fiberhem - omakuitu

Asuntoyhtiön kuituliittymä on taloyhtiön yhteinen ratkaisu, jossa kiinteistö liitetään kuituverkkoon ja kaikkiin asuntoihin tuodaan samalla kerralla kaapeli-tv sekä haluttaessa myös huippunopeat laajakaistayhteydet. Tämä on asuntoyhtiölle helpoin, nopein ja kustannustehokkain tapa hankkia palvelut asukkailleen.

Kuituliittymä on asuntoyhtiölle kannattava investointi, sillä se nostaa myös asuntojen arvoa. Kuitu on tulevaisuudessakin varma ja häiriötön liittymätyyppi, sillä tieto siirtyy sähköisen impulssin sijaan optisen valon avulla.

Toimitamme yhtiöliittymiä vähintään kolmen asunnon asuntoyhtiöille. Jos yhtiölläsi on jo kuituliittymä, voit tilata haluamasi palvelut suoraan saatavuuskyselystä. Mikäli yhtiöllä ei ole liittymää, auttaa yritysmyyntimme asuntoyhtiösi isännöitsijää tai hallitusta kuituliittymäasioissa.

Tästä löydät lisätietoa asuntoyhtiön kuituliittymästä.

TARKISTA, ONKO YHTIÖLLÄSI JO KUITULIITTYMÄ

Yhtiökaista

Asuntoyhtiö voi tilata kuidussa kulkevan Yhtiökaistan 10/10, 50/50, 100/100 tai 300/100 Mbit/s eli perusnopeuden kerralla kaikkiin asuntoihin. Perusnopeutta vauhdikkaampaa kaistaa tarvitsevat asukkaat voivat halutessaan päivittää liittymäänsä huippuedulliset lisänopeudet

Yhtiökaistaratkaisussa modeemi on asuntoyhtiön omaisuutta ja kuuluu jokaiseen asuntoon. Perusnopeudesta sekä kaapeli-tv-palvelusta laskutamme yhtiötä ja asukkaat saavat meiltä laskun ainoastaan, mikäli he tilaavat lisänopeuksia.

Kuitukaista

Mikäli yhtiö on liitetty kuituverkkoon, mutta yhtiöllä ei ole käytössään Yhtiökaistaa, tilaa kukin asukas asuntoonsa Kuitukaistan haluamallaan nopeudella.

Tässä ratkaisussa asukas solmii itse sopimuksen haluamastaan nopeudesta meidän kanssamme ja modeemi on asukkaan omaisuutta. Katso tämänhetkiset tarjoukset.

KTAB web 1