Haemme kesätyöntekijää tekniseen tiimiimme. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu teknisellä osastolla osallistuminen ICT-asennuksiin, vianmäärityksiin ja ylläpitoon.

Haemme ensisijaisesti IT-alan opiskelijaa, joka palaa mielenkiinnosta uutta teknologiaa kohtaan! Aiempaa alan työkokemusta ei tarvita, selviät tehtävässä, kunhan käytät sujuvasti tietokonetta, sinulla on ajokortti ja hallitset ruotsin ja suomen kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, positiivisuutta, aktiivisuutta sekä haluaa oppia uusia asioita.

Työ on kokopäiväinen kesäkaudella 2020 ja toimipisteesi on Karjaalla.

Lähetä hakemuksesi sekä ajanjakso, jolloin toivot työskennellä, osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 15.4.2020 mennessä. Kyselyt yllämainittuun osoitteeseen tai puhelimitse 044 744 0438.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja. Olemme työllämme nostaneet alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 25 alan asiantuntijaa ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.