Energiakriisi ja kyberturvallisuustilanne

"Epävarmoina aikoina on varmasti eduksi ajatella asioita pitkällä tähtäimellä. Karjaan Puhelin on 102-vuotisen historiansa aikana nähnyt monia kriisejä. Miltä arki nyt sitten näyttää Karjaan Puhelimella? Miten sopeudumme valitsevaan tilanteeseen, ja miten se vaikuttaa sinuun asiakkaanamme?"

Lue Patrikin blogi tästä


Energiakriisi koettelee meitä kaikkia ja asiakkaamme ovat kyselleet nettiyhteyksiensä toiminnasta mahdollisten tulevien sähkökatkojen aikana.

Meidän keskuksemme on varustettu varavirralla siten, että pystymme takaamaan kaikkien asiakkaidemme palveluiden toimivuuden ainakin 24 tunnin ajan sähkökatkon alkamisesta.

Huomaathan kuitenkin, että kotonasi oleva päätelaite/modeemi tarvitsee myös virtaa toimiakseen. Eli kunhan järjestät omille laitteillesi virran sähkökatkon aikana generaattorilla, akuilla tai vaikka aurinkopaneeleilla, voit käyttää nettiyhteyttä ja kaapeli-tv-palvelua normaalisti myös silloin!

Tiesitkö, että 4G- ja 5G-yhteydet tulevat katkeamaan jo noin 15 minuutin päästä sähkökatkon alusta? Puheliikenne toimii ainakin muutaman tunnin 2G- ja 3G-verkossa.