F-Securen erillisten Freedome VPN ja ID Protection -sovellusten toimintaan liittyvä tekninen tuki päättyy 31.3.2024. Tämä tarkoittaa, ettei sovelluksia enää päivitetä.

Sovellukset toimivat edelleen, mutta emme suosittele niiden käyttöä 31.3.2024 jälkeen mahdollisten heikentyneiden tietoturvaominaisuuksien vuoksi.

F-Securen tietoturvan tilaajien tilaukseen sisältyy F Secure Total -sovellus, jossa on vastaavat ominaisuudet kuin Freedome VPN ja ID Protection -sovelluksissa. Varmista, että olet asentanut ja ottanut käyttöön Total-sovelluksen kaikissa laitteissasi.

Onko sinulla laitteita, jotka ovat kytkettyjä vanhoihin lisensseihin?

Tämän voit tarkistaa kirjautumalla F-Securen tietoturvapalveluiden hallintaan kirjautumissivumme kautta. Kirjautuneena voit vapauttaa lisenssit. 

Mitä tarkoittaa "vanha sovellus"?

Lue tästä vuoden takainen uutinen F-Securen palvelumuutoksesta.

Onko sinulla vielä vanha ID Protection -sovellus käytössä?

Mikäli sinulla vielä on ID Protection -sovellus käytössä ja tallennettuna salasanoja, yhdistä ne Total-sovellukseen, ennen kuin poistat sovelluksen laitteestasi. Sovellus opastaan tietojen yhdistämisessä.

Tietojen yhdistämiseksi sinun tulee ensin asentaa Total-sovellus samaan laitteeseen, jossa ID Protection on asennettuna.

Kun olet tehnyt salasanojen yhdistämisen, niin tarkista vielä, että kaikki salasanat ovat varmasti siirtyneet myös Total-sovellukseen, ennen kuin poistat ID Protection sovelluksen laitteistasi. Sovelluksen poistamisen jälkeen salasanoja ei voi palauttaa tai siirtää Total-sovellukseen.

Suosittelemme että asennat Total-sovelluksen ja yhdistä salasanat vähintään kahteen eri laitteeseen.