C More -kanavapakettien ja kanavien nimet vaihtuvat.

Tämänhetkiset C More- ja MTV Katsomo -suoratoistopalveluiden sisällöt muuttavat lokakuussa julkaistavaan uuteen MTV Katsomo -suoratoistopalveluun, joka kerää kaikki Maikkarin sisällöt yhteen osoitteeseen.

C More -kanavapakettien myynti loppuu 9.10.2023. Uusien MTV Katsomo+ -kanavapakettien myynti alkaa 10.10.2023.

Kanavapakettien muutokset 10.10.

Kanavapakettien nimet muuttuvat. Viihde- tai urheilutarjontaan ei tule muutoksia. Muutokset koskevat sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia tilauksia.


C More Sport, C More Total ja Telia Liigapassi -pakettien tilaajille avataan 10.10. lisää sisältöä.


Telia Liigapassi, C More Sport, C More Total ja C More Total+ -kanavapaketit ovat jatkossa: MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu.


C More -kanavapaketti on jatkossa: MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde.

KanavapaikkaTällä hetkellä10.10. alkaen

154

C More Juniori

MTV Juniori

400

MTV Aitio

MTV Aitio

402

MTV Viihde

MTV Viihde

424

SF Kanalen

SF Kanalen

410

C More Sport 1

MTV Urheilu 1

411

C More Sport 2

MTV Urheilu 2

412

C More Max

MTV Max

413

C More Max 2

MTV Urheilu 3

191

Liiga 1

MTV Liiga 1

192

Liiga 2

MTV Liiga 2

193

Liiga 3 

MTV Liiga 3

194

Liiga 4

MTV Liiga 4

195

Liiga 5

MTV Liiga 5

196

Liiga 6

MTV Liiga 6

197

Liiga 7

MTV Liiga 7

198

Liiga 8 Studio

Päättyy

199

Liiga 9 UHD

MTV Liiga UHD

 

Toistaiseksi voimassa olevat tilaukset

Viimeistään 9.10. tilatut ja silloin toistaiseksi voimassa olevat C More -kanavapakettitilaukset jatkuvat tämänhetkisellä hinnalla ensi vuoden puolelle.

Toistaiseksi voimassa olevan paketin tilaajat saavat myöhemmin asiakastiedotteen (viimeistään kuukausi ennen tulevia hintamuutoksia).

Määräaikaiset tilaukset

Viimeistään 9.10. tilatut ja silloin määräaikaiset C More -kanavapakettitilaukset jatkuvat tämänhetkisellä hinnalla siihen saakka, että tilauksen sitovuus päättyy. Sitovuuden päätyttyä, tilaus jatkuu normaalihinnoittelun mukaisesti.

Uuteen suoratoistopalveluun siirtyminen

Tämänhetkinen C More -suoratoistopalvelu ja uusi MTV Katsomo -suoratoistopalvelu toimivat vierekkäin noin kahden kuukauden ajan, jonka aikana tarkoituksena on siirtyä käyttämään uutta suoratoistopalvelua.

Uudessa MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa löytyy sekä ilmaista, että maksullista sisältöä. C More -suoratoistopalvelun sisältö löytyy jatkossa MTV Katsomon plusosiossa.

Huomioi, että myös tämänhetkisen MTV Katsomon sisällöt siirtyvät lokakuussa uuteen MTV Katsomo -suoratoistopalveluun. Kyseessä ei ole sama suoratoistopalvelu, vaikka nimi onkin ennestään tuttu. Uusi suoratoistopalvelu vaatii uuden sovelluksen asentamista ja siihen kirjautumista.

Suoratoistopalvelun muutos on järjestelmissämme työn alla. Tulemme sähköpostitse ilmoittamaan suoratoistopalveluiden käyttäjille, miten ja milloin he pystyvät kirjautumaan uuteen sovellukseen. Asiakkaamme käyttävät tämänhetkistä C More -suoratoistopalvelua kunnes ilmoitamme, että siirtyminen uuteen suoratoistopalveluun on mahdollista.

Pitääkö tässä vaiheessa tehdä jotain?

  • Telia Liigapassi -kanavapaketin tilaajat saavat pääsyn suoratoistopalveluun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

  • Jos haluat päivittää tiedoissamme olevan sähköpostiosoitteesi, voit kirjautua Minun Palveluni -sivustolle, tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

  • Haluatko uusia sopimuksesi? Viimeinen päivä uusia sopimus tämänhetkisen tarjouksen mukaan on 9.10.2023, joten otathan sitä ennen yhteyttä asiakaspalveluun.

  • Muutoin suosittelemme suoratoistopalvelun käyttäjiä odottamaan sähköpostia, jossa on tietoa uuteen sovellukseen kirjautumisesta. Tarkkaa aikataulua ei vielä ole saatavilla, mutta saat sähköpostin viimeistään joulukuussa. Siihen asti voit tuttuun tapaan käyttää C More -suoratoistopalvelua.


OTA YHTEYTTÄ