Korjaustyö on melkein valmis, kaikki liittymät toimivat taas viimeistään klo. 16.00. tänään 11.10.2019.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Karjaan rautatiesiltatyömaalla poikki kaivettujen isojen kuparikaapeleiden vauriot ovat korjaustöiden aikana osoittautuneet olevan suurempia kuin mitä aiemmin pystyttiin arvioimaan. Tämä tarkoittaa, että korjaustyöt jatkuvat vielä perjantaina.  

Tämän takia noin sadan asiakkaamme ADSL- ja lankapuhelinliittymät ovat alhaalla. Tämä koskee liittymiä Kiilan ja Läppin alueella, aina Tammisaarentien alusta liikenneympyrälle asti. 

Pahoittelemme tapahtunutta.

Kuvassa Karjaan Puhelimen yhteistyökumppani N3M:n Tom Kraufvelin täydessä vauhdissa korjaamassa vaurioituneita kaapeleita.

Häiriö ohjelmatiedoissa on saatu korjattua ja EPG toimii taas normaalisti.
Jotkin digiboxit/-televisiot saattavat vaatia uudelleenkäynnistyksen, jotta EPG näkyy normaalisti.
- - - -

EPG-tiedoissa ongelmia usealla kanavalla, vikaa tutkitaan. 

Osassa kuituyhteyksiä on ongelmia Tammisaaren alueella.

Vikaa selvitetään parhaillaan ja se korjataan mahdollisimman pian.

MTV Oy huoltaa laitteistoaan ja seuraavien kanavien kaapeli-tv-jakelussa on katkos torstaina 22.08. klo 10-11:
- C More First
- C More Hits
- C More Series
- C More Stars
- SF Kanalen

Katkos koskee kanavien SD- ja HD-versioita.

Suoritamme viikoilla 2 - 4 kuituun kytkettyjen päätelaitteiden (modeemien) sekä asuntoyhtiöiden kuitukeskittimien ohjelmistopäivityksiä palveluidemme toimintavarmuuden ja tietoturvallisuuden parantamiseksi alla olevan aikataulun mukaisesti.

Kuiturakennustyöt vaativat runkokaapelin uudelleenhitsausta Backgrändissä. Tästä aiheutuu katkos asiakkaidemme kuitupalveluihin (Kuitukaista, Kaapeli-tv ja Laajakaistapuhelin) sekä kupariverkon palveluihin (ADSL-laajakaista ja lankapuhelin) keskiviikkona 17.1. noin klo 08:00 – 11:00.

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Kaunislahden / Grundsjön asiakkaidemme ADSL-yhteydet eivät toimi tällä hetkellä.

Vikaa etsitään.

Teemme muutoksia kaapeli-tv-verkkoomme maanantaina 25.2 ja tiistaina 26.2. Muutostyö voi aiheuttaa lyhyitä lähetyshäiriöitä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jos ongelmia esiintyy muutostyön jälkeen, pyydämme sinua tekemään uuden kanavahaun ja/tai palauttamaan laitteen tehdasasetukset. Mikäli ei auta, tee vikailmoitus.

Huollamme kaapeli-tv-verkkoa keskiviikkona 6.2. päiväsaikaan klo 8-16. Työt aiheuttavat lyhyitä katkoksia niin kuidun kuin vanhan kaapeli-tv-verkonkin kautta lähetettävissä tv-lähetyksissä. 

Mikäli televisiosi ei toimi normaalisti illalla, tee uusi kanavahaku. Mikäli tämä ei auta, palauta television/digiboksin tehdasasetukset. Jollei tästäkään ole apua, tee vikailmoitus.
Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.