Genexis Pulse EX600 -wifilähettimet päivitetään ti-ke 8.2. yönä alkaen klo 1.00. Päivityksen kesto on noin 10 minuuttia. 

Tämä koskee asiakkaita, joilla on vain yksi wifi-lähetin (jossa 11.5-ohjelmisto).

Verkon toimivuuden takaamiseksi suoritamme rutiininomaisia huoltotöitä joka kuukauden toisena tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Näinä öinä tehdään runkoverkon ylläpito- ja huoltotöitä, jotka saattavat aiheuttaa katkoksia palveluissamme. Toivomme, että tästä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Käynnistä modeemi ja laitteesi uudelleen, mikäli liittymä ei toimi normaalisti aamulla.

Tee tarvittaessa vikailmoitus.

Tällä hetkellä on ongelmia sähköpostien lähettämisessä lähtevältä sähköpostipalvelimeltamme smtp.ktnet.fi Microsoft-sähköpostia käyttäville vastaanottajille (esimerkiksi @outlook.com @hotmail.com @live.com).

Tätä ongelmaa voi kiertää kirjautumalla webmailiin osoitteessa https://webmail.ktnet.fi ja lähettämällä sähköpostia sitä kautta.

Työskentelemme parhaillaan Microsoftin kanssa, jotta saisimme tämän korjattua mahdollisimman nopeasti.

Tänään iltapäivällä verkossamme esiintyi yleisiä häiriöitä. Häiriöt ovat jo ohi, mutta niiden aiheuttajaa selvitellään vielä huomenna. 

Pahoittelemme häiriöistä aiheutunutta harmia. 

Osa asiakkaistamme Siuntiossa on valitettavasti ilman kuitupalveluitaan tällä hetkellä kaapelivaurion takia. Korjaustyöt on aloitettu ja vian oletetaan olevan korjattu iltapäivän aikana. 

Pahoittelemme vikaa. 

Vika saatiin korjattua klo 16.00.