Kaapeli-tv-asiakkaidemme kanavatarjonta uudistui kun vaihdoimme kaapeli-tv-signaalitoimittajan 29.10.2019. Signaalivaihto edellyttää kanavien uudelleenhakua. Mikäli asennusosoite on kesäasuntosi, jossa et ole käynyt lokakuun jälkeen, aloita palauttamalla tehdasasetukset ja tekemällä kanavahaku. 

Uudemmat vastaanottimet (televisio tai digiboksi) tekevät tämän automaattisesti, mutta useissa laitteissa kanavahaku pitää tehdä itse.  Kun televisiosi kanavalista on päivittynyt ja kanavanimet löytyvät uusilta kanavapaikoiltaan, peruskanavat tulevat normaalisti näkyviin. Valitse jokin maksukanava, ja anna televisiosi olla rauhassa päällä vaihtamatta kanavaa, niin myös maksukanavat tulevat näkyviin. Huomioi, että useimmat kanavat jatkossa vaativat HD-vastaanottimen

Kanavien hakeminen

Mikäli TV:si tai digiboksisi ei automaattisesti hae uusia kanavia, kanavat pitää virittää uudestaan ja tarvittaessa palauttaa tehdasasetukset. Televisiosi kanavalistauksen voit tarkistaa painamalla kaukosäätimen GUIDE, EPG tai CH LIST näppäintä.

Kanavahaku on helppo tehdä televisiosi tai digiboksisi käyttöohjeita seuraten. Näet haun edistymisen suoraan laitteesi ruudulta. Voit myös maksutta tuoda digiboksisi asiakaspalveluumme, niin autamme kanavahaun kanssa. 

Yleisimpien tv-valmistajien tukisivustolinkit:

Peruskanavat

Peruskanavat näkyvät kaapeli-tv-verkossamme edelleen ilman TV-korttia ja ne ovat ilmaisia. Uusina peruskanavina näkyvät nyt LIV HD ja JIM HD, joita on toivottu valikoimaan. Poistuneita peruskanavia ovat TLC HD ja ulkomaiset MTV sekä France 24HD.

TV-kortilla näet peruskanavien lisäksi edelleen kanavat Fox HD ja National Geographic HD sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan. Tarkista ajankohtaiset peruskanavat tästä. 

 

 Usein kysytyt kysymykset

 • Koskeeko muutos minua, vaikka minulla ei ole TV-korttia eikä maksukanavia?
  Kyllä, signaalimuutos koskee kaikkia kaapeli-tv-asiakkaitamme, myös ainoastaan peruskanavia katselevia.

 • Pitääkö TV-kortti vaihtaa?
  Ei, TV-kortti toimii kuten ennenkin. Myös järjestelmäämme tallennetut linkitystiedot pysyvät ennallaan.  

 • Pitääkö kanavat hakea uusiksi?
  Kyllä pitää. Mikäli vastaanottimesi ei viritä kanavia automaattisesti, tulee sinun tehdä kanavahaku laitteen käyttöoppaan mukaisesti ja tarvittaessa palauttaa tehdasasetukset.

 • Voinko saada viritysapua?
  Voit tuoda digiboksisi viritettäväksi asiakaspalvelupisteeseemme tai tilata kotiisi maksullista viritysapua.

 • Mitä tapahtuu C More ja Viasat -kanavapakettitilaukselleni? 
  Kaikki C Moren ja Viasatin kanavapaketit jatkuvat normaalisti, samalla hinnalla ja samalla sisällöllä kuin ennenkin. Viasatin kanavat jatkavat samoilla kanavapaikoilla kuin ennen, mutta muutama C More-kanava saa uuden kanavapaikan. Uusina kanavina katsottavissa myös C More Hits HD (401) ja Series HD (402).

 • Mitä kanavia voin valita uuteen MIX-pakettiini?
  Tästä löytyy uusien MIX-pakettien kanavat.

 • Miten valitsen uudet kanavat MIX-pakettiini? 
  Omahallinnassa voit valita uudet kanavasi. 

 • En osaa sanoa, pidänkö uudesta kanavapaketista. Voinko muuttaa tilaustani helposti? 
  Kanavapakettien minimitilausaika on vain kuukausi, joten voit tutustua uuteen tarjontaamme sitoutumatta pitkiin tilausaikoihin. 

 • Mistä löydän ajankohtaiset kampanjat?
  Kampanjat löytyvät täältä

 

Muutokset kanavapaketeissa

C More- ja Viasat-kanavapakettien tilaukset, rinnakkaistilaukset ja suoratoistopalvelut jatkuviat ennallaan, mutta useissa muissa paketeissa tapahtui sisältö- ja hintamuutoksia. Lisäksi kanavanumerointi muuttui loogisemmaksi. Seuraavat kanavapaketit vaihtuivat automaattisesti uusiin: 

Nykyinen kanavapaketti

Uusi kanavapaketti

Hinta €/kk

Uutta

TV S-paketti S-paketti 7,95 Edullisempi hinta, uusi sisältö! 
TV S-rinnakkaistilaus S-rinnakkaistilaus 3,95  
TV M-paketti, TV M Premium M-paketti 19,95 Enemmän kaikkea: lastenkanavia, urheilua, dokumentteja, sarjoja ja paljon muuta. Kampanja!
TV M Premium-rinnakkaistilaus M-rinnakkaistilaus 12,95 Vielä enemmän kanavia ja lisää uutisia, ulkoilmaelämää ja kulttuuria
TV L-paketti, TV L Premium L-paketti 24,95  
TV L Premium-rinnakkaistilaus L-rinnakkaistilaus 16,95  
Svenska Svenska 11,95 Neljä uutta kanavaa ja uusi hinta
Svenska-rinnakkaistilaus Svenska-rinnakkaistilaus 4,95  
Rossija Venäjä 8,95 Uutta sisältöä edullisempaan hintaan
Active Sports Urheilu 9,95 Tutut kanavat pl. Ginx eSports TV
Toto TV Toto TV 18,00 Useampia hevosurheilukanavia
MIX 4 MIX 5 9,95 Valitse yksi kanava enemmän samaan hintaan
MIX 8, MIX 8 Premium MIX 8 15,95  
MIX 12 MIX 8 15,95