Muutoksen yhteydessä kanavien tekniset tiedot muuttuvat, ja osa kanavista loppuu kokonaan. Tilalle tulee uusia kanavia ja myös kanavanumerointiin tulee muutoksia.

Mikäli TV:si tai digiboksisi ei automaattisesti hae uusia kanavia, kanavat pitää virittää uudestaan ja tarvittaessa palauttaa tehdasasetukset. Televisiosi kanavalistauksen voit tarkistaa painamalla kaukosäätimen GUIDE, EPG tai CH LIST näppäintä.

Kanavahaku on helppo tehdä televisiosi tai digiboksisi käyttöohjeita seuraten. Näet haun edistymisen suoraan laitteesi ruudulta. Olemme keränneet avuksesi tälle sivulle linkkejä ja ohjeita. Jos kuitenkin kaipaat apua kanavahakuun, sitä on saatavilla!

Voit tilata asentajan kotiisi tekemään virityksen. Kotona tehtävä viritysapu maksaa 25 €, joka laskutetaan seuraavalla palvelulaskullasi. Voit halutessasi varata ajan asiakaspalvelustamme (puh. 019 278 480) jo etukäteen.

Molempiin asiakaspalvelupisteisiimme on lisäksi tulossa virityspisteet, jonne voit jättää laitteesi maksuttomaan kanavien uudelleenviritykseen ja noutaa sen valmiiksi viritettynä. Kanavien viritystä tarjoavat myös jälleenmyyjämme.

Muutospäivä olisi myös erityisen sopiva päivä piipahtaa kahvilla isovanhempien tai mukavan naapurin luona, mikäli epäilet heidän tarvitsevan apua!

Yleisimpien tv-valmistajien tukisivustolinkit:

Digitan sivuilla olevat yleiset kanavahakuohjeet