OmaKuitu-paketit pilkotaan osiin, joten voit jatkossa itse joustavammin valita, mitä palveluita haluat käyttää – ja maksat vain niistä! OmaKuitu-paketti on tähän mennessä ollut kokonaisuus, johon on kuulunut nettiliittymä (Kuitukaista), Kaapeli-tv-palvelu ja TV-kortti.

Ainoa pakettina jatkava palvelu sisältää jatkossa 10/10 Mbit/s Kuitukaistan ja kaapeli-tv:n.

Kuitukaista

Kuitukaista on jatkossa erillinen nettipalvelu, joka toimii myös muiden palveluiden perustana.

Tähän saakka nopeammat, yli 100 megan, nopeudet ovat olleet epäsymmetrisiä, mutta nyt nostamme liittymien lähetysnopeutta samaan latausnopeuden kanssa – eli kaikki Kuitukaistat ovat pian symmetrisiä. Lähetysnopeudet nostetaan kaikille asiakkaillemme helmikuun lopussa tai maaliskuun alussa, ja tiedotamme sosiaalisen median kanavissa, kun muutostyö on valmis.

  • Nopeus 300/100 Mbit/s nostetaan nopeudeksi 300/300 Mbit/s
  • Nopeus 500/200 Mbit/s nostetaan nopeudeksi 500/500 Mbit/s
  • Nopeus 1000/200 Mbit/s nostetaan nopeudeksi 1000/1000 Mbit/s


Myös Kuitukaistojen hinnat laskevat, Kesäkuitu-palvelu mukaan luettuna. Lisäksi esittelemme uuden, joustavan Sesonkikuitu-palvelun, joka sopii varsin hyvin esimerkiksi vapaa-ajanasuntojen kausiluonteisiin nettitarpeisiin.

TUTUSTU KUITUKAISTAAN

Kaapeli-tv

Kuitukaistan lisäpalveluna voit tilata Kaapeli-tv-palvelumme, joka toimitetaan kuituliittymän kautta. Palvelun hinta on 4,90 €/kk. Kaapelitelevisiossamme näet noin kaksikymmentä peruskanavaa. Voit halutessasi hankkia TV-kortin, jolloin näet myös korttikanavat – ja kun sinulla on TV-kortti, voit halutessasi tilata maksukanavia siihen.

LUE LISÄÄ KAAPELI-TV:STÄ

TV-kortti ja rinnakkaiskortti

1.3.2022 lähtien laskutamme TV-kortista erikseen 2,90 €/kk. TV-kortilla näet monta laadukasta korttikanavaa ja ne tarjoavat mm. valittuja NHL- ja NFL-otteluita, historiallisia elämyksiä, eläin- ja luontodokumentteja, löytöretkiä ja rikosmysteereitä.

Rinnakkaiskortin hinta on jatkossakin 1,45 €/kk. Monen kanavapaketin kanavat saat halvempaan hintaan rinnakkaiskortille. Esimerkiksi, kun sinulla on V premium, V sport, C More Total tai C More Sport -kanavapaketti TV-kortillasi, saat samat kanavat rinnakkaiskortille edulliseen hintaan 6,45 €/kk. Korttikanavat näkyvät automaattisesti myös rinnakkaiskortilla.

SISÄLTÖVINKIT: TV-KORTTIKANAVAT

Ajankohtaiset tarjoukset

KUITUKAISTA MAKSUKANAVAT

Muut lisäpalvelut

MAKSUKANAVAT SUORATOISTOPALVELUT TIETOTURVA 

Mitä palveluita minulla on käytössäni?

Kaikki OmaKuitu-paketti- ja Kuitukaista-asiakkaamme saavat tai ovat jo saaneet postitse kirjeen, josta tämänhetkiset palvelut ilmenevät. Palvelut voi tarkistaa myös laskulta tai kirjautumalla Minun Palveluni -sivustolle. Uuden käyttäjän tulee rekisteröityä sivustolle pankkitunnuksilla.

MINUN PALVELUNI-SIVUSTOLLE

Onko sinulla kysyttävää? 

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme!