Tutustu uudistuneeseen kanavapakettivalikoimaamme, jossa on nyt runsaasti uusia, jännittäviä ja edullisia vaihtoehtoja täydentämään kotisi viihdetarjontaa.  

PDF kanavaesite

PDF hinnasto

Suosituin kanavapakettimme Svenska kasvaa neljällä kanavalla! Myös muiden kielipakettien tarjonta laajenee huimasti. Edulliset teemapaketit sukeltavat urheilun, uutisten, muodin, kulttuurin, uskonnon ja historian maailmaan. Löydät varmasti mielenkiintoista katsottavaa!

Miten nykyiset kanavapakettitilaukset muuttuvat?

C More - ja Viasat-kanavapakettien tilaukset, rinnakkaistilaukset ja suoratoistopalvelut jatkuvat ennallaan, mutta useissa muissa paketeissa tapahtuu sisältö- ja hintamuutoksia. Lisäksi kanavanumerointi muuttuu loogisemmaksi.

Alta näet, miten vanhat paketit muuttuvat muutospäivänä. Näiden vanhojen pakettien tilaajat saavat meiltä myös postitse tiedotteen heitä koskevista muutoksista syyskuun aikana ja ehtivät tehdä haluamiaan muutoksia tilauksiinsa 25.10. saakka. Vanhojen kanavapakettien laskutus loppuu 28.10. ja uuden alkaa 1.11. 

Myös uudet tilaajat voivat tilata uusia paketteja jo nyt, mutta kanavat näkyvät vasta muutospäivän jälkeen ja laskutus alkaa marraskuun alusta. 25.-30.10. välisenä aikana emme valitettavasti voi syöttää järjestelmään uusia tilauksia.

Uusien maksukanavien pitäisi tulla näkyviin muutospäivän aikana kaikille tilaajille, kunhan vastaanotin on päällä riittävän pitkään (useita tunteja). Lisäohjeita kanavahakuun.

Seuraavat kanavapaketit vaihdamme automaattisesti uusiin muutospäivänä.

Nykyinen kanavapaketti

Uusi kanavapaketti

Hinta €/kk

Uutta

TV S-paketti S-paketti 7,95 Edullisempi hinta, uusi sisältö! 
TV S-rinnakkaistilaus S-rinnakkaistilaus 3,95  
TV M-paketti, TV M Premium M-paketti 19,95 Enemmän kaikkea: lastenkanavia, urheilua, dokumentteja, sarjoja ja paljon muuta. Kampanja!
TV M Premium-rinnakkaistilaus M-rinnakkaistilaus 12,95 Vielä enemmän kanavia ja lisää uutisia, ulkoilmaelämää ja kulttuuria
TV L-paketti, TV L Premium L-paketti 24,95  
TV L Premium-rinnakkaistilaus L-rinnakkaistilaus 16,95  
Svenska Svenska 11,95 Neljä uutta kanavaa ja uusi hinta
Svenska-rinnakkaistilaus Svenska-rinnakkaistilaus 4,95  
Rossija Venäjä 8,95 Uutta sisältöä edullisempaan hintaan
Active Sports Urheilu 9,95 Tutut kanavat pl. Ginx eSports TV
Toto TV Toto TV 18,00 Useampia hevosurheilukanavia
MIX 4 MIX 5 9,95 Valitse yksi kanava enemmän samaan hintaan
MIX 8, MIX 8 Premium MIX 8 15,95  
MIX 12 MIX 8 15,95  

Valitse uudet kanavat MIX-kanavapakettiisi

MIX-pakettien kanavavalikoima ja kanavamäärät muuttuvat, joten sinun tulee valita haluamasi kanavat uudelleen. Mikäli et ilmoita meille haluamistasi muutoksista etukäteen, näet 29.10. jälkeen vanhoista MIX-kanavasi ne, jotka säilyvät valikoimassa. 1.11. lähtien voit valita uudet MIX-kanavasi omahallinta.fi-sivulla.