Som en följd av stigande postavgifter samt att flera av våra kunder har övergått till användning av papperslösa fakturor, blir våra pappersfakturor och förhandsanmälningar av direktbetalningar avgiftsbelagda.

Från och med 1.3.2020 är avgiften 1,90 €/st. Engångsavgifter (så som fiberanslutningens anslutningsavgift) skickas även i fortsättningen utan pappersfaktureringstillägg. 

Samtidigt höjer vi minimifaktureringsgränsen till 15 euro. Detta innebär att du inte får någon faktura om dess summa är mindre än 15 euro, utan summan blir kvar till nästa faktura. Om summan vi månatligen fakturerar dig är väldigt liten, får du ändå en faktura per halvår. 

Det är lätt att undgå avgiften och samtidigt göra gott för miljön: 

  • Ta e-faktura i bruk i din nätbank, du behöver endast den senaste fakturans referensnummer för att ingå e-fakturaavtal med oss.
  • Om du vill få din faktura i pdf-format till din e-post, vänligen meddela ditt kundnummer och e-postadress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
  • Ingå nätfakturaavtal för företag genom att meddela företagets nätfakturaoperatör och -adress, FO-nummer samt kundnummer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi vill också påminna om att du hittar alla dina fakturor genom att logga in på sidan Mina Tjänster. Om du inte ännu har skapat ett användarnamn, kan du göra det genom att registrera dig med dina nätbankskoder. På sidan kan du bland annat ladda ner dina fakturor samt flytta fram fakturans förfallodatum.