Koko kesän ajan saamme nauttia eri urheilutapahtumista – riippumatta, seisommeko jalkapallokentän laidalla kannustamassa paikallista joukkuetta, vai seuraammeko olympialaisia kotisohvalta! 

Muistutamme, että eri maiden tv-yhtiöillä on eri lähetysoikeudet tiettyihin liigoihin ja tapahtumiin. Ne ulkomaalaiset kanavat, jotka lähettävät sellaista sisältöä, johon toisella tv-yhtiöllä on Suomessa lähetysoikeus, pimennetään ohjelman ajaksi. Tämä tarkoittaa muun muassa, että ruotsalaiset ja muut ulkomaalaiset kanavat pimennetään esim. olympialaisten ja suurimman osan jalkapallo-otteluiden ajaksi.

Pariisin kesäolympialaiset

Vuoden 2024 kesäolympialaiset järjestetään 26. heinäkuuta - 11. elokuuta Ranskassa. Jalkapallo-otteluita pelataan kuitenkin jo 24.7. alkaen. Kisoissa nähdään reilun kahden viikon aikana yli 200 maasta 10 500 urheilijaa, jotka kilpailevat yhteensä 32 eri urheilulajissa.

Pariisin kesäolympialaisten tv-oikeuksien haltija on Warner Bros. Discovery, joten olympialaisia seurataan kanavilla TV5 ja Kutonen (peruskanavia, jotka näkyvät kaikille kaapeli-tv-katsojille, IPTV:ssä kanavat kuuluvat jokaiseen peruspakettiin) sekä Eurosport 1 ja 2 -kanavilla.

Yle näyttää myös kattavasti kisatapahtumia kanavillaan (pois lukien uinti ja koripallo). 

Kaiken olympialaisista suorana lähetyksenä näyttää uusi, erillinen Max-suoratoistopalvelu. 

 

Tilaa Eurosport-kanavat

Eurosport-kanavat sisältyvät kanavapaketteihin M, L ja Urheilu. Voit myös valita kanavat Mix 3, 5 tai 8 -pakettiisi. Katso maksukanavatarjonta tästä.

Katso myös ajankohtaiset tarjouksemme, saat tällä hetkellä Mix-paketit puoleen hintan (alk. vain 3,48 €/kk!) kolmeksi kuukaudeksi.


IPTV-palvelussamme molemmat Eurosport-kanavat kuuluvat peruspaketteihin Parempi ja Paras.

Eurosport-kanavat mobiililaitteeseesi? Niin kauan kuin Eurosport-kanavat kuuluvat IPTV-peruspakettiisi, voit tilata Mobiili-IPTV-lisäpalvelun (6,90 €/kk) ja pääset näkemään saman sisällön älypuhelimesi tai tablettisi kautta. Eurosport-kanavat eivät valitettavasti ole saatavilla KTV Premium -palvelussa.


Näin tilaat

  • Uudet asiakkaat voivat hankkia TV-kortin ja mahdollisen HD-kortinlukijan asiakaspalvelustamme tai jälleenmyyjältä. Jos sinulla on jo kortinlukija, voit ottaa sen mukaan myymälään tai palvelupisteeseen, tai ainakin ottaa kuvat sen molemmista puolista. 

  • IPTV-palvelu tilataan joko asiakaspalvelusta tai täyttämällä tilauslomake

 

Jalkapallo

V premium ja Viaplay Total: Copa América, FA Community Shield, OBOS Damallsvenskan, National Women's Soccer League. Suurimmat futisliigat alkavat taas elokuussa: Premier League/Valioliiga alkaa 16.8. ja Bundesliiga 23.8.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu: Serie A, La Liga, La Liga2, AFC Champions League, UEFA Champions League, UEFA Super Cup 14.8, UEFA Nations League.

Moottoriurheilu

V premium ja Viaplay Total: MotoGP, NASCAR, Indycar, Formula 1, FRECA.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu: WRC MM-ralli, ERC EM-ralli, MXGP Motocross MM-sarja, WEC-sarha, Driftingin SM.

Golf

V premium ja Viaplay Total, sekä V sport golf: DP World Tour, Major

Tennis

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu: Saamme seurata esim. Emil Ruusuvuorta ATP Tenniksessä. Joulukuussa MTV ilmoitti, että ovat tehneet kolmivuotisen sopimuksen ATP-Tourin lähetysoikeuksista, lue tästä lisää. ATP Touria ei siis enää näe Eurosport-kanavilla.

Muut

V premium ja Viaplay Total: UFC 302, UFC 303 (PPV), UFC 304, UFC 305, Darts, Premier Padel, Major League Baseball.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu: Yleisurheilun Timanttiliiga, World Athletics Continental Tour ja Indoor Tour, ravit, Sail GP.


Suoratoistopalvelu sisältyy

Vastaava suoratoistopalvelu sisältyy kun tilaat minkä tahansa V sport, series & film tai MTV Katsomo -kanavapaketin. Voit tilata vähintään 4 viikkoa normaalihintaan, tai pidemmäksi aikaa tarjouksen mukaisesti. 

KANAVAPAKETTITARJOUKSET  

Nosta netin nopeutta ja saat Viaplayn tai Viaplay Totalin huippuhintaan

Kirjoita osoitteesi hakukenttään ja valitse ”tilaa nopeuden nosto/lisäpalveluita" niin löydät nämä tarjoukset.

SAATAVUUSHAKU