Keskitymme maanantaista 12.10. lähtien palvelemaan asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä kanavissamme.

Pidämme palvelupisteidemme ovet suljettuina toistaiseksi ja palvelemme kasvotusten vain tapauksissa, joissa se on välttämätöntä. Ole ensin yhteydessä meihin, niin sovimme tarvittaessa käynnistä palvelupisteessämme. Kun asioit meillä, käytäthän kasvomaskia. 

Kodeissa tehtävät työt ja uusien liittymien asennukset toteutetaan erityistä varovaisuutta noudattaen. Asentajat jatkavat kuituliittymien asennuksia sovittujen aikataulujen mukaisesti, mutta käyttävät kasvomaskeja sisätiloissa.

Muista sinä asiakkaana kuitenkin nämä ohjeet:

  • Pysyttele riittävän kaukana kotiisi tulevasta asentajasta ja käytä kasvomaskia, mikäli olet samassa tilassa hänen kanssaan.
  • Mikäli sairastut tai olet muutoin epävarma tilanteesta, peruutathan kanssasi jo sovitun kotikäynnin soittamalla asiakaspalveluumme. Asentajamme sopivat kanssasi uuden ajan myöhempään ajankohtaan.
  • Käytä kasvomaskia, kun tulet käymään palvelupisteessämme.


Näillä varautumistoimilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme yhteyksien ja palveluiden ylläpidon ja toiminnan myös virustilanteen eskaloituessa, sekä osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. 

Tästä löydät yhteystietomme