Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C More Total- ja Sport- sekä Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- ja Golf-kanavapakettien sisältöihin.

  • C More Sport -tilaukselle on lisätty C More Totalin sisällöt, eli sarjat, elokuvat sekä lastenohjelmat.
  • Sekä C More Total - että C More Sport -kanavapakettien hinta 1.3 - 30.4 on 12,95 €/kk.
  • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf -pakettien sisällöt laajenevat kattamaan Viasat Kulta -paketin kaikki kanavat ja kaikkien näiden pakettien hinta on 16.3. lähtien 19,95 €/kk.


Mikäli kanavat eivät automaattisesti päivity televisioosi, hae kanavat uudelleen. Edullisemmat hinnat näkyvät asiakkaidemme tulevilla laskuilla. Viasat-pakettien hinnat ovat näillä näkymin voimassa poikkeustilanteen vaatiman ajan, mutta ainakin maaliskuun loppuun.

Lisäksi kanavayhtiöt pyrkivät hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä urheilukanavilleen tästä poikkeustilasta huolimatta. Katso esimerkiksi SPORT LIVE arkisin klo 19.00 ja 20.00 Viasat Urheilu-kanavalta tai Viaplayssa. Uutisoimme lisää asiakkaillemme heti kun tietoa kanavayhtiöiltä tulee.

Muistathan, että kaikkiin meiltä tilattuihin Viasat-paketteihin ja määräaikaisiin C More -sopimuksiin kuuluu myös suoratoistopalvelu!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli jokin jäi askarruttamaan. 

KATSO TARJOUKSET