V series & film -kanavapaketin hinta laskee ja on jatkossa 12,95 €/kk. Kanavapaketit laskutetaan jälkikäteen, joten nykyisillä asiakkailla uusi hinta näkyy huhtikuun laskusta alkaen.

V series & film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia, sarjoja ja dokumentteja! Tilaus sisältää myös Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, jolla näet mm. Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille. Suoratoistopalvelun aktivointiohjeet löydät tästä. Nykyiset asiakkaat, jotka eivät vielä ole aktivoineet palvelun käyttöönsä, voivat aktivoida sen milloin tahansa.

Tv-kanavat ja kaksi suoratoistoa – yhtä aikaan

Huomasitko, että saat meiltä sekä kanavapaketin, että suoratoistopalvelun halvempaan hintaan, kuin pelkän suoratoistopalvelun?

Vinkki! Voit aktivoida kanavat tv-kortillesi ja kirjautua Viaplay-sovellukseen lasten älypuhelimissa. Kahdella laitteella voi toistaa sisältöä samanaikaisesti – ei ole väliä, missä päin maata laitteet sijaitsevat.

Haluatko myös nähdä urheilusisällöt?

Silloin oikea kanavapaketti on V premium (39,95 €/kk), johon kuuluu suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplay Total.

AJANKOHTAISET TARJOUKSET