Yhä useamman asiakkaamme siirryttyä paperittomiin laskuihin ja postimaksujen kallistuessa muuttuvat palveluiden kuukausimaksuista lähettämämme paperilaskut ja suoramaksujen ennakkoilmoitukset maksullisiksi.

1.3.2020 lähtien niistä perimämme maksu on 1,90 €/kpl. Kertaluonteiset laskut (esimerkiksi kuituliittymän liittymismaksu) lähetetään edelleen ilman paperilaskutuslisää.

Lisäksi korotamme minimilaskutusrajaamme 15 euroon. Et siis saa laskua, mikäli sen summa olisi pienempi kuin 15 euroa, vaan summa jää odottamaan seuraavaa laskutusta. Mikäli kuukausittain laskuttamamme summa on erittäin pieni, saat laskun kuitenkin vähintään puolivuosittain.

Voit välttää maksun helposti ja samalla säästää myös luontoa:

  • Ota e-lasku käyttöön verkkopankissasi jo tänään, tarvitset siihen ainoastaan viimeisimmän laskusi viitenumeron.
  • Saat laskusi pdf-tiedostona sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi ja asiakasnumerosi meille sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
  • Tee verkkolaskusopimus yritykselle ilmoittamalla yrityksen verkkolaskuoperaattori ja -osoite, Y-tunnus ja asiakasnumero sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muistathan, että laskusi löytyvät myös kirjautumalla Minun Palveluni -sivustolle. Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia, voit luoda tunnukset tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. Sivustolla voit muun muassa tallentaa laskujasi ja siirtää laskun eräpäivää.