Olisitko sinä tiimiämme täydentävä IT-asiantuntija? Saatat olla etsimämme insinööri (tai vastaava), mikäli olet kaksikielinen ja palat mielenkiinnosta uutta teknologiaa kohtaan!

Tarjoamme sinulle modernin ja joustavan tavan työskennellä alalla, joka sekä ohjaa käynnissä olevaa digitalisaatiota että seuraa sitä. Meillä saat käyttää ja kehittää osaamistasi motivoivassa työympäristössä.

Tehtävässä toimit teknisenä IT-asiantuntijana toimitusrajapinnassamme ja teknisten tietojärjestelmien parissa. Työskentelet osana teknistä tiimiämme ja myös ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Olet tärkeässä roolissa kuitupalveluiden ylläpidossa ja toimituksissa asiakkaille. Työsi on vaihteleva ja sisältää niin vaativia teknisiä tehtäviä kuin asiakaspalveluakin.

Pääasiallinen työpisteesi on Karjaalla, mutta olet valmis työskentelemään joustavasti koko toiminta-alueellamme.

Edellytämme sinulta tietoverkko-osaamista erityisesti seuraavilla alueilla: TCP/IP-verkot, reititys, palvelinjärjestelmät, Wi-Fi jne. Pitkää työkokemusta alalta et välttämättä tarvitse, vaan paikka soveltuu hyvin myös vastavalmistuneelle, joka on innokas oppimaan lisää alasta.

Luonteeltasi olet sosiaalinen ja joustava, osaat työskennellä tiimissä ja toimia asiakasrajapinnassa. Asenteesi on innokas ja haluat todella oppia alaamme. Priorisoit tehokkaasti ja keskityt olennaiseen etkä pelkää ottaa vastuuta, ja ajan myötä kasvat yhä keskeisempään rooliin teknisessä tiimissämme.

Lähetä hakemuksesi sekä CV ja palkkatoive 21.6.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kyselyt yllä mainittuun osoitteeseen tai puhelimitse 019 278 442.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja. Olemme työllämme nostaneet alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 25 alan asiantuntijaa ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.