Karjaan Puhelin kasvaa ja haluaa kehittää erityisesti B2B-myyntiään. Etsimme nyt kollegaa, joka on kiinnostunut teknisistä ratkaisuista, nauttii sosiaalisesta ja monipuolisesta työympäristöstä ja omaa vahvat myyntitaidot.

Haluatko liittyä myyntitiimiimme?

Myyntitiimimme auttaa toiminta-alueemme yrityksiä ja muita asiakkaita laadukkailla valokuituliittymillä ja ICT-palveluilla, jotka tekevät heidän päivittäisestä työstään ja vapaa-ajastaan parempaa ja helpompaa. Tarjoamme myyntisalkkuusi huipputuotteet, joita tarjoat ensisijaisesti Inkoo-Siuntio-Kirkkonummi-alueen yrityksille. Lisäksi pääset kehittämään kanssamme myyntiprosesseja ja yritysmyyntiä yleisesti. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä hyvät ansiomahdollisuudet henkilökohtaisen sitoutumisesi perusteella.

Työn kuvaus

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito yrityksiin konsultoidaksesi niitä tieto- ja viestintäteknisistä ratkaisuista. Yhdessä asiakkaan kanssa arvioit tämänhetkisen tilanteen, jotta voit tarjota heille palveluja, jotka helpottavat heidän jokapäiväistä työskentelyänsä. Tähtäämme pitkiin asiakassuhteisiin, minkä vuoksi jokaisella yritysvierailulla on tavoitteena saada tyytyväisiä asiakkaita, joilla on myönteinen mielikuva Karjaan Puhelimesta. Annat meille kasvot, minkä vuoksi kannat vastuun itsevarmasti, herätät luottamusta ja loistat tiedoillasi. Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi, joten odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa molemmilla kielillä.

Työskentelyalueesi on ensisijaisesti Inkoo-Siuntio-Kirkkonummi. Työpöytäsi löytyy Karjaalta, mutta myös etätyö on meillä mahdollista ja iso osa päivistäsi kuluu varmasti asiakaskäyntien merkeissä.

Tehtäviisi kuulu ajoittain myös liittymämyyntiä kuluttaja-asiakkaille sekä tuurausta asiakaspalvelussamme. Lopullinen työnkuva räätälöidään tehtävään valittavan henkilön kanssa ja suhteellisen pienessä organisaatiossamme olemme toki aina valmiita auttamaan kollegaa minkä tahansa kiireellisen homman vaatiessa lisäkäsiä.

Koulutus ja aiempi kokemus

Sinulla voi olla kaupallisen tai teknisen alan tausta, mutta koulutustasi tärkeämpää on asenteesi ja kokemuksesi. Se, mitä olet aiemmin tehnyt ja kuinka hyvin olet onnistunut tavoitteissasi, painaa paljon vaakakupissamme. Aiempi kokemus B2B-myynnistä alueellamme antaa sinulle ehdottomasti parhaat eväät työhön, mutta se ei ole missään nimessä edellytys työssä menestymiselle.

Jos sinulla ei ole kokemusta alalta, mutta olet myyntitaitoinen läpikotaisin, opit kyllä alan ja tuotteet, ja pääset alkuun tukenasi olevan mahtavan tiimin kanssa. Tehtävä voisi sopia hyvin myös nousevalle nuorelle kyvylle. Huolehdimme siitä, että sinulla on parhaat mahdolliset olosuhteet onnistua ja kehittyä työssäsi, ja kollegasi auttavat sinua tarvittaessa. Odotamme kuitenkin, että tuot mukanasi sosiaalisia taitoja, positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä hyvät viestintätaidot.

Karjaan Puhelin työnantajana

Karjaan Puhelin on menestyvä yritys, joka toimii jatkuvasti kehittyvällä alalla. Vaikka yhtiöllä on pitkä historia, se on nykyään moderni ja ajanmukainen. Tarjoamme työpaikkoja turvallisessa ja inspiroivassa työympäristössä, jossa vallitsee kotoisa ilmapiiri ja kollegat ovat päteviä.

Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Saat käyttöösi mukavat toimistotilat Karjaalla, uusinta teknologiaa ja kollegojesi tuen. Takanasi on kokenut ja asiantunteva organisaatio. Tarjoamme kehittävää työtä ja arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Arvostamme hyvinvointiasi ja siksi meillä on käytössä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Jonna Kankaanpää, 044 744 4690, jonna.kankaanpaa[a]ktab.fi.

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely ja sopivien hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuajan kuluessa. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 12. maaliskuuta mennessä yllä mainittuun Jonnan sähköpostiosoitteeseen.