Kaapeli-tv-asiakkaidemme kanavatarjonta uudistuu signaalin toimittajan vaihtuessa 29.10.2019. Tutustu uuteen, laajempaan kanavapakettitarjontaamme jo nyt ja tee kanavahaku muutospäivänä.

Signaali vaihtuu muutospäivän aamuna kello 04:00 - 06:00. Tämän jälkeen kanavat tulee virittää uudelleen. Uudemmat vastaanottimet (televisio tai digiboksi) tekevät tämän automaattisesti, mutta useissa laitteissa kanavahaku pitää tehdä itse. Tarvittaessa saat meiltä viritysapua. Kun televisiosi kanavalista on päivittynyt ja kanavanimet löytyvät uusilta kanavapaikoiltaan, pitäisi peruskanavien näkyä normaalisti.

Maksukanavasi päivittyvät TV-kortillesi muutospäivän kuluessa, kunhan pidät vastaanotintasi päällä.

Jätä televisiosi/digiboksisi mielellään päälle koko päiväksi tai yöksi. TV-kortti vastaanottaa ns. valtuutusavaimia vain vastaanottimen ollessa päällä. Mikäli maksukanavat loistavat poissaolollaan vielä keskiviikkonakin, soita meille!

Kanavapaketeista osa jatkuu ennallaan, mutta monet myös muuttuvat. Mikäli maksukanavissasi tapahtuu muutoksia, saat meiltä kirjeen juuri omia pakettejasi koskevista muutoksista. Lisätiedot: