Vi söker en sommararbetare till vårt tekniska team. Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter hör att hjälpa till på tekniska sidan med ICT-installationer, felsökning och underhåll.

Arbetet riktas främst till dig som studerar IT och har ett brinnande intresse för ny teknologi. Tidigare erfarenhet inom branschen krävs inte, men för att klara av uppgiften bör du ha god datorvana, körkort och vi hoppas dessutom att du behärskar svenska och finska väl i både tal och skrift. Vi värdesätter förmåga att samarbeta i ett team samt att du är positiv, aktiv och gillar att lära dig nya saker.

Anställningen gäller heldagsarbete under sommarperioden 2020 och du jobbar utifrån vårt kontor i Karis.

Lämna in din ansökan inklusive tidsperioden du önskar jobba till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 15.4.2020. Förfrågningar via e-post eller per telefon 044 744 0438.

Karis Telefon är ledande leverantör av fiberbaserade dataöverföringstjänster i Västnyland. Vårt arbete har placerat regionen bland de främsta vad gäller fibertillgänglighet i Finland. Företaget som ägs av sina abonnenter har i höst verkat i 100 år, sysselsätter ca 25 experter och står på en stabil ekonomisk grund.