Verkonrakennus

Valmiiksi kuidutettu alue

Mikäli alueesi on kuidutettu jo aikaisemmin ja kaapelikieppi jätetty tonttisi rajalle, voit tilata kuituliittymän milloin tahansa noin 4–8 viikon toimitusajalla. Kun Karjaan Puhelin hoitaa kaivutyöt/kaapelin asennuksen tontilla lupaamme kaivuukaudella toimituksen 8 viikon kuluessa tilauksesta edellyttäen, että kuitukaapeli on tontin rajalla. Mikäli kuitukaapeli ei ole tontin rajalla vahvistamme toimitusajan erikseen viimeistään 10 arkipäivää tilauksen jälkeen. Talvella 1.11–31.3. tilatut liittymät asennetaan viimeistään 31.5.

Uusi kuitualue

Kun olet tehnyt ja allekirjoittanut kuituliittymätilauksen omakotitaloosi uudelle kuiturakennusalueellamme, tiedotamme projektin etenemisestä sähköpostitse.

Kaivutyöt tehdään yleensä ensin katujen varsilla ja kaivu-urakoitsija jättää kiepin kuitukaapelia tonttien rajoille. Seuraavaksi kuitukaapeli vedetään perille niille taloille, jotka ovat tilanneet liittymän. Ennen töitä tontillasi ottaa urakoitsija yhteyttä ja sovitte, mitä reittiä kaapeli tuodaan talolle. Tavallisesti kuitukaapeli kaivetaan perille talolle asti. Mikäli tontillasi on valmiina putkia, joissa kuitukaapeli voidaan vetää talollesi, on tästä hyvä kertoa jo tilausta tehdessäsi.