mikäli sinulla on ainoastaan tv-kortti ja Svenska-kanavapaketti, saat jatkossa laskun joka toinen kuukausi.

 • Mikäli kuukausittain laskuttamamme summa on erittäin pieni, saat laskun kuitenkin vähintään puolivuosittain.

 • Laskukopioista veloitetaan 5 €/kpl. Muista laskutukseen liittyvistä raporteista ja todistuksista veloitetaan 20 €/kpl.

Karjaan Puhelimelle osoitettavat laskut

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Kaikki yrityksellemme osoitettavat laskut tulee ensisijaisesti toimittaa verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite: 003702029755
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
 • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5MB.
 • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
 • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
 • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
 • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Karis Telefon Ab
02029755
PL 100
80020 Kollektor Scan

 • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
 • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
 • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.