Är du den IT-expert som kan komplettera vårt team? Är du tvåspråkig, har en ingenjörsexamen eller motsvarande inom IT samt innehar ett brinnande intresse för ny teknologi så är du kanske just den vi söker!

Vi erbjuder dig ett modernt och flexibelt sätt att arbeta i en bransch som både styr och styrs av den pågående digitaliseringen. Hos oss får du möjlighet att vidareutveckla ditt kunnande i en motiverande arbetsmiljö.

Till dina uppgifter hör att fungera som teknisk IT-expert inom leveransgränssnittet och bakomliggande tekniska datasystem. Du jobbar tillsammans med vårt tekniska team samt externa samarbetspartners och spelar en viktig roll vid både leverans och underhåll av kundernas fibertjänster. Ditt jobb är varierande och innehåller såväl utmanande tekniska arbetsuppgifter samt kundbetjäning.

Din huvudsakliga arbetspunkt finns i Karis men du är beredd att jobba flexibelt inom hela vårt verksamhetsområde.

Vi förutsätter av dig datanätskunnande med specialkompetenser inom TCP/IP nät, routing, serversystem, Wi-Fi etc. Lång arbetserfarenhet inom branschen är inte avgörande, platsen lämpar sig väl för dig som nyligen examinerats och vill lära dig mera om branschen.

Till din karaktär är du social och flexibel med god förmåga att samarbeta i team och att fungera i kundgränssnittet. Du har en positiv ivrig attityd och brinner av intresse för att lära dig mera om branschen. Du har god förmåga att prioritera och koncentrera dig på det väsentliga. Du är inte rädd för att åta dig ansvar och med tiden jobba dig in till en allt mera central roll inom vårt tekniska team.

Lämna in din arbetsansökan inklusive CV och löneanspråk till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 21.6.2020. Förfrågningar till adressen ovan, eller per telefon: 019 278 442.

Karis Telefon är regionens ledande leverantör av fiberbaserade dataöverföringstjänster. Vårt arbete har placerat regionen på kartan som en av de främsta vad gäller fiberbredbandstillgänglighet i Finland. Företaget har verkat i regionen i snart 100 år och står på en stabil ekonomisk grund. Vi sysselsätter ca. 25 experter inom branschen.