Carola Grönholm asuu miehensä Bjarne Wikströmin kanssa paritalossa Tammisaaren keskustan tuntumassa. He saivat syksyllä kuidun kotiin ja Carola sanoo heidän olevan erittäin tyytyväisiä. ”Saimme molemmat joululahjan. Minä käytän nettiä ja mieheni katsoo melko paljon televisiota. Katselemme molemmat mielellämme urheilua ja Ruotsin kanavia, joita emme ilman kuituliittymää nähneet. Olen töissä suorittanyt tietokoneen ajokortin ja käytän nyt kotoa sähköpostia ja maksan laskut nettipankissa. Ja lisäksi internetistä löytää tietoa kaikesta. Aikaisemmin netti oli niin ruuhkainen ja hidas, etten jaksanut odottaa. Nyt kaikki sujuu nopeasti ja varmasti. Emme kyllä olleet ymmärtäneet, kuinka suuren muutoksen kuitu tuo.”

 

Pari on tilannut OmaKuitu-paketin, joka sisältä internetyhteyden ja kaapeli-tv-palvelun. He ovat myös vaihtaneet kiinteän puhelinliittymänsä Karjaan Puhelimen Laajakaistapuhelimeen. ”Näin säästämme kuukausimaksuissa verrattuna aikaisempaan sopimukseemme. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään, vaan Karjaan Puhelin hoiti vaihdon suoraan vanhan operaattorimme kanssa”, sanoo Carola.

 

 

”Kaikki sujui loistavasti aina myyjän iltakäynnistä kotonamme liittymän asennukseen. Kaivutyöt hoidettiin siististi ja asentajat olivat supermukavia ja avuliaita”, jatkaa Carola. ”He jopa soittivat ja kysyivät hakevatko verkon valmiiksi iPadiini ja tietokoneeseeni. Se oli kyllä parasta palvelua alusta loppuun!”

Carola haluaa mainita lisäksi paikallisen asiakaspalvelun, jonka ansiosta hän välttää puhelujonot ja saa helposti vastaukset mahdollisiin kysymyksiin. ”On tärkeää, että palvelua saa läheltä ja voi puhua niin ruotsia kuin suomeakin. Mikäli mietimme jotain, soitamme tai menemme käymään Tammisaaren palvelupisteessä ja kysymme. Kuitu on joka sentin arvoinen!”

 

Nimi: Carola Grönholm
Asuu: Paritalossa Tammisaaren keskustan tuntumassa
Työ: siivoajana Axxellissa. Kouluttautuu näyttötutkintomestariksi Axxellin aikuisopiskelijana
Parasta kuidussa: Nopea ja ongelmaton